- Reaction score
- 137.864
Μ@λακα τώρα το είδα αυτό, και μου βγήκε καφές από τη μύτη!Έχουμε και τον Βενιζέλο (απο εδώ απο τη Σαλονικη ειναι) που διαφωνεί με την ΝΔ
Μ@λακα τώρα το είδα αυτό, και μου βγήκε καφές από τη μύτη!Έχουμε και τον Βενιζέλο (απο εδώ απο τη Σαλονικη ειναι) που διαφωνεί με την ΝΔ
Μία σημείωση...Μερικά σχόλια για το σύστημα έτσι όπως το είδα...
1) Γενικότερα τα focal είναι εξαιρετικά ηχεία. Αν κρίνω απο την τιμή του συγκεκριμένου, ναί είναι ακριβό. Νομίζω πάντως οτι τα focal είναι ακριβά. Αν όμως σας φαίνεται ακριβό μήν το αγοράσετε (βάζω και εμένα μέσα) δέν έγινε και τίποτα. Και οι μερσεντές είναι ακριβές. Η ζήτηση των φοκάλ, η διατήρηση τους για δεκαετίες στον αφρό και η αποδοχή τους απο σοβαρούς χρήστες δείχνει οτι η τιμή αυτή είναι δεκτή απο την αγορά. Έτσι και αλλιώς όλα τα ref ηχεία όλων των μεγάλων εταιρειών ακριβά είναι... ένα χιλιάρικο πάνω ένα κάτω δέν λέει κάτι.
Έχεις σημαντικό δίκιο στα γραφόμενά σου.Δημητράκη εγώ αν ήμουν Χατζησταμ δεν θα σε ξανακαλούσα σπίτι μου, αλλά δεν είμαι.
Μια βραδυά για πάρτη μας την πέταξες για πλάκα σαν θέμα τάχαμου και κάθομαι και διαβάζω το κοντό και το μακρύ -δικαίωμα σε φορουμ- του κάθε....
Θα μου πείς μην το διαβάζεις...θεωρώ πως έπρεπε νάχεις άλλου είδους γκατς όταν ανεβάζεις ένα τέτοιο θέμα.
Τες πα, ανήκεις και συ στους ξερόλες που στο σπίτι ξεραίλα απο αποτέλεσμα, αλλά στο σάιτ τα ξέρεις όλα..και δίνεις συμβουλές σεταπιων.
Για ένα σύστημα που έστησε με περίσσιο μεράκι ένας απο τους ελάχιστους κορυφαίους στο χώρο.
Αυτός δεν ξέρει την τύφλα του και ξέρετε σείς.
Διαβάζω θεωρίες των Ζορό του ήχου, ο ένας ψάχνει να βρεί τη φιλοσοφία του συστήματος, ο άλλος το κόστος, ο άλλος το μανεη φορ βαλιου, ο άλλος γελάει επειδή κάνει 25χιλ...ά, 55χιλ κάνει και όποιος αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να το αγοράσει, μάλλον θάπρεπε να κλαίει.
Το σύστημα αυτό παίζει εξαιρετικά και διευρύνει την αντίληψη σε θέματα ακουστικής απόλαυσης σε μπλουζ μουσική, σε τζαζ, σε κλασσική, σε ταγκο, σε σε σε..ακούτε καθόλου μουσική???
Όταν ο μάστορας έχει ανοιχτό το στούντιο του -και μπορεί ο καθείς να μάθει απο την ατέλειωτη γνώση του- μπορείς να πας και να αντιληφθείς τι σημαίνει φροντισμένος χώρος και ορθή αναπαραγωγή ήχου εντός του.
Όταν αυτός ο έμπορος λοιπόν, που έχει δώσει αλλεπάλληλα ρεσιταλ "σεμιναρίων ήχου" με παθητικά και ενεργά συστήματα, κάνει κάτι διαφορετικό απο τους λοιπούς, τότε θάπρεπε εδώ στη χώρα της μιζέριας και των κομπλεξ να στήσουν όλοι αυτί...
Όχι μόνο γιατί είναι "κάπως" το σετ απ, απλά γιατί τόστησε ο συγκεκριμένος που η τρέλλα του είναι η μουσική και όχι τα μηχανήματα.
Το πόσο κάνει, ποιός θα το αγοράσει, πούναι το dsp είναι μάλλον δικό του θέμα. Το ότι ΔΕΝ αντιπροσωπεύει το σύνολο του συστήματος και αυτό δικό του θέμα.
Το ότι είναι στημένο σε κακό χώρο χωρίς καμμία διόρθωση και αποτελείται απο τεμάχια θαυμαστά, είναι θέμα όσων το ακούνε.
Ένα έργο τέχνης, στημένο για ατελείωτη απόλαυση στο σπίτι. Όπως ένας πίνακας, ή μια Λαμποργκινι, μια πανέμορφη γυναίκα...αντικείμενα πόθου και θαυμασμού.
Υπάρχουν και αυτά στη ζωή και κάποιοι που μπορούν να τα αποκτήσουν τα αποκτούν, καταλαβαίνουν δεν καταλαβαίνουν την ομορφιά τους.
Αν μπεδεύετε τον Χατζηστάμου και τα δημιουργήματά του με τη λαική, τα φασολάκια, το χαι φαι, το χαι εντ, το μιντια μαρκτ, κλπ κλπ είναι απαραίτητο να ξεμπερδευτείτε...αν είστε εραστές της μουσικής ακρόασης.
Ά, χρόνια τώρα γράφεται ότι τα φοκαλ στις εκθέσεις...δεν...έ, σ' αυτή την έκθεση θα κελαηδάνε στο σύστημα του Χρήστου πόυ είναι αφιερωμένο στους μουσικόφιλους και όχι στους επιδειξίες γνώσης ή μηχανημάτων που ΔΕΝ ακούνε μουσική σπίτι τους.
Έ Δημήτρη?
Εγώ δεν είμαι εραστής της μουσικής ακρόασης. Σε ενοχλεί; Είμαι εραστής της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής. Ο άλλος είναι εραστής των βαλιου φορ μανεϊ συστημάτων, ασχέτως αν εχει οικονομική άνεση να πάρει τα πάντα όλα. Σε ενοχλεί; Σορρυ μαν, αλλά δε θα έπρεπε να ενοχλείσαι.Αν μπεδεύετε τον Χατζηστάμου και τα δημιουργήματά του με τη λαική, τα φασολάκια, το χαι φαι, το χαι εντ, το μιντια μαρκτ, κλπ κλπ είναι απαραίτητο να ξεμπερδευτείτε...αν είστε εραστές της μουσικής ακρόασης
Χούντα των μουσικοφιλων. Λυπάμαι ειλικρινά. Δηλαδή αν δεν ακούς μουσική σπίτι σου, δεν είναι για σένα, στριβε. Βρε...Ά, χρόνια τώρα γράφεται ότι τα φοκαλ στις εκθέσεις...δεν...έ, σ' αυτή την έκθεση θα κελαηδάνε στο σύστημα του Χρήστου πόυ είναι αφιερωμένο στους μουσικόφιλους και όχι στους επιδειξίες γνώσης ή μηχανημάτων που ΔΕΝ ακούνε μουσική σπίτι τους.
Αν κατάλαβα καλά, απευθύνεται στον νταποστ αυτο. Ψιλοαδιαφορο σε ποιον απευθύνεται, θα συνεχίσω σα να είναι για τον νταποστ, αλλά τα ίδια θα έλεγα για οποιονδήποτε.Τες πα, ανήκεις και συ στους ξερόλες που στο σπίτι ξεραίλα απο αποτέλεσμα, αλλά στο σάιτ τα ξέρεις όλα..και δίνεις συμβουλές σεταπιω
Αυτό πως διαβάζεται στα ελληνικά παρακαλώ?Εγω παντως κυριοι δεν βάρεσα κανέναν. Παραμένω fan και των δυο εταιριών και κυριως του Putzeys.
Τα κριτήρια μου ηταν μονο οικονομικά- value for money.
του Putzeys.
Πούτσης.Αυτό πως διαβάζεται στα ελληνικά παρακαλώ?
Και έσπαγα το κεφάλι μου τόση ώρα...τσάμπα το πήρα το λόουερ?Πούτσης.
Μπρούνο Πούτσης.
Γι'αυτό μπρουνο τον ανεβαζω, μπρουνο τον κατεβάζω, μα τι σοκιν επίθετο είναι αυτό;
Γι'αυτό!Προσπαθώ να καταλάβω ρε Ιατρού απο που προκύπτει αυτή η χυδαία επίθεση στον Dapost.
φραγκοφονιά!Και περιπου στο 1/3 του κόστους...(εκεί εγω, με τα φράγκα ασχολούμαι)
Πού;Ναμαστε!
Οκ, δεν τό 'κανε βρε Γιώργο, κάντο εσύ...... να το προχωρήσει.
...
...
Ναμαστε!
https://en.wikipedia.org/wiki/NamasteΠού;
Ως μη...μουσικόφιλος πάντως,θα ήμουν βέβαιος ότι μέσα από το εν λόγω σύστημα θ'ακούγονται ωραία μέχρι και οι ομιλίες του...Αλέξη -όχι του xfader....
Το θέμα μου λοιπόν -για να γίνει κατανοητό- είναι ότι αν τα "καλά παιδιά" δεν στηρίζουν μέχρι τέλους αυτό το μεράκι, εμένα δεν μου αρκεί ο τίτλος του θέματος.
Επίσης ξέρει ότι δεν" παίζει πράμα" σπίτι του το σύστημα.
Χρειάζεται -λέω εγώ- αρκετός "πόνος" (εκ του πονήματος) για να στήσεις ένα σύστημα της προκοπής σπίτι σου.
Το θέμα μου λοιπόν -για να γίνει κατανοητό- είναι ότι αν τα "καλά παιδιά" δεν στηρίζουν μέχρι τέλους αυτό το μεράκι, εμένα δεν μου αρκεί ο τίτλος του θέματος.
ενεργα μετρικ και δωματιο-θεραπειες... και δεν?...τζαμπα τα διαβαζουμε..
Εεεπ, με φώναξε κανείς;;;;;Στον ντιμιφουτη που ξέρω, άρεσε πολύ ο ήχος στο σπίτι του.
Αυτός πάλι δικιο έχει, ειναι σοβαρά ενοχλητικός. Αυτόν να μπανάρετε!!!Και; Χεστηκα τι αρέσει και για τους δγιο σας!