Focal Sopra & Mola-Mola, signature edition

Reaction score
777
Μερικά σχόλια για το σύστημα έτσι όπως το είδα...

1) Γενικότερα τα focal είναι εξαιρετικά ηχεία. Αν κρίνω απο την τιμή του συγκεκριμένου, ναί είναι ακριβό. Νομίζω πάντως οτι τα focal είναι ακριβά. Αν όμως σας φαίνεται ακριβό μήν το αγοράσετε (βάζω και εμένα μέσα) δέν έγινε και τίποτα. Και οι μερσεντές είναι ακριβές. Η ζήτηση των φοκάλ, η διατήρηση τους για δεκαετίες στον αφρό και η αποδοχή τους απο σοβαρούς χρήστες δείχνει οτι η τιμή αυτή είναι δεκτή απο την αγορά. Έτσι και αλλιώς όλα τα ref ηχεία όλων των μεγάλων εταιρειών ακριβά είναι... ένα χιλιάρικο πάνω ένα κάτω δέν λέει κάτι.
Μία σημείωση...

Το ηχείο που παρουσιάζετε είναι το FOCAL SOPRA NO1 http://www.focal.com/en/sopra/547-sopra-n1.html.

Στην κατηγορία αυτή δέν είναι το κορυφαίο της FOCAL. Η reference σειρά της είναι η γνωστή σε όλους μας UTOPIA και πιο συγκεκριμένα το DIABLO UTOPIA http://www.focal.com/en/utopia-iii/186-diablo-utopia-3544050698017.html

Reaction score
3.899
Δημητράκη εγώ αν ήμουν Χατζησταμ δεν θα σε ξανακαλούσα σπίτι μου, αλλά δεν είμαι.

Μια βραδυά για πάρτη μας την πέταξες για πλάκα σαν θέμα τάχαμου και κάθομαι και διαβάζω το κοντό και το μακρύ -δικαίωμα σε φορουμ- του κάθε....

Θα μου πείς μην το διαβάζεις...θεωρώ πως έπρεπε νάχεις άλλου είδους γκατς όταν ανεβάζεις ένα τέτοιο θέμα.

Τες πα, ανήκεις και συ στους ξερόλες που στο σπίτι ξεραίλα απο αποτέλεσμα, αλλά στο σάιτ τα ξέρεις όλα..και δίνεις συμβουλές σεταπιων.

Για ένα σύστημα που έστησε με περίσσιο μεράκι ένας απο τους ελάχιστους κορυφαίους στο χώρο.

Αυτός δεν ξέρει την τύφλα του και ξέρετε σείς.

Διαβάζω θεωρίες των Ζορό του ήχου, ο ένας ψάχνει να βρεί τη φιλοσοφία του συστήματος, ο άλλος το κόστος, ο άλλος το μανεη φορ βαλιου, ο άλλος γελάει επειδή κάνει 25χιλ...ά, 55χιλ κάνει και όποιος αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να το αγοράσει, μάλλον θάπρεπε να κλαίει.

Το σύστημα αυτό παίζει εξαιρετικά και διευρύνει την αντίληψη σε θέματα ακουστικής απόλαυσης σε μπλουζ μουσική, σε τζαζ, σε κλασσική, σε ταγκο, σε σε σε..ακούτε καθόλου μουσική???

Όταν ο μάστορας έχει ανοιχτό το στούντιο του -και μπορεί ο καθείς να μάθει απο την ατέλειωτη γνώση του- μπορείς να πας και να αντιληφθείς τι σημαίνει φροντισμένος χώρος και ορθή αναπαραγωγή ήχου εντός του.

Όταν αυτός ο έμπορος λοιπόν, που έχει δώσει αλλεπάλληλα ρεσιταλ "σεμιναρίων ήχου" με παθητικά και ενεργά συστήματα, κάνει κάτι διαφορετικό απο τους λοιπούς, τότε θάπρεπε εδώ στη χώρα της μιζέριας και των κομπλεξ να στήσουν όλοι αυτί...

Όχι μόνο γιατί είναι "κάπως" το σετ απ, απλά γιατί τόστησε ο συγκεκριμένος που η τρέλλα του είναι η μουσική και όχι τα μηχανήματα.

Το πόσο κάνει, ποιός θα το αγοράσει, πούναι το dsp είναι μάλλον δικό του θέμα. Το ότι ΔΕΝ αντιπροσωπεύει το σύνολο του συστήματος και αυτό δικό του θέμα.

Το ότι είναι στημένο σε κακό χώρο χωρίς καμμία διόρθωση και αποτελείται απο τεμάχια θαυμαστά, είναι θέμα όσων το ακούνε.

Ένα έργο τέχνης, στημένο για ατελείωτη απόλαυση στο σπίτι. Όπως ένας πίνακας, ή μια Λαμποργκινι, μια πανέμορφη γυναίκα...αντικείμενα πόθου και θαυμασμού.

Υπάρχουν και αυτά στη ζωή και κάποιοι που μπορούν να τα αποκτήσουν τα αποκτούν, καταλαβαίνουν δεν καταλαβαίνουν την ομορφιά τους.

Αν μπεδεύετε τον Χατζηστάμου και τα δημιουργήματά του με τη λαική, τα φασολάκια, το χαι φαι, το χαι εντ, το μιντια μαρκτ, κλπ κλπ είναι απαραίτητο να ξεμπερδευτείτε...αν είστε εραστές της μουσικής ακρόασης.

Ά, χρόνια τώρα γράφεται ότι τα φοκαλ στις εκθέσεις...δεν...έ, σ' αυτή την έκθεση θα κελαηδάνε στο σύστημα του Χρήστου πόυ είναι αφιερωμένο στους μουσικόφιλους και όχι στους επιδειξίες γνώσης ή μηχανημάτων που ΔΕΝ ακούνε μουσική σπίτι τους.

Έ Δημήτρη?;)

D

deleted user 10898

Guest
Τι έγινε βρε Γιώργο γιατί στράβωσες?
Ένα ποστ σκετη διαφήμιση ήταν από τον Δημήτρη.
Επίσης το ότι δίνει συμβουλές στο φόρουμ άσε να το κρίνει το φόρουμ αν γουστάρει συμβουλές από αυτόν....

Γράφεις....
Όταν αυτός ο έμπορος λοιπόν, που έχει δώσει αλλεπάλληλα ρεσιταλ "σεμιναρίων ήχου" με παθητικά και ενεργά συστήματα, κάνει κάτι διαφορετικό απο τους λοιπούς, τότε θάπρεπε εδώ στη χώρα της μιζέριας και των κομπλεξ να στήσουν όλοι αυτί...

Τι διαφορετικό κάνει λοιπόν εδώ?
Στήνει παθητικά φοκαλ με χάλια value for money με ενισχυτή που βρίσκεις παραπλήσιο diy στο 1/20 της τιμής και τα συνδέει με πανάκριβα καλώδια ηχείων που κάνουν στροφές ενώ έχει μόνο μπλοκ που θα μπορούσαν να μπουν πίσω από τα ηχεία.
Για λέγε να μαθαίνουμε και εμείς....

Last edited by a moderator:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.874
Δημητράκη εγώ αν ήμουν Χατζησταμ δεν θα σε ξανακαλούσα σπίτι μου, αλλά δεν είμαι.

Μια βραδυά για πάρτη μας την πέταξες για πλάκα σαν θέμα τάχαμου και κάθομαι και διαβάζω το κοντό και το μακρύ -δικαίωμα σε φορουμ- του κάθε....

Θα μου πείς μην το διαβάζεις...θεωρώ πως έπρεπε νάχεις άλλου είδους γκατς όταν ανεβάζεις ένα τέτοιο θέμα.

Τες πα, ανήκεις και συ στους ξερόλες που στο σπίτι ξεραίλα απο αποτέλεσμα, αλλά στο σάιτ τα ξέρεις όλα..και δίνεις συμβουλές σεταπιων.

Για ένα σύστημα που έστησε με περίσσιο μεράκι ένας απο τους ελάχιστους κορυφαίους στο χώρο.

Αυτός δεν ξέρει την τύφλα του και ξέρετε σείς.

Διαβάζω θεωρίες των Ζορό του ήχου, ο ένας ψάχνει να βρεί τη φιλοσοφία του συστήματος, ο άλλος το κόστος, ο άλλος το μανεη φορ βαλιου, ο άλλος γελάει επειδή κάνει 25χιλ...ά, 55χιλ κάνει και όποιος αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να το αγοράσει, μάλλον θάπρεπε να κλαίει.

Το σύστημα αυτό παίζει εξαιρετικά και διευρύνει την αντίληψη σε θέματα ακουστικής απόλαυσης σε μπλουζ μουσική, σε τζαζ, σε κλασσική, σε ταγκο, σε σε σε..ακούτε καθόλου μουσική???

Όταν ο μάστορας έχει ανοιχτό το στούντιο του -και μπορεί ο καθείς να μάθει απο την ατέλειωτη γνώση του- μπορείς να πας και να αντιληφθείς τι σημαίνει φροντισμένος χώρος και ορθή αναπαραγωγή ήχου εντός του.

Όχι μόνο γιατί είναι "κάπως" το σετ απ, απλά γιατί τόστησε ο συγκεκριμένος που η τρέλλα του είναι η μουσική και όχι τα μηχανήματα.

Το πόσο κάνει, ποιός θα το αγοράσει, πούναι το dsp είναι μάλλον δικό του θέμα. Το ότι ΔΕΝ αντιπροσωπεύει το σύνολο του συστήματος και αυτό δικό του θέμα.

Το ότι είναι στημένο σε κακό χώρο χωρίς καμμία διόρθωση και αποτελείται απο τεμάχια θαυμαστά, είναι θέμα όσων το ακούνε.

Ένα έργο τέχνης, στημένο για ατελείωτη απόλαυση στο σπίτι. Όπως ένας πίνακας, ή μια Λαμποργκινι, μια πανέμορφη γυναίκα...αντικείμενα πόθου και θαυμασμού.

Υπάρχουν και αυτά στη ζωή και κάποιοι που μπορούν να τα αποκτήσουν τα αποκτούν, καταλαβαίνουν δεν καταλαβαίνουν την ομορφιά τους.

Αν μπεδεύετε τον Χατζηστάμου και τα δημιουργήματά του με τη λαική, τα φασολάκια, το χαι φαι, το χαι εντ, το μιντια μαρκτ, κλπ κλπ είναι απαραίτητο να ξεμπερδευτείτε...αν είστε εραστές της μουσικής ακρόασης.

Ά, χρόνια τώρα γράφεται ότι τα φοκαλ στις εκθέσεις...δεν...έ, σ' αυτή την έκθεση θα κελαηδάνε στο σύστημα του Χρήστου πόυ είναι αφιερωμένο στους μουσικόφιλους και όχι στους επιδειξίες γνώσης ή μηχανημάτων που ΔΕΝ ακούνε μουσική σπίτι τους.

Έ Δημήτρη?;)
Έχεις σημαντικό δίκιο στα γραφόμενά σου. ;)

Σαφώς ο Χατζησταμος δεν συγκαταλέγεται στους μη κατέχοντες το αντικείμενο εμπορακους, ίσα ίσα η γνώση του και η εμπειρία του από στούντιο είναι μοναδική, όπως και η αντίληψή του στον ήχο. Αυτά είναι δεδομένα, τα ξέρουμε και δε τα αμφισβητουμε, θα ήταν βλακεία μας. ;)

Η φοκαλ έχει αποδείξει πως κατασκευάζει εξαιρετικά ηχεία, ενεργά και παθητικά, με σπουδαίες περγαμηνές και αποδοχή από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες, και είμαι βέβαιος πως το νέο της ηχείο είναι και ορθώς κοστολογημένο (το είπα εξ'αρχης) και σαφώς θα αξίζει τα λεφτά του, δε πουλάει φύκια η φοκαλ.

Για τα συνοδά του μπρουνο, όποιος τολμήσει να κατακρίνει τον ήχο τους, διαπράττει ποινικό αδίκημα και θα έπρεπε να διώκεται. Ομοίως είναι ορθώς κοστολογημενα, κι εμπεριέχουν πινελιές χάι εντ, όπως προβλέπεται στο κόστος τους, χωρίς χαζές ακρότητες. Και ως γνωστόν, κυκλοφορούν δεκάδες άλλα ενισχυτικά σε υπερδεκαπλασια τιμή από τα ενκορ των μόλα μολα, που δε συγκρίνονται με τα ενκορ ούτε για αστείο. Αυτά είναι γνωστά.

Ο συνδυασμός των άνωθεν εκ μέρους του Χατζησταμου είναι κάτι νέο, και επειδή ακριβώς προέρχεται από τον Χατζησταμο, που είπαμε ήδη τι είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάτι ιδιαίτερο να δώσει.

Όλα αυτά, πέραν αμφιβολίας. ;)

Στα θέματα του κοστολογίου προσωπικά είμαι ξεκάθαρος, τα αξίζουν τα λεφτά τους.

Εκεί άλλωστε διαφώνησα με τον ντιμιφουτη, που βλέπει πολύ στενά το οικονομοτεχνικο τμήμα του θέματος, πράγμα που του δικαιολογώ, διότι ποτέ δεν υπήρξε χαϊεντάς! Που να ξέρει ο κακομοίρης.. :gotcha:

Στο αντικειμενικό του θέματος, όσον αφορά τα πλαίσια της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής, η δική μου θέση παραμένει ακλόνητη στην πεπατημένη θεωρία των ενεργών πολυενισχυομενων και ντιεσπιαζόμενων, τα γνωστά. Αντικειμενικά μιλώντας, ο άνωθεν συνδυασμός δε μου καλύπτει βασικά στοιχεία, και ως εκ τούτου δεν αποτελεί συνδυασμό που θα με ενδιέφερε ποτέ, ασχέτως κοστολογίου. Όσον όμως αφορά τα πλαίσια της άποψης, επειδή ακριβώς υποστηρίζεται από το μεράκι και το αυτί του Χατζησταμου, θα με ενδιέφερε να το ακούσω, στα πλαίσια του κοινωνικού χάι εντ. Δεν αμφιβάλλω διόλου ότι προσφέρει ευχαρίστηση στην ακρόαση, αυτό το θεωρώ δεδομένο.

Όσον αφορά το βαλιου φορ μανεϊ, (την θέση ντιμιφουτη), προφανώς ο άνωθεν συνδυασμός είναι για γέλια. Και με ένα κιι μία χαρά ακούς τη μουσικουλα σου, μη κοροϊδευουμε τα μούτρα μας, πόσο μάλλον με ένα γριμ, για όνομα... Και ως τυχερός κάτοχος των γκριμ που είσαι, μη μου πεις ότι δε παίζουν παπάδες τα γκριμ, γιατί θα σε κρεμασω ανάποδα να σε βαραω με τον Κόγια.:fuckyou:

Οπότε δε βλέπω που διαφωνούμε. :drinks:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.874
Με πρόλογο το προηγούμενο ποστ μου, έρχεται τώρα η σειρά μου να διαμαρτυρηθώ εντόνως για 3 παραγράφους σου:

Αν μπεδεύετε τον Χατζηστάμου και τα δημιουργήματά του με τη λαική, τα φασολάκια, το χαι φαι, το χαι εντ, το μιντια μαρκτ, κλπ κλπ είναι απαραίτητο να ξεμπερδευτείτε...αν είστε εραστές της μουσικής ακρόασης
Εγώ δεν είμαι εραστής της μουσικής ακρόασης. Σε ενοχλεί; Είμαι εραστής της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής. Ο άλλος είναι εραστής των βαλιου φορ μανεϊ συστημάτων, ασχέτως αν εχει οικονομική άνεση να πάρει τα πάντα όλα. Σε ενοχλεί; Σορρυ μαν, αλλά δε θα έπρεπε να ενοχλείσαι.

Κι ο Χατζησταμος έχει πολύ μεγαλύτερη αναγνώριση από σένα εδώ μεσα, δε κανεις για δικηγόρος του, κι ούτε χρειάζεται, μη μπερδευεσαι. ;)
Χούντα των μουσικοφιλων. Λυπάμαι ειλικρινά. Δηλαδή αν δεν ακούς μουσική σπίτι σου, δεν είναι για σένα, στριβε. Βρε...:(
Όσο για επιδείξεις γνώσεων (ιδίως σε ένα φόρουμ) στεφω πρωταθλητή τον μπουτχια. Τιμή μας και καμάρι μας. :)
Οι επιδηξεις μηχανημάτων κατά βαση γίνονται στις .. εκθέσεις! Και γω τα σιχαινομαι αυτά.. ;)

Τέλος, να σε ενημερωσω πως οι περισσότεροι και μεγαλύτεροι μουσικόφιλοι, ακούν την μουσική που υπεραγαπουν από ηχοσυστήματα του πωπού, και δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να ακούν την κλανιά του τρίτου βιολιστή αριστερά. Τα εν λόγω ηχοσυστήματα μόνο κατ'ευφημισμό απευθύνονται σε μουσικόφιλους, στην ουσία απευθύνονται σε μηχανακηδες. Μη μπερδευεσαι.

Τες πα, ανήκεις και συ στους ξερόλες που στο σπίτι ξεραίλα απο αποτέλεσμα, αλλά στο σάιτ τα ξέρεις όλα..και δίνεις συμβουλές σεταπιω
Αν κατάλαβα καλά, απευθύνεται στον νταποστ αυτο. Ψιλοαδιαφορο σε ποιον απευθύνεται, θα συνεχίσω σα να είναι για τον νταποστ, αλλά τα ίδια θα έλεγα για οποιονδήποτε.
Κακώς κανεις προσωπική επίθεση με τέτοιο χαρακτηρισμό σε φίλο συνφορουμίτη που και πολύ καλό παιδί είναι, και πολύ κόσμο έχει βοηθήσει, και πολύ άνω του μέσου όρου γνώστης είναι του θέματος. Αν δε σου άρεσε ο ήχος στο σπίτι του και βρηκες τώρα στιγμή να του το πεις για να πχ τον μειώσεις, είναι κατινιά κατ'ελαχιστον. Στον ντιμιφουτη που ξέρω, άρεσε πολύ ο ήχος στο σπίτι του. Και; Χεστηκα τι αρέσει και για τους δγιο σας!:fuckyou:

Στο φόρουμ ο κόσμος ζητάει συμβουλές σεταπιων που λες, και κάποιοι άνθρωποι σπαταλουν προσωπικό τους χρόνο για να δώσουν συμβουλές και είναι αξιέπαινοι για αυτό. Όσο μπορεί ο καθένας, όσο ξέρει, κι όσο θέλει. Αν επιθυμείς να δίνεις περισσότερες συμβουλές εσύ, δεν έχεις παρά να το κάνεις πράξη. Αν επιθυμεί να συμμετέχει πιο ενεργά ο Χατζησταμος και να δίνει συμβουλές κι αυτός, θα είναι προς τιμη του και χαρά μας. Μέχρι τότε, πρωταθλητής στις συμβουλές είναι αναμφισβήτητα ο Κόγιας, τον οποίον και ευχαριστουμε θερμά, και του ευχομαστε να είναι γερός και να έχει κουράγιο να συνεχιζει να συμβουλεύει τον κόσμο, κι ας έχει μαβρα μεσάνυχτα από χάι εντ καλώδια ηχείων, γνωστός εραστής της κρεμαστρας. ;)

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.881
[DOUBLEPOST=1479165473][/DOUBLEPOST]Και να σκεφτείς πως ούτε ενας δεν είπε άσχημο λόγο για το ηχητικό αποτέλεσμα. Κουβέντα γίνεται.
Chill out παλληκάρια.

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.749
Εγω παντως κυριοι δεν βάρεσα κανέναν. Παραμένω fan και των δυο εταιριών και κυριως του Putzeys.

Τα κριτήρια μου ηταν μονο οικονομικά- value for money.
Αυτό πως διαβάζεται στα ελληνικά παρακαλώ?:whistling::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
3.899
Κώστα σιγά μην είν το θέμα αν δεν έπαιζε καλά το σύστημα του Δημήτρη, το ξέρει και το λέει απο μόνος του.

Εξηγούμαι: ναι είναι ευγενής, εξυπηρετικός και γνώστης, γιαυτό "του τάχωσα"!

Επίσης ξέρει ότι δεν" παίζει πράμα" σπίτι του το σύστημα. Συστηματάρα όχι αστεία!

Μεγάλα ενεργά ATC και metric και room treatment, αλλά ....ΔΕΝ παίζει!!!

Λέω λοιπόν ότι ένας γνώστης, εφαρμοστής των πεποιθήσεών του και "ψάχτης" θάπρεπε ή να μην κάνει θέμα το συγκεκριμένο ή, αφού τόκανε, να το προχωρήσει.

Χρειάζεται -λέω εγώ- αρκετός "πόνος" (εκ του πονήματος) για να στήσεις ένα σύστημα της προκοπής σπίτι σου.

Το θέμα μου λοιπόν -για να γίνει κατανοητό- είναι ότι αν τα "καλά παιδιά" δεν στηρίζουν μέχρι τέλους αυτό το μεράκι, εμένα δεν μου αρκεί ο τίτλος του θέματος.

gonis

Luger
Reaction score
12.112
Προσπαθώ να καταλάβω ρε Ιατρού απο που προκύπτει αυτή η χυδαία επίθεση στον Dapost.
Αν έχεις προσωπικά μαζι του, τα ποστ του σε αυτό το thread δεν δίνουν πάτημα για τέτοια επίθεση,απεναντίας εκθειάζουν,συνοπτικά,και το σύστημα και τους δημιουργούς του.
Αν τώρα συνέβη αυτό που περιγράφεις, οτι σας χάλασε τη βραδιά ,εμένα μου ρχεται να βάλω
τα κλαματα:D.
Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του Dapost:roflmao:
Τελικά τι πίνεις και δεν μας δίνεις;:drinks:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.874
του Putzeys.
Αυτό πως διαβάζεται στα ελληνικά παρακαλώ?:whistling::roflmao::roflmao::roflmao:
Πούτσης. :fuckyou:

Μπρούνο Πούτσης. :gotcha:

Γι'αυτό μπρουνο τον ανεβαζω, μπρουνο τον κατεβάζω, μα τι σοκιν επίθετο είναι αυτό; :roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.749
Πούτσης. :fuckyou:

Μπρούνο Πούτσης. :gotcha:

Γι'αυτό μπρουνο τον ανεβαζω, μπρουνο τον κατεβάζω, μα τι σοκιν επίθετο είναι αυτό; :roflmao:
Και έσπαγα το κεφάλι μου τόση ώρα...τσάμπα το πήρα το λόουερ?:roflmao::roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1479169585][/DOUBLEPOST]
Προσπαθώ να καταλάβω ρε Ιατρού απο που προκύπτει αυτή η χυδαία επίθεση στον Dapost.
Γι'αυτό!:p:roflmao::roflmao::roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.749
Και περιπου στο 1/3 του κόστους...(εκεί εγω, με τα φράγκα ασχολούμαι)
φραγκοφονιά!

Τα παμε...πέντε πάνω πέντε κάτω...τι ψυχή έχουν?...μαζί σου θα τα πάρεις:roflmao::roflmao::roflmao:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.435
E, επιτέλους, καιρός ήταν να μου την πέσει και εμένα κάποιος! Τόσο καιρό μόνο γλυκόλογα και αγάπες! Έχω τον ζιζικ για αυτά!

Ως γνωστό και καταγεγραμμένο fanboy του Χ'στάμου (αφού ότι πιάνει το κάνει να παίζει ωραία....ακόμη και στο σπίτι μου ;) αλλά κυρίως επειδή του χρωστάμε ενα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμβολή του σε πολλά μουσικά αριστουργήματα της Ελληνικής και οχι μονο μουσικής σκηνής) θεώρησα οτι θα σας άρεσε ενα μινι preview, μερικές φωτογραφίες, ενος μαγευτικού συστήματος που φερει την υπογραφη του και που θα εχουμε ολοι την ευκαιρία να απολαύσουμε στην εκθεση.

Το ιδιο ακριβως εκανα και παλιοτερα, απο την πρωτη μου επισκεψη στο athens mastering περι το 2011 μεχρι προσφατα οταν παρουσιασε αλλα state of the art προιοντα οπως τα ακουστικα focal utopia και τα kii. Αν έσφαλα καπου ζητω ταπεινα συγγνώμη απο τον ιδιο που με τιμα με τη φιλια του. (Και απο το κοινο μου που το απογοήτευσα - rip zonepress/rdoherty :( .)

Ναμαστε!

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
...
Ναμαστε!
https://en.wikipedia.org/wiki/Namaste

...
Το θέμα μου λοιπόν -για να γίνει κατανοητό- είναι ότι αν τα "καλά παιδιά" δεν στηρίζουν μέχρι τέλους αυτό το μεράκι, εμένα δεν μου αρκεί ο τίτλος του θέματος.
Ως μη...μουσικόφιλος πάντως,θα ήμουν βέβαιος ότι μέσα από το εν λόγω σύστημα θ'ακούγονται ωραία μέχρι και οι ομιλίες του...Αλέξη -όχι του xfader.:lolsign:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.881
Επίσης ξέρει ότι δεν" παίζει πράμα" σπίτι του το σύστημα.
Χρειάζεται -λέω εγώ- αρκετός "πόνος" (εκ του πονήματος) για να στήσεις ένα σύστημα της προκοπής σπίτι σου.
ενεργα μετρικ και δωματιο-θεραπειες... και δεν?...τζαμπα τα διαβαζουμε..
Στον ντιμιφουτη που ξέρω, άρεσε πολύ ο ήχος στο σπίτι του.
Εεεπ, με φώναξε κανείς;;;;;

Μπαινω για να διευκρινησω το "άρεσε πολυ ο ήχος σπίτι του (Dapost)"

Ναι, μου άρεσε πολύ.

Ναι, εχει προβλήματα ο χώρος του Dapost, και εχει κανει εξαιρετική προσπάθεια να τον βελτιώσει, με παθητικά και ενεργα μέσα. Και εχει ξοδευτει αρκετά, σε χρημα και χρόνο.

Ναι, κουράστηκε-βαρέθηκε απο όλη αυτην την προσπάθεια (προς το παρόν) και εχει λιγο αποστασιοποιηθεί. Σκέφτεται άλλους δρόμους ...(Αν δεν τα λεω καλα Δημητρη διόρθωσέ με). Ειναι κατακριτέο αυτο;

Οταν μπαινουμε σε εναν χώρο, ακομα και μονο κοιτωντας γύρω-γύρω και ακουγοντας την ομιλία μας πρέπει να μπορουμε να εχουμε μια ιδέα για το πως επηρεαζεται το συστημα που θα ακούσουμε, και να το λάβουμε αυτο υπόψιν μας στα συμπεράσματα μας.
Στον Ear μετέφερα τις εντυπώσεις μου με πμ...και σαφως και περιέγραψα τα προβλήματα του χώρου. Τα γραπτά μένουν. Αλλά οχι οτι "δεν παίζει" το σύστημα, υπερβολή το βρίσκω.
Παιζει. Και παίζει ασυμπιεστα δυναμικά μεχρι σημείου που αλλα συστήματα πολυ αμφιβαλλω πως μπορουν να πλησιάσουν.

Οπότε, παμε στο αρχικο ερώτημα; επειδή ο Dapost κουράστηκε προσπαθώντας να βελτίωσει τον χώρο του θα ειναι υπόλογος για οτιδηποτε γράψει ή δεν γράψει στο forum;;;;;;;

Να τον μπανάρετε κυριοι moderators τον Dapost, διοτι εγκατέλειψε την μάχη με τον χώρο του. Ρίψασπις, Λιποτάκτης. Δεν εχει δικαίωμα δια να ομιλεί , που ελεγε και καποιος....

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ:::::::::;; ΤΟΝ DAPOST::::::::::::::::::o:o:o

Και; Χεστηκα τι αρέσει και για τους δγιο σας!:fuckyou:
Αυτός πάλι δικιο έχει, ειναι σοβαρά ενοχλητικός. Αυτόν να μπανάρετε!!!:D

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon