Ομαδική αγορά SVS

Reaction score
45
Με κλάρκ, μπορείς με άνεση να το τοποθετήσεις σωστά και κυρίως ξεκούραστα!

Πέραν τούτου, σηκώστε χέρι όσοι θέλετε PB13 σε τιμή κοντα στα 1700€. Αν μαζευτουμε 2-3, πιστεύω ότι μπορω να του παζαρέψω του Jan την τιμουλα. Θέλει κανείς ή μόνος μου είμαι.

Αυτός ενδιαφέρεται να είναι μία η αποστολή, διότι τα μεταφορικά είναι πολλά για Ελλάδα, οπότε αν μας τα στείλει όλα με τη μία, τότε πιστευω ότι μπορουμε να την κατεβάσουμε την τιμη.

Power Buy ή Bye-Bye?
Αν μπορείς στο Power buy να διαπραγματευτείς την τιμή για
SVS PB-2000 Black Ash θα με ενδιέφεραι.

Reaction score
245
Σε περιπτωση powerbuy θα με ενδιεφερε να ακουδω μια τιμη για pb 13 ultra ή αν ειναι εφικτο και για το 16αρι

Reaction score
2.482
Σε περιπτωση powerbuy θα με ενδιεφερε να ακουδω μια τιμη για pb 13 ultra ή αν ειναι εφικτο και για το 16αρι
PB16 δεν υπάρχει περίπτωση. Ξεπουλαει τα SVS γιατι σταμάτησε συνεργασία. Οποτε βλέπω 3 PB13 και 1 PB2000.

Αν και δεν ειμαι πολυ ψημμένος για αγορά τώρα, με βάζετε σε σκέψεις. Λοιπον. Περιμένω μέχρι Κυριακή βράδυ, να δούμε πόσοι μαζευόμαστε και κάνω κρούση στον Jan. Σημειώνω πώς ο καθένας θα αναλάβει να πληρώσει μόνος του, απλά θα φροντίσουμε να είναι μια αποστολή ώστε να τον συμφέρει και αυτόν και εμάς.

Reaction score
2.482
Λοιπόν. Το trade in program είναι μονο για US, εκανα live chat με την SVS σημερα.
ο Jan μου μίλησε και μου είπε για 3 PB13, 1PB2000 και ένα antimode θα μας κάνει ένα extra 10% έκπτωση, δηλαδη 20% σύνολο. Έτσι ένα PB13 βγαίνει 1760€ τελική.
Τα PB13 μου λέει πώς εξαντλούνται σιγα-σιγα πάντως.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
45
Λοιπόν. Το trade in program είναι μονο για US, εκανα live chat με την SVS σημερα.
ο Jan μου μίλησε και μου είπε για 3 PB13, 1PB2000 και ένα antimode θα μας κάνει ένα extra 10% έκπτωση, δηλαδη 20% σύνολο. Έτσι ένα PB13 βγαίνει 1760€ τελική.
Ωραία, δηλ. Το ΡΒ2000 βγαίνει τελική τιμή € 720,00 πως θα προχωρήσουμε απο εδώ και πέρα;

Reaction score
495
με τα μεταφορικα τι παιζει συνηθως?

Reaction score
2.482
Λοιπον παιδια, για να μην απαντάω σε όλους. ΟΛΑ είναι -20% και τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Δεν ξέρω αν μπορεί να μου τα στείλει σε διάφορα σημεία της Αθήνας/Ελλάδας. Θα τον ρωτήσω την Δευτέρα πρωι

Εγω πραγματικά είμαι ακόμα στο demi για 2ο PB13, γιατι με ψήνει το PB16, αλλά αν μαζευτουμε, νομίζω πώς θα ενδώσω.
Οπότε, μέχρι την Κυριακή βράδυ, δηλώστε συμμετοχη, ποιοι ενδιαφέρεστε σιγουρα, για να πάρουμε τελική τιμή. Απο εκει και πέρα δεν εμπλέκομαι σε οικονομικά, απλά να γνωρίζετε πώς θα πρέπει να βρειτε τρόπο να τον πληρώσετε. Και κανονίζουμε π.χ. παραδοση (τυχαια λέω τώρα!) σπίτι μου και έρχεστε και παραλαμβάνετε ή από τα κεντρικά της UPS ο καθένας με το αυτοκινητο του. ΟΚ;

Reaction score
45
Λοιπον παιδια, για να μην απαντάω σε όλους. ΟΛΑ είναι -20% και τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Δεν ξέρω αν μπορεί να μου τα στείλει σε διάφορα σημεία της Αθήνας/Ελλάδας. Θα τον ρωτήσω την Δευτέρα πρωι

Εγω πραγματικά είμαι ακόμα στο demi για 2ο PB13, γιατι με ψήνει το PB16, αλλά αν μαζευτουμε, νομίζω πώς θα ενδώσω.
Οπότε, μέχρι την Κυριακή βράδυ, δηλώστε συμμετοχη, ποιοι ενδιαφέρεστε σιγουρα, για να πάρουμε τελική τιμή. Απο εκει και πέρα δεν εμπλέκομαι σε οικονομικά, απλά να γνωρίζετε πώς θα πρέπει να βρειτε τρόπο να τον πληρώσετε. Και κανονίζουμε π.χ. παραδοση (τυχαια λέω τώρα!) σπίτι μου και έρχεστε και παραλαμβάνετε ή από τα κεντρικά της UPS ο καθένας με το αυτοκινητο του. ΟΚ;
Δηλώνω ενδιαφέρον για το ΡΒ2000

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
83.991

Δεν ρωτάς και για Σαλονίκη...sb2000, μια που το φέρε η κουβέντα.

Reaction score
2.482
Καλησπέρα,
έχουμε κάτι νεώτερο σχετικά με το power buy;
Θα στείλω σήμερα το email, απο το γραφειο, γιατι χθες ήμουν εκτός συνέχεια. Από ό,τι θυμάμαι (θα ξαναδιαβάσω το νήμα, βεβαια) ειμαστε για 2 με 3 PB13, 1 PB2000 και ένα Αntimode. Θα ρωτήσω αν μπορεί να στείλει ξεχωριστα Αθηνα & Θεσσαλονικη, αν και νομίζω οτι θα μου αρνηθεί. Εγω πλέον είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα συμμετάσχω, απλά θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και σας ενημερώνω για όλα τα σενάρια.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
83.991
Θα στείλω σήμερα το email, απο το γραφειο, γιατι χθες ήμουν εκτός συνέχεια. Από ό,τι θυμάμαι (θα ξαναδιαβάσω το νήμα, βεβαια) ειμαστε για 2 με 3 PB13, 1 PB2000 και ένα Αntimode. Θα ρωτήσω αν μπορεί να στείλει ξεχωριστα Αθηνα & Θεσσαλονικη, αν και νομίζω οτι θα μου αρνηθεί. Εγω πλέον είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα συμμετάσχω, απλά θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και σας ενημερώνω για όλα τα σενάρια.
Και ένα sb2000 Σαλονίκη

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.489
Members