- Reaction score
- 101.656
Τι cariolis...Aν δεν είχα διαβάσει το θρεντ θα ορκιζόμουν πως απευθύνεσαι στον μοντ της καρδιάς μας....
Τι cariolis...Aν δεν είχα διαβάσει το θρεντ θα ορκιζόμουν πως απευθύνεσαι στον μοντ της καρδιάς μας....
Τι κάνει λοιπόν εσωτερικά το Grimm όταν του προσθέσουμε τα μανίσια subs του;
Του τα έχω πει με p.m. αλλά και live, κι όχι μόνο εγώ, αλλά μυαλό δεν βάζει.Pm ήθελες να στείλεις?
Βρε χαμένοι...κρατήστε και τίποτες για το βράδυ...δεν σας προλαβαίνω λέμε!σοδομα και γομορα ...........που εισαι dahariiiiiiiiii...που γυρνας βρεεεεεεε?
Πολλά έχει , αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.Ένα ελάττωμα έχει, τι να κάνουμε!
Η χρήση του δημόσιου χώρου ,οπως ενα φόρουμ,θέλει τέχνη για να μην γίνει κατάχρηση .Εγω παντως εχω μετανιωσει πολλες φορες στην ζωη μου που ειμουνα ευγενικος και δεν ακουσαν μερικοι τα πουστλουκια τους να στρωσουν χαρακτηρα. Αναφέρομαι στον Επαγγελματικό τομεα και στην προσωπικη μου ζωη. Γενικα ειμαι με Ζαπαντη...ετσι θελει ειδικα στην Ελλαδα αλλιώς πεσε για υπνο Κατερινα
Μεγάλη κουβέντα είπες.δείτε και τα νέα ψηφιακά της Dynaudio.
Ε, και;Και μη μου πεις Έαρ για ενεργή πολύ ενίσχυση με mola mola γιατί το κόστος ακόμη και για αυτούς που διαθέτουν το αντίστοιχο τίμημα ειναι μεγάλο.
Tου τα έστειλε αφού.Εξ'ου και η σοφή εκ του χατζηστάμου επιλογή των μηχανών αυτών για ανάδειξη του νέου φοκαλ, όπως προείπα.
Κανείς δε στέλνει τίποτα έτσι απλά.Tου τα έστειλε αφού.
Θα έλεγε όχι?
Και ας με εχει δευτεράντζα πίσω απο τον SM.3. Enter Dimifoot, ο οποίος τους τελευταίους μήνες μου έχει σπάσει τα συκώτια με κουβέντες του τύπου "Έλα ρε μαλάκα, γράψε στο forum", "Το είδες αυτό το thread; Τι άποψη έχεις; Γράψε ρε μαλάκα...".
Τι να κάνω που τον αγαπάω... (ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΑΒΓΔ! - δε θα διαλύσουμε και τη σχέση μας τώρα...)
Χαχαχαχα, από περιέργεια να τι βρήκα:Η dynaudio σαρώνει βραβεία τώρα τελευταία, και στα στουντιακά τους, και στα οικιακής χρήσης. Ίσως άλλαξαν μηχανικό..
Κανείς δε στέλνει τίποτα έτσι απλά.
Όλα θέλουν κόπο, ενασχόληση, ενδιαφέρον.
Μην υποτιμάς έτσι εύκολα εμπορικές συναλλαγές, σχέσεις, κι αντιπροσωπεύσεις, ιδίως σε ένα εχθρικό οικονομικό περιβάλλον όπως το δικό μας, και σε μία χώρα ανύπαρκτης αξίας σε αριθμούς πωλήσεων.
Δε με απασχολεί το κόστος οταν κρίνω τεχνικά ένα μηχάνημα.Αν δεν σε απασχολεί το κόστος , πως και δεν έχεις και συ mola mola σε ενεργή πολυενίσχυση?
Απορίας άξιον που δε το καταλαβαίνεις.Αλλά πάλι αυτό το κόλλημα με τα NCORE σορρυ ρε φίλε δεν το καταλαβαίνω.
Ότι βολευεσαι, δε χαλιεμαι, μη σκας.Heads down ή hands down?
Ναι.είναι μάλλον μέσα στα πλαίσια συνεργασίας τους.