Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Aχαχαχαχα! Το 13άρι ειναι λογικό, ενω το 16άρι όχι; Ρώτα τη γυναίκα μου να σου πει και αυτη τι θεωρεί "λογικό". Πάντως περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.Το 16 φαίνεται υπερβολικό.Ξεκινά με ένα 13αρι και νομίζω ότι θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένος.
αμφιβαλλω αν θα κανει powerbuy για ενα ολοκαινουργιο προϊον.Aχαχαχαχα! Το 13άρι ειναι λογικό, ενω το 16άρι όχι; Ρώτα τη γυναίκα μου να σου πει και αυτη τι θεωρεί "λογικό". Πάντως περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Λοιοπν, βλέπω πώς ο andreas_a δεν απαντάει, οπότε δεν τον υπολογίζω στη λίστα, για να μην σας κρεμάσει, μιας και δεν έχει απαντήσει.
Θα στείλω λίγο αργότερα στην Lsound.eu
Μπας και είναι λογικότερο να κάνουμε κρούση στην audio evolution για power buy για το 16άρι;
ΕDIT: Στην Lsound έχει πλέον 1760€ τα PB13 και 720€ το PB2000 και 640€ to SB2000!
Πάρτε τα απευθείας και ας μην τον ζαλίζουμε τον Jan!
τι θεωρει "λογικο";Ρώτα τη γυναίκα μου να σου πει και αυτη τι θεωρεί "λογικό".
Subwoofer με 0'' wooferτι θεωρει "λογικο";
Καλησπέρα,Aχαχαχαχα! Το 13άρι ειναι λογικό, ενω το 16άρι όχι; Ρώτα τη γυναίκα μου να σου πει και αυτη τι θεωρεί "λογικό". Πάντως περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Λοιοπν, βλέπω πώς ο andreas_a δεν απαντάει, οπότε δεν τον υπολογίζω στη λίστα, για να μην σας κρεμάσει, μιας και δεν έχει απαντήσει.
Θα στείλω λίγο αργότερα στην Lsound.eu
Μπας και είναι λογικότερο να κάνουμε κρούση στην audio evolution για power buy για το 16άρι;
ΕDIT: Στην Lsound έχει πλέον 1760€ τα PB13 και 720€ το PB2000 και 640€ to SB2000!
Πάρτε τα απευθείας και ας μην τον ζαλίζουμε τον Jan!
πφφφ εγω παραγγειλα το 2000 το απογευμα σημερα...Παιδια... μου ήρθε email που τα κάνουν τα sub 30% έκπτωση στην Lsound!!!! Εντάξει. 1540€ για pb13, τα δίνω μάλλον. Θα ειναι 1000€ διαφορά απο το pb16 (χωρίς VAT). Με έχουν τρελάνει!
Πως μπορούμε να βάλουμε παραγγελία για το PB2000 με την εκπτωση 30%;Παιδια... μου ήρθε email που τα κάνουν τα sub 30% έκπτωση στην Lsound!!!! Εντάξει. 1540€ για pb13, τα δίνω μάλλον. Θα ειναι 1000€ διαφορά απο το pb16 (χωρίς VAT). Με έχουν τρελάνει!
From 20% to 30% μου ήρθε εμένα για τα SVS με το pb13 -20% και μόνο σε piano gloss black (μαύρη λάκα) πλέονΠαιδια... μου ήρθε email που τα κάνουν τα sub 30% έκπτωση στην Lsound!!!! Εντάξει. 1540€ για pb13, τα δίνω μάλλον. Θα ειναι 1000€ διαφορά απο το pb16 (χωρίς VAT). Με έχουν τρελάνει!
Στην σελίδα τους πάντως δίνουν έκπτωση 20%From 20% to 30% μου ήρθε εμένα για τα SVS με το pb13 -20% και μόνο σε piano gloss black (μαύρη λάκα) πλέον