Ομαδική αγορά SVS

Reaction score
402
Το κακό είναι ότι το 16 θα μηδενισει τον λογαριασμό μου και μάλιστα απο 2 δουλειές που κάνω.

Το άλλο κακό είναι ότι κυριως αναπληρωνω παλιά κινηματογραφικα κενά και οι περισσότερες ταινίες περιορίζονται στο κεντρικό κανάλι. Παρακολουθώ ταινίες κάθε μερα και μόνο το 1/3 έχει surround ήχο.

Το καλό είναι ότι δεν αλλάζω μηχανήματα. Παίρνω κάτι καλό και το κρατάω 10ετια+ αφού δεν υπάρχουν μεγαλες εξελίξεις. Ειδικά στον ήχο.

Το όλο θέμα είναι στην τελική τιμή του 16 και ποια θα είναι η χρηματικη διαφορά που θα έχει απο το 13. Αν έδιναν το 13 κοντά στο χιλιάρικο δεν θα το σκεφτόμουν. Ομως στα 1500+ λες, δεν βάζω αλλά 1000 να ξενιασω απο sub μια για πάντα.

Όλα θα ξεκαθαρισουν όταν βγει η τελική τιμή του 16 ή αν υπάρξει καμία καλή προσφορά black friday για xtz, svs ή psa.

Reaction score
2.482
Το 16 φαίνεται υπερβολικό.Ξεκινά με ένα 13αρι και νομίζω ότι θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Aχαχαχαχα! Το 13άρι ειναι λογικό, ενω το 16άρι όχι; Ρώτα τη γυναίκα μου να σου πει και αυτη τι θεωρεί "λογικό". Πάντως περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Λοιοπν, βλέπω πώς ο andreas_a δεν απαντάει, οπότε δεν τον υπολογίζω στη λίστα, για να μην σας κρεμάσει, μιας και δεν έχει απαντήσει.

Θα στείλω λίγο αργότερα στην Lsound.eu

Μπας και είναι λογικότερο να κάνουμε κρούση στην audio evolution για power buy για το 16άρι;

ΕDIT: Στην Lsound έχει πλέον 1760€ τα PB13 και 720€ το PB2000 και 640€ to SB2000!

Πάρτε τα απευθείας και ας μην τον ζαλίζουμε τον Jan!

Reaction score
495
Aχαχαχαχα! Το 13άρι ειναι λογικό, ενω το 16άρι όχι; Ρώτα τη γυναίκα μου να σου πει και αυτη τι θεωρεί "λογικό". Πάντως περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Λοιοπν, βλέπω πώς ο andreas_a δεν απαντάει, οπότε δεν τον υπολογίζω στη λίστα, για να μην σας κρεμάσει, μιας και δεν έχει απαντήσει.

Μπας και είναι λογικότερο να κάνουμε κρούση στην audio evolution για power buy για το 16άρι;

ΕDIT: Στην Lsound έχει πλέον 1760€ τα PB13 και 720€ το PB2000 και 640€ to SB2000!

αμφιβαλλω αν θα κανει powerbuy για ενα ολοκαινουργιο προϊον.

Reaction score
45

Καλησπέρα,
ναι, είδα ότι άλλαξε τις τιμές, οπότε δεν χρειάζετε να μπείς στον κόπο.
Δίνω παραγγελία, σε ευχαριστούμε πάντως όπως και να έχει για την προσπάθεια.

Reaction score
2.482
Παιδια... μου ήρθε email που τα κάνουν τα sub 30% έκπτωση στην Lsound!!!! Εντάξει. 1540€ για pb13, τα δίνω μάλλον. Θα ειναι 1000€ διαφορά απο το pb16 (χωρίς VAT). Με έχουν τρελάνει!

Reaction score
495
Παιδια... μου ήρθε email που τα κάνουν τα sub 30% έκπτωση στην Lsound!!!! Εντάξει. 1540€ για pb13, τα δίνω μάλλον. Θα ειναι 1000€ διαφορά απο το pb16 (χωρίς VAT). Με έχουν τρελάνει!
πφφφ εγω παραγγειλα το 2000 το απογευμα σημερα...

Reaction score
45
Πως μπορούμε να βάλουμε παραγγελία για το PB2000 με την εκπτωση 30%;

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865
Εγώ προσπαθώ να κάνω κάνω sign in αλλά τίποτε . ..ενώ λαμβάνω κανονικα
Τα newsletter ....τους έστειλα μαιλ μην χ........

gonis

Luger
Reaction score
12.038
Με τέτοια ζήτηση παίδες άλλες εποχές παίρναμε την αντιπροσωπεία και γινόμασταν έμποροι...μιας νύχτας...μιας εβδομάδας...:o

Reaction score
2.193
From 20% to 30% μου ήρθε εμένα για τα SVS με το pb13 -20% και μόνο σε piano gloss black (μαύρη λάκα) πλέον

Reaction score
495
Παντως χθες το βραδυ εστειλα mail εξηγοντας για το 30% στα svs και με γειωσε ο Κ. Bjorn Erik οτι εχω ηδη λαβει το discount στο 20%.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza