προβλημα με ενισχυτη Denon

Reaction score
14
πρόσφατα απέκτησα ενα denon avr4308 και παρατήρησα τα εξης 2 θέματα
α. στην οθόνη του ενισχυτή αρκετές κουκκίδες απο τα γράμματα δεν έχουν την ιδια φωτεινότητα με τις υπόλοιπες
β. το κανάλι FR όταν ανάβω τον ενισχυτή τις περισσότερες φόρες (δεν το κάνει πάντα) δεν δουλεύει, αν όμως δυναμώσω την ένταση (πανω απο την μέση της έντασης) η το αφήσω ετσι για κάνα 10λεπτο θα ξεκινήσει να παίζει
ξέρει κάποιος αν επιδιορθώνονται? είναι σοβαρές βλάβες αρκετά δαπανηρές για την επισκευή τους?
αξίζει να τον φτιάξω και να τον κρατήσω?
υπάρχει και η επιλογή να τον επιστρέψω και τσεκάρω τι επιλογές εχω

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.778
Ενισχυτής δεκαετίας. Αν μπορείς να τον επιστρέψεις, ποιές είναι οι εναλλακτικές;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.778
Για την πρώτη περίπτωση, αυτή της οθόνης, μάλλον χρειάζεται νέα. Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι λειτουργικό.

Το πρόβλημα του FR πιθανότατα να λύνεται απλά με ένα πέρασμα στις κολλήσεις, αλλά μόνο τεχνικός θα μπορεί να το πει με βεβαιότητα. Γιατί δεν κάνεις μια κρούση στον @east electronics ;

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
14
Απο μια αναζητηση που εκανα στο forum διαβασα οτι επισκευαζει denon, επισης ειδα ωραιες και προσεγμενες δουλειες του, θα του στειλω πμ μηπως μπορεσει και βοηθησει

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.109
Οι οθονες αυτες σε αυτη την ηλικα μπορει να υποφερουν απο ψυχρες κολλησεις αλλα μπορει να εχει θεμα και η ιδια η οθονη σημαινει οτι ενας τεχνικος μπορει να την γαζωσει και απο εκει και περα βλεπεις Υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε και μεταχειρισμενη που να δουλευει θα το κοοιταξω και θα σε ενημερωσω εδω .
Το αλλο σου προβλημα φωναζει οτι εχει θεμα ο ρελες της προστασιας στο συγκεκριμενο καναλι αλλα υπαρχει πιθανοτητα περα απο αυτο να ειναι και θεμα καποιας ψυχρης κολλησης . Επισης εκει καποιος τεχνικος πρεπει να το γαζωσει η να αλλαξει και τον ρελε προληπτικα .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.163
α. στην οθόνη του ενισχυτή αρκετές κουκκίδες απο τα γράμματα δεν έχουν την ιδια φωτεινότητα με τις υπόλοιπες
Έχω ένα δικάναλο Denonάκι με παρόμοιο θέμα. Τα menus και οι πηγές που δεν χρησιμοποιούνται είναι αδύναμα αλλά αν περάσει λίγη ώρα φτιάχνουν. Έτσι είναι κι αυτός;

• Like

Reaction score
14
Έχω ένα δικάναλο Denonάκι με παρόμοιο θέμα. Τα menus και οι πηγές που δεν χρησιμοποιούνται είναι αδύναμα αλλά αν περάσει λίγη ώρα φτιάχνουν. Έτσι είναι κι αυτός;
νομιζω οτι εχουν μεινει μονιμα με χαμηλο φωτισμο
20170110_114605[1].jpg

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.163
Το ίδιο μου φαίνεται και μάλλον αφορά τον τύπο (ή την ποιότητα :rolleyes: ) της οθονίτσας.
Δοκίμασε να το αφήσεις λίγες ώρες σε άλλο mode γιατί το δικό μου βελτιώνεται.

• Like

Reaction score
14
Το ίδιο μου φαίνεται και μάλλον αφορά τον τύπο (ή την ποιότητα :rolleyes: ) της οθονίτσας.
Δοκίμασε να το αφήσεις λίγες ώρες σε άλλο mode γιατί το δικό μου βελτιώνεται.
οπου και να το εχω αν το κοιταξω εστω και απο μακρυα φαινεται οτι δεν ειναι ολοφωτεινο οπως πρεπει

Reaction score
14
Οι οθονες αυτες σε αυτη την ηλικα μπορει να υποφερουν απο ψυχρες κολλησεις αλλα μπορει να εχει θεμα και η ιδια η οθονη σημαινει οτι ενας τεχνικος μπορει να την γαζωσει και απο εκει και περα βλεπεις Υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε και μεταχειρισμενη που να δουλευει θα το κοοιταξω και θα σε ενημερωσω εδω .
Το αλλο σου προβλημα φωναζει οτι εχει θεμα ο ρελες της προστασιας στο συγκεκριμενο καναλι αλλα υπαρχει πιθανοτητα περα απο αυτο να ειναι και θεμα καποιας ψυχρης κολλησης . Επισης εκει καποιος τεχνικος πρεπει να το γαζωσει η να αλλαξει και τον ρελε προληπτικα .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Κυριε Σακη ευχαριστώ για την αμμεση ανταποκριση, αν μπορείτε στειλτε μου μεσω ΠΜ ενα εκτιμώμενο κόστος.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.109
Εκτιμηση απο αποσταση δεν μπορει να γινει θα τον δουμε και μετα θα εχουμε εικονα .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Πουλα τον και παρε αλλο βρε (ξερεις την διευθυνση στειλε τον......):D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.364
Members
38.304
Νεότερο μέλος
PanagiotisAng