- Reaction score
- 2.010
Όλων των ειδών τα υγρά, με πιο σύνηθες τον ιδρώτα!Να μάθετε να μη τρώτε στο κρεββάτι, τι το περάσαμε εδώ πέρα? αμέρικαν μπαρ?
(ή εννοείς άλλα υγρά???)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Όλων των ειδών τα υγρά, με πιο σύνηθες τον ιδρώτα!Να μάθετε να μη τρώτε στο κρεββάτι, τι το περάσαμε εδώ πέρα? αμέρικαν μπαρ?
(ή εννοείς άλλα υγρά???)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Δεν αντέχει τίποτα δίπλα του...
εγώ με τίποτα το ιδιαίτερο..απλά είχα πάει πολλές φορές στο ξενοδοχείο τουΘελω να ρωτήσω όσους προτίμησαν cocomat με τι το συνέκριναν και γιατί προτίμησαν το cocomat.
με τα μισά λεφτά..και μετά από δύο χρόνια xtreme χρήσης![]()
Ας τα λέμε ολα : Υδροτας και Εμα!Άμα δουλεύει καλά το κλίμα, δεν είναι ο ιδρώτας το πιο σύνηθες..
Όχι πάνω στο στρώμα όμως...πισς ε λιτλ.
Πριν από 8 χρόνια περίπου περάσαμε από ένα πολύ καλό (αλλά παλιό πλέον) Media Strom στο τοπ τότε στρώμα της Coco Mat μαζί με ανώστρωμα και κρεβάτι.Θελω να ρωτήσω όσους προτίμησαν cocomat με τι το συνέκριναν και γιατί προτίμησαν το cocomat.
Και το δικό μου Κουκουμάτι την ίδια πορεία ακολούθησε.Έκτοτε, το Coco Mat βρίσκεται στον ξενώνα και κανείς από όσους έχουν κοιμηθεί σε αυτό δεν έχει ενθουσιαστεί.
Για το κενό ανάμεσα στα δύο τμήματα αξίζει να ανοίξουμε νέο θρέντ. Απλώς τραγικό.Και το δικό μου Κουκουμάτι την ίδια πορεία ακολούθησε.
Γιγάντιο κενό ανάμεσα στα 2 τμήματα, άρνηση να μου το αλλάξουν με μονοκόμματο, με τα χίλια ζόρια έφτιαξαν άλλη μικρότερη θήκη που ήταν επίσης μεγάλη... Μακριά.![]()
Ξέρει κανείς σας ποια η διαφορά του ανατομικού στρώματος από το ορθοπεδικό;