Ζήτηση klipsch σειρά RB

Reaction score
3.341
Ζητάω ότι αναφέρεται στον τίτλο
Klipsch βάσεις σειρά RB
RB 81 I ή II
RB 61 I ή ΙΙ
Ενδεχομένως και RF 62
Σε άριστη κατάσταση σαφώς και θα προτιμούσα ηχεία χωρίς επεμβάσεις στο κροσοβερ τους!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.617
- καλημέρα , σε σωστό δρόμο είσαι , έχω RB 81 I , αλλά είμαι full ερωτευμένος ακόμα μαζί τους , θα έχω τον νού μου όμως

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.513
Ζητάω ότι αναφέρεται στον τίτλο
Klipsch βάσεις σειρά RB
RB 81 I ή II
RB 61 I ή ΙΙ
Ενδεχομένως και RF 62
Σε άριστη κατάσταση σαφώς και θα προτιμούσα ηχεία χωρίς επεμβάσεις στο κροσοβερ τους!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Πάντως αν έχει γίνει "σωστή" επέμβαση αυτό δεν είναι και κακό απαραίτητα.

Κάποια στιγμή χρειάστηκε να επισκεφτώ τον Λάιο. Ο οποίος είναι αρνητικός σε οποιαδήποτε επέμβαση, κυρίως γιατί ο κατασκευαστής ξέρει τι κάνει αλλά και δευτερευόντως για κάποιους που εκμεταλλεύονται την περίπτωση και ζητούν υπέρογκα ποσά! Τις αμέσως επόμενες λοιπόν ημέρες θεώρησα σωστό να αγοράσω την νέα σειρά της klipsch αναβαθμίζοντας την "πειραγμένη" rfII μου) . Όμως από την πρώτη ημέρα, αλλά και μετά από συνεχείς, χρονοβόρους και επίμονους ελέγχους, δεν μου αρέσει η νέα σειρά σε ήχο όσο τα παλιά μου, (ευτυχώς που δεν προηγήθηκε η πώλησή τους), και έτσι παραμένει σε δεύτερο χώρο.

Reaction score
5
Πάντως αν έχει γίνει "σωστή" επέμβαση αυτό δεν είναι και κακό απαραίτητα.

Κάποια στιγμή χρειάστηκε να επισκεφτώ τον Λάιο. Ο οποίος είναι αρνητικός σε οποιαδήποτε επέμβαση, κυρίως γιατί ο κατασκευαστής ξέρει τι κάνει αλλά και δευτερευόντως για κάποιους που εκμεταλλεύονται την περίπτωση και ζητούν υπέρογκα ποσά! Τις αμέσως επόμενες λοιπόν ημέρες θεώρησα σωστό να αγοράσω την νέα σειρά της klipsch αναβαθμίζοντας την "πειραγμένη" rfII μου) . Όμως από την πρώτη ημέρα, αλλά και μετά από συνεχείς, χρονοβόρους και επίμονους ελέγχους, δεν μου αρέσει η νέα σειρά σε ήχο όσο τα παλιά μου, (ευτυχώς που δεν προηγήθηκε η πώλησή τους), και έτσι παραμένει σε δεύτερο χώρο.
Καλημέρα συμφωνώ με τον φίλο πιστεύω αλλαγή με καλύτερο υλικό στις ίδιες τιμές του κατασκευαστή

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.513
Έτσι για την συζήτηση:

Στα rf 62 mk II πραγματοποιήθηκε αλλαγή στα κροσόβερ και στην εσωτερική καλωδίωση, επίσης μονώθηκε εσωτερικά η κόρνα. Στα ανταλλακτικά έγινε προσπάθεια (με επιτυχία φυσικά) στο να τοποθετηθούν καλύτερης ποιότητας εξαρτήματα χωρίς όμως να γίνει αλλαγή στις προδιαγραφές τους. Έτσι δεν αφαιρέθηκε τίποτε από τα χαρακτηριστικά του ήχου , όμως έγινε αισθητή βελτίωση στην καθαρότητα & ποιότητα σε όλο το ακουστικό φάσμα. Δηλαδή με λίγα λόγια, σε άμεση σύγκριση με τα premiere, τα δεύτερα, ακούγονται σαν πολύ χαμηλότερης κατηγορίας ηχεία. Πολύ ευχαρίστως δε να έχετε και προσωπική εκτίμηση, με επίσκεψη στον χώρο μου.

Last edited:

Reaction score
3.341
Τελικά θα βρούμε κανένα Κλιπσάκι ?????

Υπάρχουν και τόπικ για modifications ας μην ασελγούμε
στην καημένη την αγγελία :D:D:D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.013
Members
38.521
Νεότερο μέλος