Eπιλογη βασης τοιχου για την KURO.

Reaction score
316
Θα ηθελα την προταση σας σχετικα με την αγορα επιτοιχιας βασης με βραχιονα για την γνωστη kuro 5090 H.
Ως γνωστον η εν λογω ΤV ειναι αρκετα βαρια (γυρω στα 35 κιλα) οποτε και θα χρειαστω καποια στιβαρη κατασκευη.Ο βραχιονας-ες, θα πρεπει να περιλαμβανεται λογω του οτι πρεπει να εχει αποσταση απο τον τοιχο τοποθετησης 40 ποντους περιπου, συνολικα και οχι για καποιον αλλο λογο.Η ολη αλλαγη τοποθετησης γινεται για τον λογο του οτι στην θεση που "καθοταν" μεχρι τωρα με την επιτραπεζια βαση της (συνθετο) θα τοποθετηθει το rp-450 c κεντρικο ηχειο της klipsch το οποιο και δεν μπορει, λογω ογκου, να βολευτει οπουδηποτε αλλου.Και επειδη φοβαμαι να τοποθετησω επανω του την tv λογω βαρους (μπορει και να κανω λαθος), σκεφτηκα την παραπανω λυση, ωστε να την "φερω" απο πανω του, χωρις πιθανες επιπτωσεις.Ελπιζω να περιεγραψα σωστα την σκεψη μου για την ολη τοποθετηση.Αν καποιος φιλος εχει να προτεινει καποια διαφορετικη, ασφαλης παντα, τοποθετηση της tv με τα δεδομενα που εδωσα και που δεν μπορουν να αλλαξουν, ή με καποια αλλη πατεντα, θα εκτιμηθει δεοντως.Υπ΄οψιν το κοστος για βαση να μην ξεπερνα τα 50 ευρω περιπου.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.071
Αυτός είναι ο βραχίονας που έχω στη δική μου Kuro:

http://www.skroutz.gr/s/6822334/Vogel-s-EFW-6345-Plus.html

Ξέρω, δεν έχει καμία σχέση με τα 50€ που ψάχνεις, αλλά δεν έχει επίσης καμία σχέση με στιβαρότητα και δυνατότητες.

Reaction score
316
Αυτός είναι ο βραχίονας που έχω στη δική μου Kuro:

http://www.skroutz.gr/s/6822334/Vogel-s-EFW-6345-Plus.html

Ξέρω, δεν έχει καμία σχέση με τα 50€ που ψάχνεις, αλλά δεν έχει επίσης καμία σχέση με στιβαρότητα και δυνατότητες.
Φαινεται "τουμπανο".Αλλα η αξια της ειναι απλησιαστη για μενα.Προσανατολιζομαι σε κατι τετοιο https://www.ebw.gr/lcd-led-tv-37-63-inches-10-60kg-pa-948-llc με καλες κριτικες απ΄οτι διαβασα, ή κατι παρομοιο παντα, αφου δεν με ενδιαφερουν αλλες δυνατοτητες, εκτος απο την προεκταση στην ευθεια και την ανθεκτικοτητα της,αλλα θελω να το διασταυρωσω, λογο βαρους της TV. Εκτος κι αν καποιος με διαβεβαιωσει, οτι δεν θα υπαρξει προβλημα αν την τοποθετησω τελικα, πανω στο κεντρικο που προανεφερα.Σ ευχαριστω συνονοματε φιλε μου!

Reaction score
316
Τελικα εκανα πατεντα γιατι δεν κρατιομουν αλλο χωρις κεντρικο.Χρησιμοποιησα τα δυο μεταλλικα "ποδια" απο την επιτραπεζια βαση της, ανοιγοντας νεες τρυπες στερεωσης στην tv, η ηχομπαρα της κρεμαστηκε απο πισω στον τοιχο και πατησε πλεον πανω στο klipsch, χωρις να ξεφυγει πολυ σε υψος.Δειχνει μια χαρα.Ελπιζω ο χρονος να δειξει οτι ειναι και ασφαλης.Και κυριως το ηχειο που την φορτωθηκε!!

Attachments

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.071
Χρησιμοποιησα τα δυο μεταλλικα "ποδια" απο την επιτραπεζια βαση της, ανοιγοντας νεες τρυπες στερεωσης στην tv,
Είσαι σίγουρος ότι αυτό που έκανες είναι ασφαλές;

Reaction score
316
Είσαι σίγουρος ότι αυτό που έκανες είναι ασφαλές;
Ναι.Λαθος διατυπωση.Τρυπες ανοιχτηκαν στα δυο καθετα που βιδωνονται στην tv, για να "πεσουν" στις αναλογες τρυπες στερεωσης της.Οχι καινουργιες τρυπες στην tv.Aυτο θα ελειπε.Να τρυπησω την Pioneer.Μα για την στηριξη της, παλι με τον επιτραπεζιο τροπο, δεν εχω ενδοιασμους.Η αντοχη του ηχειου κατα καποιον τροπο με προβληματιζει.Αν δεν ειναι ιδεα μου και μονο, αφου ολα δειχνουν μια χαρα προς το παρον.

Reaction score
255
Σ ευχαριστω φιλε μου, αλλα δεν καταλαβα.Που και σε τι εξυπηρετει αυτη η βαση, στην δικη μου αναγκη???
Η τηλεοραση σου, θα κρεμαστει στον τοιχο και το κεντρικο σου ηχειο θα ειναι πανω στο επιπλο κανονικα οπως φαινεται στην φωτο, εκτος κι αν δεν καταλαβα καλα εγω, τι θελεις να κανεις.

Reaction score
316
Η τηλεοραση σου, θα κρεμαστει στον τοιχο και το κεντρικο σου ηχειο θα ειναι πανω στο επιπλο κανονικα οπως φαινεται στην φωτο, εκτος κι αν δεν καταλαβα καλα εγω, τι θελεις να κανεις.
Το θεμα δεν ειναι απλα να κρεμαστει στον τοιχο, αλλα να βγαινει προς τα εξω και καμμια 40αρια ποντους οπως εχω αναφερει στην αρχικη μου τοποθετηση.Γιατι σε διαφορετικη περιπτωση, θα "θαφτει" η tv.Απο την φωτο που εχω παραθεσει μπορεις περιπου να καταλαβεις τι εννοω.Τελος παντων.Καλα εχει κατσει κι ετσι, προς το παρον.Την εχω ασφαλισει και απο πισω με συρματοσχοινο στον τοιχο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan