- Reaction score
- 2.566
Βρε αφήστε τον άνθρωπο να το μετανιώσει με την ησυχία του...15000€ στις μέρες μας για αυτό το ψυχαναγκαστικό και ουτοπικό χόμπυ; Α-πα-πα!
Σοβαρά τώρα, η πιο σωστή συμβουλή έως τώρα: Περαστικός
Βρε αφήστε τον άνθρωπο να το μετανιώσει με την ησυχία του...15000€ στις μέρες μας για αυτό το ψυχαναγκαστικό και ουτοπικό χόμπυ; Α-πα-πα!
Με λίγο ζπρωξιμο φτάνουνΜπα δεν φτάνουν τα 15 με το σαμπ...αλλιώς δεν...
Χμμ...Ωχ είπες την λέξη την κακιά, τζίζ!
...ήδη ακούω θυμωμένους βηματισμούς στο βάθος...
Το βάθος σκηνής ειναι πονεμένη ιστορία.Θα ετοιμασω κατοψη και θα σκαναρω το ε9! Μεχρι τότε σας ερωτω: χροιες κ βαθος σκηνης θα εχω με τις προτασεις σας; δεν αστειευομαι αλλα εκτιμω ιδιαιτερα τις απαντησεις ολων σας με χιουμορ.
να κοιταξω σε "οντιοφαιλ" πλευρα;
Avantgarde Zero 1 σε χρώμα λευκό - με υψηλούς δείκτες...συζυγικής αποδοχής.Θα ετοιμασω κατοψη και θα σκαναρω το ε9! Μεχρι τότε σας ερωτω: χροιες κ βαθος σκηνης θα εχω με τις προτασεις σας; δεν αστειευομαι αλλα εκτιμω ιδιαιτερα τις απαντησεις ολων σας με χιουμορ.
Ειλικρινά τώρα, αυτό το έχεις διαπιστώσει με ακρόαση του α9 ή το υποθέτεις από άλλες παρόμοιες περιπτώσεις ηχείων;To a9 δεν ειναι ηχείο που αναπαράγει πιστά το δικάναλο σήμα.
Σαν ένα μεγάλο μονοφωνικό ηχείο ένα πράγμα.
Άσε τις χροιές στην άκρη, βαδίζεις σε επικίνδυνα μονοπάτιαΚαταλαβα, ο χρωματισμος παιζει ρολο στη μείωση δαπανων.οκ.
Συνεπως η ταξη αλφα θα δωσει αυτο που μαλλον ηθελα να πω χροιες.οι λεπτομέρειες θα ρθουν απο την ηχογραφηση. Και το βαθος θαρθει απο τη φροντιδα χωρου.σωστα; (μιληστε ειμαι ολος αυτια)
Παλι γκρινιάζεις, παλι γκρινιάζεις, τι θα κάνουμε με σένα;Ωραία, πες ότι παίρνεις ένα state of the art σύστημα σαν το grimm ή το zero ή το kii ή ένα linkwitz.
1. Το πιθανότερα να μην ακολουθεί ο χώρος σου το σύστημα.
2. Το πιθανότερο να μην αρέσει το σύστημα στους φίλους σου (είναι εντυπωσιακό σε πόσο λίγο κόσμο που ρωτάει αρέσουν ηχεία που είναι state of the art!)
3. Το πιθανότερο να ακούς με αυτό παλιές / κακές παραγωγές που θα παίζουν μεν σωστά αλλά όχι όσο ευχάριστα όσο παίζουν π.χ. με ένα ...b&o ή ένα harbeth ή ...
Άρα; Το χόμπυ πέθανε, ξεχάστε το, ξοδέψτε σε συνδρομές tidal, i-something και το υπόλοιπα σε μουσικές παραστάσεις, εκδρομές, αυτοκίνητα, ότι σας αρέσει τέλος πάντων!
Δε γκρινιάζω, σας λέω την αλήθεια, σαν κακό σπυρί που λέει και ο εαρ.
Άπειρο...χωρος σ` ενα τυπικο σαλονι 40τμ με ενεργα που μου προτεινατε ποσο ρολο παιζει; 50 60 70 80 90%;
Γιου αρ γελκαμ.Θενκσ ντιμιφουτ και οι λοιποι για τις απαντησεις σας.και η σιωπη καποιων ηταν εκκωφαντικη