Ενεργά ηχεία

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.792
Να δείτε που αυτό το νήμα θα ξεπεράσει τις 100 σελίδες. Έχουν γραφτεί τόσα πολλά και θα γραφτούν άλλα τόσα που στο τέλος θα πρέπει να αλλάξει ο τίτλος σε ''Οδηγός αγοράς VFM ηχοσυστήματος''

Reaction score
2.025
Μεταφορικά και δασμοί από αυτό το κατάστημα; Αμερικάνικο είναι; Γιατί και καφετιέρα που στις ΗΠΑ έχει 2500$ εδώ την παίρνεις με 800 ευρώ.
Δεν ειναι καταστημα, ειναι διαδυκτιακο group buy σαιτ.
Δεν ξερω αν συμφερει εμας να ψωνισουμε απο εκει. Το αναφερα μονο για να δειξω ποσο φτηνα μπορει να πουληθει και να να εχει ακομα κερδος και παρ ολα αυτα να ειναι αυτο που ειναι.

Reaction score
2.838
Τότε λάθος μου, δε πήγε καν το μυαλό μου σε τέτοια λύση!
Απίστευτο σε αυτό το κοστολόγιο!
Προφανώς έχεις δίκιο Πέτρο, κι εφόσον υπάρχει a/D μετατροπή, δε σε νοιάζει το αν είναι balanced ή unbalanced το σήμα εισόδου για χρήση των ενισχυτικων σταδίων, μένει μόνο ο σηματοθορυβικος λόγος να βελτιωθεί, που δε νομίζω να σε απασχολεί!
Αφού στα στείλανε όμως, βάλτα να δεις αν θα έχει διαφορά!
Ωραία φαίνονται τα LSR 305, αλλά για τα "μεγάλα" αδερφάκια 705P και 708P ξέρει κάποιος τίποτα? Βλέπω χαρακτηριστικά και φωτό (ειδικά πλάτη) και παθαίνω πλάκα :O_o:
Εντάξει, το τερμάτισαν οι άνθρωποι... Θλω 708P άμεσα!
http://www.jblpro.com/www/products/recording-broadcast/7-series/708p#.WKM4Cn_cpT4

Reaction score
140
Ωραία φαίνονται τα LSR 305, αλλά για τα "μεγάλα" αδερφάκια 705P και 708P ξέρει κάποιος τίποτα? Βλέπω χαρακτηριστικά και φωτό (ειδικά πλάτη) και παθαίνω πλάκα :O_o:
Εντάξει, το τερμάτισαν οι άνθρωποι... Θλω 708P άμεσα!
http://www.jblpro.com/www/products/recording-broadcast/7-series/708p#.WKM4Cn_cpT4
Τι να πω φιλαράκι κοίτα εγώ έχω τα 305 και νιώθω πολύ τυχερός και χαρούμενος που έχω φτηνά αυτιά (ελπίζω όχι γαϊδάρου) γιατί με 250 ευρώ που έδωσα συν άλλα 200 ένα μεταχειριζμενο νετ ράδιο από συνφορουμιτη σύνολο 500 με τα καλώδια ακούω κάτι μουσικαρες που την έχω καταβρει, ενώ πολλοί εδώ σαν βάση έχουν το 10 χιλιαρο.......

Last edited:

Reaction score
11.246
ακούω κάτι μουσικαρες που την έχω καταβρει,
Έτσι!! Κι εγώ μια από τα ίδια.
Και όχι μόνο ακούω τη μουσική που έχω, αλλά ψάχνω να ακούσω και ακόμα περισσότερη, άγνωστη μέχρι τώρα σε μένα.

Άρα, κι εσύ κάτσε με τα unbalanced καλώδια, αφού ο ενισχυτής οδηγείται εσωτερικά όπως του αρμόζει.

Reaction score
2.838
Τι να πω φιλαράκι κοίτα εγώ έχω τα 305 και νιώθω πολύ τυχερός και χαρούμενος που έχω φτηνά αυτιά (ελπίζω όχι γαϊδάρου) γιατί με 250 ευρώ που έδωσα συν άλλα 200 ένα μεταχειριζμενο νετ ράδιο από συνφορουμιτη σύνολο 500 με τα καλώδια ακούω κάτι μουσικαρες που την έχω καταβρει, ενώ πολλοί εδώ σαν βάση έχουν το 10 χιλιαρο.......
Είσαι αρχηγός :hi:! Απλά διαβάζοντας τα θετικότατα σχόλια πολλών για τα 305 αναρωτήθηκα τι μπορούν να κάνουν τα "παρόμοιας" φιλοσοφίας, σαφώς πιο εξεζητημένα, αδέρφια τους...
Άλλωστε ένας αντικειμενικός χομπίστας δε μπορεί παρά να εκτιμήσει κάποιο καλοσχεδιασμένο, value for money προϊόν, ακόμα κι αν ο ίδιος χρησιμοποιεί άλλα πολλαπλάσιας αξίας.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.792
Adam S3V; Active 2-Way Midfield Monitor; 9" Woofer; 4" Midfield; 2" S-ART Tweeter with HPS-Waveguide; Amp: 500 Watts Woofer, 300 thomann Watts Midfield; 50 Watts Tweeter; Frequency Range: 32 Hz - 50 kHz; max. SPL: 124 dB (Pair, 1 m); integrated DSP-Processor; adjustable Input Sensivity; Room Compensation (Parametric EQ, High-Shelf EQ, Low-Shelf EQ, Preset Memories); Connections: Analog XLR Input, digital AES3 I/O; USB-Connection for Software-Upgrades and computer based speaker thomann control); build-in Power Supply 100-240 V; Dimensions: 536 x 293 x 380 mm (HxWxD); Weight: 25 kg; Price per Monitor

Reaction score
11.246
Σήμερα πήγα και πήρα την κάρτα ήχου μου που μου έστειλαν από Ελλάδα. Την έβαλα, πέρασα drivers, ρύθμισα, έβαλα και τα balanced καλώδια. Έφυγε ένας βόμβος που είχα όταν δυνάμωνα πολύ και οφείλεται στο τροφοδοτικό του laptop. Επιτέλους το laptop έγινε απλώς το transport αρχείων υψηλής (ή και χαμηλής) ανάλυσης.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.390
Άμα πάρεις κι αυτό, έκλεισες σαν άντρας, κι ας τους να κουρεύονται! ;)

Πέτρο, βάλτο κι εσύ στο πρόγραμμα.
Γιου γουιλ ριμεμπερ μι. :)

Δες τα σχόλια του κόσμου που το πήρε: Totally recommend this subwoofer especially if you are using the JBL LSR 305s and JBL LSR 308s all together. Low base response at 20hz range. Very happy with my purchase. Money well spent.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.043
Δες τα σχόλια του κόσμου που το πήρε: Totally recommend this subwoofer especially if you are using the JBL LSR 305s and JBL LSR 308s all together. Low base response at 20hz range. Very happy with my purchase. Money well spent.[/QUOTE]

Κάτι τέτοιες παπαριές γράφουν τα Αμερικανάκια και μετά απορούν γιατί δεν τα παίρνουμε στα σοβαρά.

Very happy with my purchase. Money well spent
Σχόλια ηλιθίων σε 3τάξιο δημοτικό μου θυμίζουν .
Φυσικά δεν είναι σπόντα για τον δικό μας τον Νταλίπη, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.043
Αυτό είναι το θέμα? ή οι ηλίθιοι που γράφουν αηδίες όπως πάντα?

Money well spent Αυτό μόνο οι βλάκες οι Αμερικάνοι και οι εγκλέζοι το γράφουν λόγω τσιγκουνιάς.

Staff online

• spylab
    Shalom
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276