Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.792
Να δείτε που αυτό το νήμα θα ξεπεράσει τις 100 σελίδες. Έχουν γραφτεί τόσα πολλά και θα γραφτούν άλλα τόσα που στο τέλος θα πρέπει να αλλάξει ο τίτλος σε ''Οδηγός αγοράς VFM ηχοσυστήματος''
Δεν ειναι καταστημα, ειναι διαδυκτιακο group buy σαιτ.Μεταφορικά και δασμοί από αυτό το κατάστημα; Αμερικάνικο είναι; Γιατί και καφετιέρα που στις ΗΠΑ έχει 2500$ εδώ την παίρνεις με 800 ευρώ.
Μπα δεν θα το έλεγα . Ισα ισα που οι θόλοι έχουν εξαιρετική διασπορά.Εκτος ισως οτι ο θολος ειναι πιο κατευθυντικος απο τον ισοδυναμο κωνο what ever that means.
Ωραία φαίνονται τα LSR 305, αλλά για τα "μεγάλα" αδερφάκια 705P και 708P ξέρει κάποιος τίποτα? Βλέπω χαρακτηριστικά και φωτό (ειδικά πλάτη) και παθαίνω πλάκαΤότε λάθος μου, δε πήγε καν το μυαλό μου σε τέτοια λύση!
Απίστευτο σε αυτό το κοστολόγιο!
Προφανώς έχεις δίκιο Πέτρο, κι εφόσον υπάρχει a/D μετατροπή, δε σε νοιάζει το αν είναι balanced ή unbalanced το σήμα εισόδου για χρήση των ενισχυτικων σταδίων, μένει μόνο ο σηματοθορυβικος λόγος να βελτιωθεί, που δε νομίζω να σε απασχολεί!
Αφού στα στείλανε όμως, βάλτα να δεις αν θα έχει διαφορά!
Τι να πω φιλαράκι κοίτα εγώ έχω τα 305 και νιώθω πολύ τυχερός και χαρούμενος που έχω φτηνά αυτιά (ελπίζω όχι γαϊδάρου) γιατί με 250 ευρώ που έδωσα συν άλλα 200 ένα μεταχειριζμενο νετ ράδιο από συνφορουμιτη σύνολο 500 με τα καλώδια ακούω κάτι μουσικαρες που την έχω καταβρει, ενώ πολλοί εδώ σαν βάση έχουν το 10 χιλιαρο.......Ωραία φαίνονται τα LSR 305, αλλά για τα "μεγάλα" αδερφάκια 705P και 708P ξέρει κάποιος τίποτα? Βλέπω χαρακτηριστικά και φωτό (ειδικά πλάτη) και παθαίνω πλάκα
Εντάξει, το τερμάτισαν οι άνθρωποι... Θλω 708P άμεσα!
http://www.jblpro.com/www/products/recording-broadcast/7-series/708p#.WKM4Cn_cpT4
Έτσι!! Κι εγώ μια από τα ίδια.ακούω κάτι μουσικαρες που την έχω καταβρει,
Είσαι αρχηγός ! Απλά διαβάζοντας τα θετικότατα σχόλια πολλών για τα 305 αναρωτήθηκα τι μπορούν να κάνουν τα "παρόμοιας" φιλοσοφίας, σαφώς πιο εξεζητημένα, αδέρφια τους...Τι να πω φιλαράκι κοίτα εγώ έχω τα 305 και νιώθω πολύ τυχερός και χαρούμενος που έχω φτηνά αυτιά (ελπίζω όχι γαϊδάρου) γιατί με 250 ευρώ που έδωσα συν άλλα 200 ένα μεταχειριζμενο νετ ράδιο από συνφορουμιτη σύνολο 500 με τα καλώδια ακούω κάτι μουσικαρες που την έχω καταβρει, ενώ πολλοί εδώ σαν βάση έχουν το 10 χιλιαρο.......
11.5 kg..βρε..25.2 lb
το ειδα........ααα και Ελπίζω να μην δει το παραπάνω μήνυμα ο Manos58 και αρχίσει πάλι τα ρεφιλε και τα σκοτάδια....
Άμα πάρεις κι αυτό, έκλεισες σαν άντρας, κι ας τους να κουρεύονται!Τι να πω φιλαράκι κοίτα εγώ έχω τα 305 και νιώθω πολύ τυχερός και χαρούμενος που έχω φτηνά αυτιά (ελπίζω όχι γαϊδάρου) γιατί με 250 ευρώ που έδωσα συν άλλα 200 ένα μεταχειριζμενο νετ ράδιο από συνφορουμιτη σύνολο 500 με τα καλώδια ακούω κάτι μουσικαρες που την έχω καταβρει, ενώ πολλοί εδώ σαν βάση έχουν το 10 χιλιαρο.......