Spendor Sp1

Status
Not open for further replies.

Reaction score
436
1000 ευρώ τελική τιμή για μετρητά. Ανταλλαγές δεκτές με άλλα αξιόλογα μηχανήματα μεγαλύτερης κατηγορίας τιμής(ηχεία υψηλής ευαισθησίας -Audionote και άλλα ηχεία, προενισχυτή Pass, εξαρτάται φυσικά και το μοντέλο, κατάσταση) χωρίς φυσικά επιβάρυνση στην τιμή. Η τιμή του στο διαδίκτυο είναι περίπου 1200 ευρώ στην πιο φθηνή εκδοχή. Συν μεταφορικά , κατάσταση, έλεγχος. Παρακαλώ μόνο με pm. Η τιμή είναι πια πολύ πια χαμηλή. Στη συνέχεια η αγγελία θα αποσυρθεί...

Α...και για όσους βρίσκουν την τιμή υπερβολική για Spendor να θυμήσω ότι μπορούν να τα αποκτήσουν τα εξαιρετικά καινούρια SP1/2R2 που πετάνε αλλά στην ...προνομιακή τιμή των 4.300 euro.

Reaction score
436
900 ευρώ. Αρχίζει και ξεφεύγει το ζήτημα... Πάμε για κλείσιμο όχι για πούλημα από ό,τι φαίνεται. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε... Ένα εξαιρετικό μεγάλο ηχείο σε πολύ καλή κατάσταση για τους φίλους του monitor με μικρό σχετικά κόστος.

Συζητήσιμες ανταλλαγές , με ποιοτικά ηχεία υψηλής ευαισθησίας π.χ Omega, Audionote, Eggleston Speakers σε αντίστοιχες κατηγορίες τιμής, με μαγνητοστατικά (σε καλή κατάσταση και όχι τεράστια) . Όχι τίποτε άλλο. Έχω πήξει στα monitor! H τιμή δεν πρόκειται να πέσει άλλο.

Last edited by a moderator:

Reaction score
91
καλησπερα αυτο ειναι το νουμερο μου 6934006850 Αντωνης.μπορειτε να με παρετε η να σας παρω εγω να ρωτησω 2-3 πραγματακια γιατι με ενδιαφερουν! ευχαριστω

Reaction score
436
Τα ηχεία αποσύρονται. Πρώτος λόγος: Δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς ανάγκη να πουληθούν. Δεύτερος λόγος: Επειδή κάποιοι το έχουν ρίξει στην πλάκα...και ειλικρινά όπως ακούγεται χωρίς κανένα υπονοούμενο είτε προς κάποιον είτε προς κάποιους συγκεκριμένα. Τουλάχιστον λίγη σοβαρότητα.
Ευχαριστώ πολύ το Avsite για την φιλοξενία!

Reaction score
436
Επαναφορά της αγγελίας στα 750 (αν το επιτρέπουν οι διαχειριστές) γιατί βρέθηκε πάλι κάτι που με ενδιαφέρει (αν και είναι σε αρκετά μεγάλη τιμή -εκτός site - αλλά θα το προσπαθήσω). Σε πολύ καλή κατάσταση ένα ηχείο αναφοράς για μουσική και όχι για κλαπατσίμπαλα!

Υστερόγραφο: Παρακαλώ επειδή το ηχείο το έχουν ακούσει ήδη δύο μέλη του site και ενώ τους άρεσε πάρα πολύ αποχώρησαν ησύχως καλό θα είναι αν κάποιος ενδιαφέρεται (αν δεν διαθέτει τα μετρητά) να μην ταλαιπωρεί πρώτα τον εαυτό του και μετά τους γύρω του. Και πόσο όταν σε τέτοια κατηγορία ήχου (όχι τιμής) ηχείων ξέρεις τι έρχεσαι να ακούσεις και να πάρεις. Είναι πιο τίμιο να κάνει κάποιος με pm αντιπρόταση είτε τιμής είτε προϊόντος παρά να έρχεται και να λέει άλλα αντί άλλων. Χρόνο πλέον δεν έχει κανένας...

Reaction score
2
Επαναφορά της αγγελίας στα 750 (αν το επιτρέπουν οι διαχειριστές) γιατί βρέθηκε πάλι κάτι που με ενδιαφέρει (αν και είναι σε αρκετά μεγάλη τιμή -εκτός site - αλλά θα το προσπαθήσω). Σε πολύ καλή κατάσταση ένα ηχείο αναφοράς για μουσική και όχι για κλαπατσίμπαλα!

Υστερόγραφο: Παρακαλώ επειδή το ηχείο το έχουν ακούσει ήδη δύο μέλη του site και ενώ τους άρεσε πάρα πολύ αποχώρησαν ησύχως καλό θα είναι αν κάποιος ενδιαφέρεται (αν δεν διαθέτει τα μετρητά) να μην ταλαιπωρεί πρώτα τον εαυτό του και μετά τους γύρω του. Και πόσο όταν σε τέτοια κατηγορία ήχου (όχι τιμής) ηχείων ξέρεις τι έρχεσαι να ακούσεις και να πάρεις. Είναι πιο τίμιο να κάνει κάποιος με pm αντιπρόταση είτε τιμής είτε προϊόντος παρά να έρχεται και να λέει άλλα αντί άλλων. Χρόνο πλέον δεν έχει κανένας...
καλημερα αυτο ειναι το νουμερο μου 6937807693 χαρησ.μπορειτε να με παρετε η να σας παρω εγω να ρωτησω 2-3 πραγματακια γιατι με ενδιαφερουν! ευχαριστω

Last edited by a moderator:

Reaction score
436
Τα Spendor πουλήθηκαν σε φίλο του forum.
Καλορίζικα! Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas