Ακούω λάθος αλλά μου αρέσει

Reaction score
871
Κοίταξε να δεις, εκτός από σοφίες, το γκουγκλάρισμα προσφέρει και ανοησίες - και επομένως δεν πρέπει να έχεις κανένα παράπονο.
οκ.. σ' ευχαριστώ..
Τα ηχοσυστήματα-χώροι που πολλοί θεωρείτε "καλά", και αναλωνεστε στις συγκρίσεις καλωδίων, αδυνατούν να βγάλουν μία μπότα σε ρεαλιστική στάθμη. Όχι μία ορχήστρα τζαζ, ένα όργανο σκέτο. Μία κιθάρα μπάσο ρε αδερφέ. Να με συγχωρέσετε, αλλά κάτι έχετε ξεχάσει στην πορεία, τη δυναμική συμπίεση, το χεντρουμ. Και εφόσον αυτό πάσχει, το σύνολο είναι καταδικασμένο.

Και φυσικά, πολλοί μιλάτε για απόκριση συχνότητας στο φάσμα, χωρίς ούτε καν να γνωρίζετε τους χρόνους αντήχησης του χώρου σας στο φάσμα. Καλό είναι να μάθετε πως μιλάτε για κάτι χωρίς νόημα, χωρίς λόγο ύπαρξης.

Χωρίς κανένα νόημα.

Λυπάμαι που σας στεναχωρώ, έρχεται και το καλοκαίρι. Να, δείτε κάτι να σας ανέβει η διάθεση:
ενώ τα 5_αράκια και τα 6,5_αράκια γουφερομιντ που φοράν κατά κόρον τα παντελώς ανεπαρκέστατα σε όγκο κονσερβοκούτια που συστήνετε οι από το άλλο στρατόπεδο, και μάλιστα τις περισσότερες φορές ΧΩΡΙΣ να έχετε ακούσει την βγάζουν την μπότα σε ρεαλιστική στάθμη ας πούμε !! τι λες τώρα !! ώρες ώρες νομίζω πως έχετε την εντύπωση ότι όλοι στους οποίους απευθύνεστε εδώ μέσα είναι από το Αλαμπάμα ή από το Ουισκόνσιν..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.092
οκ.. σ' ευχαριστώ..
ενώ τα 5_αράκια και τα 6,5_αράκια γουφερομιντ που φοράν κατά κόρον τα παντελώς ανεπαρκέστατα σε όγκο κονσερβοκούτια που συστήνετε οι από το άλλο στρατόπεδο, και μάλιστα τις περισσότερες φορές ΧΩΡΙΣ να έχετε ακούσει την βγάζουν την μπότα σε ρεαλιστική στάθμη ας πούμε !! τι λες τώρα !! ώρες ώρες νομίζω πως έχετε την εντύπωση ότι όλοι στους οποίους απευθύνεστε εδώ μέσα είναι από το Αλαμπάμα ή από το Ουισκόνσιν..
Οι ΄΄συνήθεις ύποπτοι΄΄ πάντως,όποτε προτείνουν ενεργά με τέτοια σύσταση,επιμένουν ακολούθως σε κροσάρισμα με ανεξάρτητες υποβαθύφωνες μονάδες που θα αναλάμβαναν τις δύο πρώτες οκτάβες του ακουστού φάσματος...
Έχεις αναλογιστεί το βαθμό περιορισμού στη δυναμική συμπεριφορά άμα εξαναγκάζονται έστω και ηχεία φέροντα διόλου ευκαταφρόνητα ενσωματωμένα μεγάφωνα χαμηλών -ιδίως σε συνδυασμό με bass reflex- να τροφοδοτούνται με πλήρες φάσμα από λυχνιακούς τελικούς;;)

Last edited:

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Αυτά περί κουδουνιστρών και τζακιών που εμφανίζονται συχνά - πυκνά στο συγκεκριμένο forum, πρέπει να είναι το αντίστοιχο του "να σου καεί το video" που λέγαμε τη δεκαετία του 80. :p

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
οκ.. σ' ευχαριστώ..

Εκτός από μικρονοϊκός ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ είσαι και ένας ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ! >:(

Βάλε ένα, ΕΝΑ λινκ ρε ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ για τις παπαριές που γράφεις. >:(

Τώρα θα δεις τι θα γίνει...:devilish:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Για την ώρα, δες αν μπορείς να κάνεις login στο discogs... :gotcha:

SUDOKU, 15 Ιανουαρίου 2017
καλησπέρα.. έχει κάποιος προσπαθήσει να κάνει login στο www.discogs.com ??
εδώ και 3 μέρες δεν μπορώ να κάνω login στο λογαριασμό μου..
αν κάποιος φίλος έχει λογαριασμό ας προσπαθήσει και να μου πει.. θενκς..
SUDOKU, 15 Ιανουαρίου 2017
@ chek2fire ευχαριστώ.. δεν μ' αφήνει να κάνω login από κανένα pc-laptop από το σπίτι μου και με κανέναν browser (chrome, mozilla, edge).. ενώ κάνω browsing κανονικά την σελίδα www.discogs.com δεν μπαίνει στο : https://auth.discogs.com !!
προσπάθησα ακόμα και να δημιουργήσω άλλον λογαριασμό με άλλο mail & name και δεν μ' αφήνει..

sorry για το off topic!!

SUDOKU, 19 Ιανουαρίου 2017
παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. τελικά ανακάλυψα ότι είχα κάνει login από το κινητό, είχε μείνει συνδεδεμένη η σελίδα και δεν μπορούσα να κάνω από αλλού login.. όλα ok τώρα.. χτύπησα και κάτι καλά δισκάκια.. :)

'Ντάξει τώρα... μόλις μια εβδομάδα του πήρε... :p

Τι θυμήθηκα τώρα...

Reaction score
11.198
Εγώ πήγα. Δεν αντέχω, δουλεύω νωρίς αύριο.
Θα τα διαβάσω το πρωί, μετά τη δουλειά.

Reaction score
871

Πανάσχετε πιτσιρικά, παπαγαλάκι-πλασιέ των διαδρόμων των εκθέσεων, να παίρνεις τα χάπια σου όπως σου έχει πει ο γιατρός..

Έγινες ξεφτίλα από μόνος σου σκανάροντας τα ποστ μου προσπαθώντας μάταια να βρεις κάτι να με κατηγορήσεις..

Έκανες πολύ καλά που ποστάρισες την οθονιά από το ACA εδώ, πράγμα που από ηθική εγώ δεν έχω κάνει ποτέ, έτσι για να γνωρίζουν και κάποιοι άλλοι πως εμείς ψάχνουμε και γνωρίζουμε βαθιά και τους δυο δρόμους, έτσι καταλήξαμε να γουστάρουμε και να ακούμε περισσότερο με πικάπ και λάμπες.. και το κυριότερο να ακούμε μουσική πράγμα που εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ σου..

Ντροπή σου γιατί πριν δυο χρόνια περίπου μου μιλούσες στο τηλ. τελείως διαφορετικά για τα προβλήματά σου κι εγώ ο μ@λάκας σε άκουγα και στεναχωριόμουν κιόλας προσπαθώντας να σου δώσω και λύσεις..

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.931
Έχουμε ξεφύγει

Ας συνεχίσουμε την διαφωνία, αποφεύγοντας τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.932
εμείς ψάχνουμε και γνωρίζουμε βαθιά και τους δυο δρόμους, έτσι καταλήξαμε να γουστάρουμε και να ακούμε περισσότερο με πικάπ και λάμπες..
Μιλάς σοβαρά ή απλώς τρολάρεις;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.931
Μιλάς σοβαρά ή απλώς τρολάρεις;
Δεν τις εμπιστεύεται παντως τις λάμπες για ενίσχυση. Εχει 550 watt ανα κανάλι να οδηγούν τα κεφ απο ο,τι βλέπω.

Γιατι σουντόκου δεν εχεις εμπιστοσύνη στα πανίσχυρα βατ της λάμπας; τα 8 που γίνονται 88; με 30 βατ λάμπα θα ειχες 300 :D

Μόνο για να εισάγουν παραμόρφωση τις εχεις; ή για κοινωνική αποδοχή;

Last edited:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Πανάσχετε πιτσιρικά, παπαγαλάκι-πλασιέ των διαδρόμων των εκθέσεων, να παίρνεις τα χάπια σου όπως σου έχει πει ο γιατρός..

...
Εκεί πηγαίνει το ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ και το ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
Κι εσύ να κάνεις τα κλύσματά σου γιατί αλλιώς θα στα κάνω εγώ.:devilish:

... προσπαθώντας μάταια να βρεις κάτι να με κατηγορήσεις..
Μάταια, ε;
Ε, ρε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τις χοντρομ@λακίες που έχεις γράψει κατά καιρούς.
"Ιδανικός χώρος ακρόασης ο ανηχοϊκός θάλαμος." :gotcha:

Υπάρχουν τρεις αλήθειες όσον αφορά στο σύστημα του ΑντΚοτς...

1_ Ο Αντώνης έχει καταπληκτικό σύστημα...
2_ Ο Αντώνης έχει καταπληκτικό χώρο, όχι όμως τον ιδανικότερο για το συγκεκριμένο σύστημα(όπως όλοι μας)...
3_ Ο Αντώνης είναι έξυπνος άνθρωπος...

Αν συνδυάσουμε τα παραπάνω καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο ακούει σε πολύ μεγάλες εντάσεις και γιατί κάνει το ίδιο στις ακροάσεις και τις επιδείξεις του συστήματός του... Το σύστημα πίσω και αριστερά όπως ακούμε κάνει ένα τεράστιο τούνελ όπου ο ήχος φεύγει και χάνεται, ενώ από τα δεξιά υπάρχει αυτός ο χώρος που φιμώνει και χαώνει τις αντανακλάσεις μη έχοντας καθόλου μονωτικά... Πολύ σωστά λοιπόν κάνει και το 'γκαζώνει' για να δέχεται ο ακροατής περισσότερο τον απ' ευθείας ήχο...

...

...

Έκανες πολύ καλά που ποστάρισες την οθονιά από το ACA εδώ, πράγμα που από ηθική εγώ δεν έχω κάνει ποτέ, ...
Ποια ηθική ρε αγράμματο σούργελο; >:(
Ποιος την έχασε και τη βρήκες εσύ μωρή; >:(
Που επειδή δε μπορείς να αντιτάξεις ούτε μισό σοβαρό επιχείρημα χρησιμοποιείς κατ' επανάληψη κατινίστικους χαρακτηρισμούς για "παπαγαλάκια" χωρίς αποδείξεις;

...
έτσι για να γνωρίζουν και κάποιοι άλλοι πως εμείς ψάχνουμε και γνωρίζουμε βαθιά και τους δυο δρόμους, έτσι καταλήξαμε να γουστάρουμε και να ακούμε περισσότερο με πικάπ και λάμπες.. και το κυριότερο να ακούμε μουσική πράγμα που εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ σου..
...
Ποιοι "εμείς";
Μ' εσένα μιλάω.
Σταμάτα να προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από άλλους ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ! >:(

... εγώ ο μ@λάκας
.
Να και κάπου που συμφωνούμε.:p
Στιγμή αυτογνωσίας;:fuckyou:

Last edited by a moderator:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
...

Να βάλεις τα λινκ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ. >:(

Και να απαντήσεις και σε όσα σε έχουν ρωτήσει και άλλοι.
Ενδεικτικά:

SUDOKU said:
.. απλά μου τη δίνουν τα παχιά λόγια και οι θεωρητικές γκουγκλαριστές σοφίες.. που έχουν εφαρμογή μόνο στο μυαλό μερικών ευκολόπιστων.. και που καμιά φορά οδηγούν φιλαράκια να πετάνε τα λεφτά τους σε ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ!!

Δηλαδή μας λέτε ότι όλες οι μελέτες των μηχανικών ήχου, είτε αυτοί είναι mastering engineers, είτε καθηγητές πανεπιστημίων (κάποιοι ειναι και τα 2 ταυτόχρονα), και αρκετές άλλες version αυτών, είναι γκουγκλαριστές θεωρίες σοφίας.
Τα όργανα μετρήσεων μεγάλης πλέον ευαισθησίας και οι μετρήσεις τους είναι αστείες αφου δεν μπορούν να πιάσουν την ζεστή χροιά της λάμπας.
Και πολλά άλλα που δεν χρειάζεται να αναφέρω.
Ολα τα παραπάνω γκουγκλαριστά αμπελοφιλοσοφικά διηγήματα οδηγούν κάποιους σε αγορές μηχανημάτων με τον ποιοτικό χαρακτηρισμό Μπουρουχες.

Σωστά;
SUDOCU δεν δώσατε απάντηση στα παραπάνω.
Για μια φορά έστω στην άθλια και ξεφτιλισμένη ζωή σου σταμάτα να κάνεις την κότα. >:(

Reaction score
98
. ......Κ όλα αυτά για την μουσική και τα μηχανήματα που την αναπαράγουν......
Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα σας πάρουν μέχρις βρακιού
Οι Βόρειοι. Οι κατασκευαστές των Elac, mbl ,canton ,burmester κ άλλων....
Είστε αξία ανεκτίμητη....
keep on ...

Reaction score
871
Εκεί πηγαίνει το ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ και το ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
Κι εσύ να κάνεις τα κλύσματά σου γιατί αλλιώς θα στα κάνω εγώ.
Ε, ρε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τις χοντρομαλακίες που έχεις γράψει κατά καιρούς.
Ποια ηθική ρε αγράμματο σούργελο;
Ποιος την έχασε και τη βρήκες εσύ μωρή;
Σταμάτα να προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από άλλους ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ!
Να βάλεις τα λινκ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ
Για μια φορά έστω στην άθλια και ξεφτιλισμένη ζωή σου σταμάτα να κάνεις την κότα
κύριοι διαχειριστές, Νίκο, θα τα ανεχτείτε αυτά??

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR