Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
8.905
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι για τις επιλογές μου και για να μην γράφονται γενικά διάφορα περίεργα...:p
Στην κατοχή μου έχω μόνο αυτά... δηλαδή από μόντ και ατμοποητές... που μετά από πολλές αλλαγές κατέληξα και έμεινα με τα αγαπημένα μου, ειδικά με τους ντρίπερ που τους χρησιμοποιώ και καθημερινά....

20170324_005814.jpg

Από αριστερά στα δεξιά
1. 22mm Double vision rta
2. 24mm Twisted Messes 24
3. 24mm Mad Dog rta
Επειδή έχω ταλαιπωρήσει πάρα πολύ τους συγκεκριμένους ... είπα να πάρω και έναν 24mm με 2 ποστ-ντέκ (εάν προσέξετε έχω έναν ήδη 22mm στην κατοχή μου). Και επειδή δεν πιστεύω ότι η αξία ενός ατμοποιητή, δεν είναι αυτό το κριτήριο για να τον κάνει "ιδιαίτερο η καλό" αποφάσισα να κινηθώ (δεν έχω αποφασίσει ακόμα) μεταξύ των 2... δηλαδή τον UD Skywalker η της Augvape τον Druga...
4. Κώστα έχω ήδη GTA τανκάτο (φώτο κάτω που είναι κουμπωμένο επάνω στον αγαπημένο μου σωλήνα) της Advken CP V1.2... φοβερή γεύση αλλά θέλω και έναν δεύτερο, αλλά να είναι ποιο αεράτος και αποφάσισα στο σίγουρο μονοπάτι, δηλαδή της Advken πάλι.

Και από υγράκια πάντα diy....:drinks:

20170324_014032.jpg

Και εδώ μερικά τα "συμπράγκαλα" που είναι απαραίτητα για την κατασκευή αντιστάσεων κλπ....:cautious:

20170324_015106.jpg

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
πολύ συρμα δικέ μου.......:thumbsup:
Twisted & mad dog τι διαφορά έχουν,ιδιο ντεκ βλέπω :idk:
:king:

gonis

Luger
Reaction score
12.501
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι για τις επιλογές μου και για να μην γράφονται γενικά διάφορα περίεργα...:p
Στην κατοχή μου έχω μόνο αυτά... δηλαδή από μόντ και ατμοποητές... που μετά από πολλές αλλαγές κατέληξα και έμεινα με τα αγαπημένα μου, ειδικά με τους ντρίπερ που τους χρησιμοποιώ και καθημερινά....

View attachment 72087
Από αριστερά στα δεξιά
1. 22mm Double vision rta
2. 24mm Twisted Messes 24
3. 24mm Mad Dog rta
Επειδή έχω ταλαιπωρήσει πάρα πολύ τους συγκεκριμένους ... είπα να πάρω και έναν 24mm με 2 ποστ-ντέκ (εάν προσέξετε έχω έναν ήδη 22mm στην κατοχή μου). Και επειδή δεν πιστεύω ότι η αξία ενός ατμοποιητή, δεν είναι αυτό το κριτήριο για να τον κάνει "ιδιαίτερο η καλό" αποφάσισα να κινηθώ (δεν έχω αποφασίσει ακόμα) μεταξύ των 2... δηλαδή τον UD Skywalker η της Augvape τον Druga...
4. Κώστα έχω ήδη GTA τανκάτο (φώτο κάτω που είναι κουμπωμένο επάνω στον αγαπημένο μου σωλήνα) της Advken CP V1.2... φοβερή γεύση αλλά θέλω και έναν δεύτερο, αλλά να είναι ποιο αεράτος και αποφάσισα στο σίγουρο μονοπάτι, δηλαδή της Advken πάλι.

Και από υγράκια πάντα diy....:drinks:

View attachment 72093

Και εδώ μερικά τα "συμπράγκαλα" που είναι απαραίτητα για την κατασκευή αντιστάσεων κλπ....:cautious:

View attachment 72094
Hitachi ειναι τα καλώδια;

Reaction score
8.905
πολύ συρμα δικέ μου.......:thumbsup:
Twisted & mad dog τι διαφορά έχουν,ιδιο ντεκ βλέπω :idk::king:
Τα σύρματα είναι σχετικά πολλά... διαφορετικό υλικό πχ.fecral, ss316l, ni80 κλπ. και σε διαφορετικά πάχη
Στον Twisted Messes (ντέκ επιχρυσωμένο 24Κ) ο αέρας κτυπάει από πλάγια ενώ στον Mad Dog η τρύπα είναι χαμηλότερα και με μια κλίση που έχει η εισαγωγή χτυπάει την αντίσταση σχεδόν από κάτω, κελεπούρι για τα λεφτά του. Για μένα το στυλ ντέκ Twisted Messes είναι το καλύτερο από όλα σε ότι αφορά τα στησίματα και την ευκολία που σου προσφέρει.

Hitachi ειναι τα καλώδια;
PCOCC Furukawa...;) :prankster:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.439
Όντως, η συλλογή συρμάτων του Βασίλη είναι επική! :)

Για το Άλιεν έχω νέα: στα 150 βατ είναι χαλαρό, δε μου έβγαλε ξερή ούτε για πλάκα, και προφανώς αντέχει ανετως τα 200 βατ!

Απίστευτο εύρος λειτουργίας! Από τα 30 βατ δουλεύει μέχρι όσο έχεις! Χαχαχαχαχα

Reaction score
5.880
Παιδες να κανω μια ερωτηση οπου με απασχολεΙ?
Τι γινεται με τα πλαστικα μπουκαλακια οπου φτιαχνεται τα υγρα αναπληρωσης,(οσοι φτιαχνεται).
Συμφωνα με αυτο https://www.organiclife.gr/health/2016-plastika.html?lang=el πρειπει να τα πεταμε.

Εδω και πολυ καιρο φτιαχνω και αποθηκευω τα υγρα σε αυτα τα μπουκαλια οπου εχουν αγοραστει απο καταστημα ατμιστικων ειδων.

IMG_20170324_132908.jpg

Πριν λιγες ημερες πηρα ενα απο αυτο,ωστε να εχω παντα μαζι μου.
Συμφωνα με το αρθρο,εχει μεσα στο τριγωνο τον αριθμο 1,οποτε ειναι για μια χρηση.
Δηλαδη μολις αδειασει το πεταω?
IMG_20170324_134229.jpg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.439
Προφανώς τα γυάλινα δοχεία είναι ασφαλέστερη επιλογή. ;)

Reaction score
8.905
Συμφωνα με το αρθρο,εχει μεσα στο τριγωνο τον αριθμο 1,οποτε ειναι για μια χρηση. Δηλαδη μολις αδειασει το πεταω?
Γιάννη, το Νο.1 μέσα στο τρίγωνο είναι Recycle Code, δηλώνει και τον τύπο του πλαστικού δηλαδή ότι είναι PET...

Το chubby gorilla που πήρες είναι PET δηλαδή σκληρότερο σαν υλικό (εννοώ από το παλαιότερο που είχες PE) ,
όταν το chubby gorilla το ζουλάς τσαλακώνεται το μπουκάλι...?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.439
Έβαλα νέο βαμβάκι, άλλαξα υγρό, έχω το ίδιο υγρό στον maze και στον exo xl με την 4-απλη μαμά αντίσταση, το supreme της liqua, και μετά από πολλές δοκιμές, δε νομίζω ότι καταλαβαίνω με βεβαιότητα διαφορά, απλά στον ένα δουλεύω στα 50 βατ και στον άλλο στα 110.

Μόλις μία υποψία καλύτερου αρώματος στον maze, διαφορά που δεν αξίζει τον κόπο.

Είναι πιο ρεστρίκτεντ ο μειζ, σαφώς. Ο εξο εξ ελ είναι πολύ ελεύθερος στη ροή αέρα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.439
Της ι-λικουιντ Φρανς δοκίμασα χθές. ;) Αυτό είναι ένα άλλο σουπριμ, ίσως κιουμπαν σουπριμ, δε θυμάμαι καλά, όταν πάω σπίτι θα το δω.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Μια παρουσιάση του τανκάτου Φαραω ....ωραια παρουσίαση,με έπεισε να μην το σκεφτω καν να το πάρω :D

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Και μια ερωτηση κρισεως στους έμπειρους "ντουμανιάρηδες"..:smoke:

Κανει κανεις σας πνευμονικές με TC ?:o

Επίσης με ποσο νικοτινη το ντουμανιάζετε ?:thumbsdown:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος