Timaras
- Reaction score
- 2.153

πολυ σωληνα βλεπω ....
Hitachi ειναι τα καλώδια;Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι για τις επιλογές μου και για να μην γράφονται γενικά διάφορα περίεργα...
Στην κατοχή μου έχω μόνο αυτά... δηλαδή από μόντ και ατμοποητές... που μετά από πολλές αλλαγές κατέληξα και έμεινα με τα αγαπημένα μου, ειδικά με τους ντρίπερ που τους χρησιμοποιώ και καθημερινά....
View attachment 72087
Από αριστερά στα δεξιά
1. 22mm Double vision rta
2. 24mm Twisted Messes 24
3. 24mm Mad Dog rta
Επειδή έχω ταλαιπωρήσει πάρα πολύ τους συγκεκριμένους ... είπα να πάρω και έναν 24mm με 2 ποστ-ντέκ (εάν προσέξετε έχω έναν ήδη 22mm στην κατοχή μου). Και επειδή δεν πιστεύω ότι η αξία ενός ατμοποιητή, δεν είναι αυτό το κριτήριο για να τον κάνει "ιδιαίτερο η καλό" αποφάσισα να κινηθώ (δεν έχω αποφασίσει ακόμα) μεταξύ των 2... δηλαδή τον UD Skywalker η της Augvape τον Druga...
4. Κώστα έχω ήδη GTA τανκάτο (φώτο κάτω που είναι κουμπωμένο επάνω στον αγαπημένο μου σωλήνα) της Advken CP V1.2... φοβερή γεύση αλλά θέλω και έναν δεύτερο, αλλά να είναι ποιο αεράτος και αποφάσισα στο σίγουρο μονοπάτι, δηλαδή της Advken πάλι.
Και από υγράκια πάντα diy....
View attachment 72093
Και εδώ μερικά τα "συμπράγκαλα" που είναι απαραίτητα για την κατασκευή αντιστάσεων κλπ....
View attachment 72094
Τα σύρματα είναι σχετικά πολλά... διαφορετικό υλικό πχ.fecral, ss316l, ni80 κλπ. και σε διαφορετικά πάχηπολύ συρμα δικέ μου.......
Twisted & mad dog τι διαφορά έχουν,ιδιο ντεκ βλέπω![]()
PCOCC Furukawa...Hitachi ειναι τα καλώδια;
Γιάννη, το Νο.1 μέσα στο τρίγωνο είναι Recycle Code, δηλώνει και τον τύπο του πλαστικού δηλαδή ότι είναι PET...Συμφωνα με το αρθρο,εχει μεσα στο τριγωνο τον αριθμο 1,οποτε ειναι για μια χρηση. Δηλαδη μολις αδειασει το πεταω?
Της ELiquid France μάλλον εννοείς, εκτός κι αν έβγαλε και η Luiqua.το supreme της liqua