- Reaction score
- 81.726
ε ρε κλάμα που έριξε ο haris1308 όταν έχασε ο soviet..+100 Μελινα μας
O Sly σε αυτα δεν πιανεται.Μεγας δεξιοτεχνης

ε ρε κλάμα που έριξε ο haris1308 όταν έχασε ο soviet..+100 Μελινα μας
O Sly σε αυτα δεν πιανεται.Μεγας δεξιοτεχνης
Πάρα πολύ καλή! 8+/10
Τελικά έχω καταλήξει ότι οι μεταφορές θεατρικών έργων στον κινηματογράφο δεν μου πολυαρέσουν. Με εξαίρεση τοFences (2016), 10
Ας ξεκινήσει κάποιοςθέμα review για το fences, εμένα θα μου πάρει μέρες να γράψω αναλυτικά για αυτήν την ταινία.
Κατά κανόνα όμως έχει τρομερές μουσικές στις ταινίες τουPaterson (2016)
Εξακριβωμένα πλέον δεν την παλεύω με τον Jarmusch. Αν και σε αυτή άντεξα μέχρι το τέλος με 2-3, μόνο, 5λεπτα διαλείμματα σε "κατάσταση μη επαφής με το περιβάλλον". Βελτιώνομαι λίγο λίγο.
ΝΑΙ!Κατά κανόνα όμως έχει τρομερές μουσικές στις ταινίες του![]()
Rogue One: A Star Wars
View attachment 67448
View attachment 67449
Χθες το απόγευμα στο Village του Mall. Η ταινία είναι πιο κοντά στο γούστο μου από κάθε προηγούμενη. Είμαι fan του Star Wars από την αρχή, αλλά ποτέ δεν εντρύφησα στη γενικότερη κουλτούρα του. Έβλεπα κάθε ταινία σαν μεμονωμένη παραγωγή και μερικές φορές ψιλοβαριόμουν όταν η ασχολία με τους χαρακτήρες και τους διαλόγους έπαιρναν παραμυθένιες διαστάσεις.
Το Rogue One δεν έχει τέτοιες κοιλιές και όσον αφορά το οπτικό μέρος είναι πολύ μπροστά! Η επιλογή της αίθουσας ATMOS ήταν εντελώς περιττή. Θα μπορούσα να δω την ταινία σε αίθουσα με μεγαλύτερη οθόνη και να ευχαριστηθώ περισσότερο. Αν δεν ήξερα σε τι αίθουσα μπήκα δεν θα είχα προσέξει τη διαφορά στον ήχο. Το να περιμένω σε μία δίωρη ταινία 2-3 σκηνές λίγων δευτερολέπτων για κατακόρυφη "φασαρία" δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα όσο μία διπλάσια οθόνη.
τσσσς, με το ζόρι την τελείωσα σε δύο δόσεις, τη βρήκα βαρετή, ανιαρή, παιδική, σχεδόν ανυπόφορηRogue One το οποίο δεν πρόλαβα να δω στο σινεμά.
Ξεκίνησε βαρετά μα εξελίχθηκε ωραιότατα, 7,5/10.
![]()
Fake Peter Cushing!![]()
Ψυχή βαθειά!Έχεις εξελιχθεί σε ευαίσθητη, και τολμώ να πω και κουλτουριάρα, ψυχή Μελίνα μου.