Dynamic range και dynamic headroom

Reaction score
11.420
Εγώ πάντως το είχα δηλώσει παλιά (πριν καμιά 15αριά χρόνια, πριν βγουν τα ενεργά) ότι ΑΝ έπαιρνα ηχεία με κουτί, θα ήταν B&W.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.208
Εγώ πάντως το είχα δηλώσει παλιά (πριν καμιά 15αριά χρόνια, πριν βγουν τα ενεργά) ότι ΑΝ έπαιρνα ηχεία με κουτί, θα ήταν B&W.
Κι εγώ πριν 15 χρόνια τα ίδια έλεγα. :D

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Dynamic range ε;

Μου έρχεται ένα απόγευμα να ακούσω κάποιο εντελώς ασυμπίεστο άλμπουμ. Κοιτάω την database, το καλύτερο βγαίνει αυτό.

O τίτλος δεν με υποψιάζει. Κοιτάω το εξώφυλλο:

egg.jpg

Δεν υποψιάστηκα. Λέω, εδώ υπάρχουν κάλτσες και μπανάνες, εκεί κολλήσαμε;

Το βάζω. Ρε παιδιά.

Ακουω επί 15 λεπτά ένα αυγό να ψήνεται.

Aρχικά νόμιζα ότι είναι tribute για Class A τελικούς όπου άνετα ψήνεις αυγά πάνω τους. Αδυνατώ να βρω νόημα σ' αυτό το δημιούργημα.

Τι φάση;

Reaction score
11.420
Και το peak τί είναι;
[DOUBLEPOST=1490907500][/DOUBLEPOST]
Μου έρχεται ένα απόγευμα να ακούσω κάποιο εντελώς ασυμπίεστο άλμπουμ. Κοιτάω την database, το καλύτερο βγαίνει αυτό.
Βασικά είναι λάθος ο τρόπος που σκέφτηκες.

Reaction score
715
Dynamic range ε;

O τίτλος δεν με υποψιάζει. Κοιτάω το εξώφυλλο:

View attachment 72460

Δεν υποψιάστηκα. Λέω, εδώ υπάρχουν κάλτσες και μπανάνες, εκεί κολλήσαμε;

Το βάζω. Ρε παιδιά.

Aρχικά νόμιζα ότι είναι tribute για Class A τελικούς όπου άνετα ψήνεις αυγά πάνω τους. Αδυνατώ να βρω νόημα σ' αυτό το δημιούργημα.

Τι φάση;
15 λεπτά το αυγό; Και δεν έγινε φλούδα;

drSotos

Molto Gustoso
Reaction score
84
Το θέμα είναι, το λάδι που χρησιμοποίησε άραγε να αλλάζει τις δυναμικές; Το τηγάνι; Η ένταση της φωτιάς; Μην αναφέρω και τις ασφάλειες τις κουζίνας στον πίνακα, γιατί πρέπει να έχουμε "όλγουέιζ του θέρτι"! :lolsign:

Reaction score
715
Κάτι τρέχει πάντως με τα αυγά. Και το Meddle των Pink Floyd με τηγάνισμα αυγών τελειώνει. Είναι παλιά η συνταγή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.242
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR