Ηxos εikona show 2017 Θεσσαλονίκη

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Κανονίσαμε οι βλαμμένοι να βρεθούμε Σάββατο το απόγευμα κατά τις 6 με 6μιση εκεί.
Θα δούμε, θα ακούσουμε και μετά θα πάμε προς τα Λαδάδικα να τσιμπήσουμε τίποτα και να τα συζητήσουμε.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Kαλό θα είναι να κλείσετε 5-6 τραπέζια , γιατί έχει πολλούς επισκέπτες η πόλη αυτό το ΣΚ.
Μόνο αυτοί που θα τρέξουν στον μαραθώνιο είναι 21000...

Reaction score
431
Ωραια ήταν, είχα χρόνια να πάω σε έκθεση και μιας και ηταν μια ωρα δρομος απο Κατερίνη δεν έχασα την ευκαιρία.Αντε και του χρόνου.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Γεράσατε κι εσεις βρε......και δεν βλέπω εκτός από ντοπιους ...από άλλη μερα ειναι η φωτό ?

ΥΓ τίποτα καυτερό φαγατε ?:rolleyes: βλέπω τον δοκιμαστη :geek:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ηρθαμαν, ειδαμαν και ...φυγαμαν*. Μετρημενα αλλα καλουτσικα ηταν, αν εξαιρεσουμε καποιους παγκους που θυμιζαν την ...λαϊκη αγορα, οπως και τα ακαταλληλα μηχανηματα (ηχεια δηλ) σε τεραστιους χωρους (πχ Audio Physics στο αχανες!) ή τα καημενα τα Focal που ζεζουμιζονται με ο,τι ναναι ...συχνοτητες (μουσικη υποτιθεται) προς επιδειξη δυνατοτητων ενω απλα απωθουν κ.α. Ωστοσο θεωρω πως ειναι απαραιτητη (για ολους) μια τετοια εκθεση στο δευτερο κεντρο της χωρας, οποτε ελπιζω να μην επαναληφθει μετα απο 20 χρονια (τοσα δεν περασν απο την προηγουμενη; )

*με τον Νικο Τεγ.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.843

Reaction score
25
Πήγα και εγώ στην έκθεση μια και μένω Θεσσαλονίκη. Να πω την αλήθεια μάλλον μου φάνηκε λιγο φτωχή. Η jbl είχε φέρει μονο κάτι ηχομπαρες. Το θετικό είναι θα ανοίξουν καινούρια κατ/τα στη Θεσσαλονίκη για τους φιλους του ήχου. Επίσης τα ηχεία που άκουσα των 30000 ευρώ με ενισχυτικά και πηγες υποθέτω αλλων 30000 ευρώ δεν είναι 100 φορες καλυτερα απο ηχεία των 300 ευρώ.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.356
Επίσης τα ηχεία που άκουσα των 30000 ευρώ με ενισχυτικά και πηγες υποθέτω αλλων 30000 ευρώ δεν είναι 100 φορες καλυτερα απο ηχεία των 300 ευρώ.
Ποτέ δεν ήταν έτσι το High End.
Πληρώνεις x10 για να πάρεις x2 άντε x3.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.390
Ωραία , ο Αρβανίκ κοντοκουρεμένος. Ο ear καραφλός as usual με την γλώσσα έξω. Ο paul t με μούσι αυξανόμενο εκθετικά.
Ο χαλτούτας να νυστάζει- αμάν αυτό το παιδί. Ο κακαλιός να το παίζει χαρούμενος. Ο μελίδης πρόεδας όπως πάντα και περιέργως κουρεμένος, γειά σου ρε Μηχαλιό, ο δε Ευμορφόπουλος κοντεύει να γεννήσει γειά σου Μάκη.Τους άλλους δύο δεν τους ξέρω. Σορρυ παίδες.

Πάντα τέτοια , καλά να περνάτε.

Ear άμα κατέβεις Αθήνα πέρνα καμιά βόλτα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.756
Άξιο αναφοράς εκ μέρους μου, από το ηχητικό κομμάτι της έκθεσης: Κάποια PMC που δε μου γέμιζαν το μάτι με τίποτα, έπαιξαν περιέργως καλά για το μέγεθός τους και ιδίως για την αλάνα που βρίσκονταν τοποθετημένα! Νομίζω ότι εξεπλάγην ευχάριστα από αυτά τα "μικρά" ηχεία! :o

Καλή αρχή στον φίλο μου τον Βασίλη Χουρμουζιάδη, που ξεκινάει μία νέα παρουσία στην πόλη της Θεσσαλονίκης! :)

Το πιο όμορφο δωμάτιο ο Χατζησταμος, για 2 λόγους. Δε ξέρω αν υπάρχουν φωτογραφίες.. ;)

Το JBL είναι φανταστικό! Πως βγαίνει τόσος ήχος από τόσο μικρό μέγεθος, είναι πραγματικά απίστευτο! 8-)

Είδα πολλούς φίλους, και από τα πολύ παλιά χρόνια, είτε επαγγελματίες (όπως ο Νίκος Νίκου στην audiodesigner αν το λέω καλά) είτε βλαμμένους χαϊενταδες, και ήταν εξαιρετική η βραδιά! Νομίζω ότι το έχει ανάγκη η πόλη να γίνονται τέτοια δρώμενα πιο συχνά! ;)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.843
.Τους άλλους δύο δεν τους ξέρω. Σορρυ παίδες.
ο άλλος...

να δεις...

με ποιον μοιάζει..

με ποιον μοιάζει...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το βρήκα!!

Georgesod...:lol::lolsign:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members