Ηxos εikona show 2017 Θεσσαλονίκη

Reaction score
1.753
Υπάρχουν και χειρότερα. Να πλακώσεις στις γρήγορες μια πικρή σοκολάτα με 73% κακάο και να κολλάνε τα ούλα σου από τη βουτυρίλα. Χάλια ζωή... :p
Ρε σείς, εγώ κάποτε πλάκωσα ενα πακέτο σοκολατάκια μέντας After Eight ...
και έτρεχα σε ΩΡΛ να μου ξεβουλώσει τα πετραδάκια που φράξανε την ευσταχιανή σάλπιγγα !!
Δηλαδή η παραγωγή σάλιου ... έπρεπε να βγεί με την κάνουλα :help:
Μιλάμε είχα φτιάξει μάγουλα μπουλντόγκ :confused:

Reaction score
431
Δεν με έφτασε η μια ημέρα έκθεσης σημερα ξυπνησα και ήθελα να ξαναπάω!
Ο πρωτος οροφος ηταν τελείως ακατάλληλος οπότε όποιος έκανε συγκρίσεις ακριβών σετ που έπαιζαν εκεί τα αδικεί πλήρως.
Ο Ορφέας έπρεπε να βάλει τα δυο ωραία σετ που ειχε να παίζουν σε δυο σουίτες με χαλιά κουρτίνες και λαμινειτ πάτωμα.Είχε τόσα πολλά μηχανήματα που έχανες την μπάλα σε αυτην την τεράστια αίθουσα χορού! Τά wilson επίσης πολύ ωραία οι άτιμες οι ιντσες των γούφερ ειναι απαραίτητες, καλά λέει ο Κωσταυτιάς οτι σε ενα σαλονι και στο σπίτι θες εκαντοτάδες watt και ίντσες στα woofer. Μου άρεσε πολύ το σετ ακουστικών με τον unison πολύ ωραίο ματσαρισμα και επειδή ακούω υποκειμενικά το προτίμησα απο το διπλανό σετ της Stax με τα πανελ και τα πολλά ευρώ.
H QUAD ελάχιστη παρουσία περίμενα κάτι περισσότερο. Βέβαια δεν εχω ιδέα ποσο κοστίζει μια παρουσία σε τετοια έκθεση αλλά μπράβο σε όσους ήρθαν.
Μακάρι να ξαναγίνει η έκθεση στο μέλλον.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.351
Καλημερα κι απο μενα παληκαρια!

Ωραια ηταν η εκθεση, εβγαλα κ μερικες φωτο, να μια εμφανιστηκε παραπανω, τον αγαπαω τον Κωστα βεβαια, μπορει να κανει οτι γουσταρει..

Με την πρωτη ευκαιρια, φωτο απο κανα 2 δωματια που εβγαλα μονο, δεν υπηρχε λογος για παραπανω.!!

Μικρη αλλα ομορφη, περασαμε ωραια, καναμε το χαβαλε μας..

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.351
Ε, πες το! Άντε, με το τσιγκελι!

Άλλαξε και στο άβαταρ!

Δώσε φωτός στο λαό!
Σε περιμενω εναγωνιως, να με σινιαρεις, να τα συμμαζεψεις λιγο, οπως μονο εσυ ξερεις...
Μετα, χαμος!!

Ξερεις εσυ, πιτσες, μπυρες, κλπ κλπ κρασακια κ τετοια!

Reaction score
490
Εντάξει βρε ίαρ το καταλαβαίνω οτι δέν την πάς καθόλου την b&w αλλα όχι και χειρότερη περιοχή χαμηλών απο τη σούφρα που είναι ένα ηχείο βάσης.

Επίσης χωρίς να θέλω να κάνω τον κακό, το αναιμικό μπάσο σε πολλές των περιπτώσεων μεταφράζεται και ως καλός έλεγχος σε υψηλές στάθμες, κάτι το οποίο ξενίζει το μέσο χρήστη που περιμένει ... ανεξέλεγχτα μπουμπουνητά...;)
[DOUBLEPOST=1491139340][/DOUBLEPOST]Όσον αφορά τον συνδυασμό του συστήματος με λάμπα θα επαναλάβω το σχόλιο μου απο την έκθεση της Αθήνας...
Αν θυμάμαι καλά το 99 στο Electra palace πάλι Θεσσαλονίκη είχε γίνει έκθεση Εκεί άκουσα το 801 της B&W Εκείνο το ηχείο όταν το άκουσα έφυγα χαμογελαστός από την έκθεση Ήτανε πάρα πολύ καλό Μιλάω αντικειμενικά χωρίς να είμαι ειδικός βάση το τι ακούει το αυτί μου

* Και έπαιζε με πολύ χειρότερα ενισχυτικά από ότι το χθεσινό

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.756
Εντάξει βρε ίαρ το καταλαβαίνω οτι δέν την πάς καθόλου την b&w αλλα όχι και χειρότερη περιοχή χαμηλών απο τη σούφρα που είναι ένα ηχείο βάσης.
Νομίζω ότι δε βλέπεις αντικειμενικά το θέμα, διότι είσαι προκατειλημμένος υπέρ της μπιενταμπλεγιου. ;)

Αντιθέτως, δεν έχω καμία προτίμηση σε καμία φίρμα. :)

Το εν λόγω μπιενταμπλεγιου, έχει μία εξαιρετική καμπίνα, πραγματικό αριστούργημα σχεδίασης και υλοποίησης.

Ως ηχείο μεγάλου όγκου, προδιαθέτει οπτικά για τοποθέτηση σε χώρο μεγάλου όγκου (όπως έγινε και στην έκθεση), κάτι το οποίο είναι προφανώς σφάλμα, όταν δεν συνοδεύεται από τα δικά του σαμπ, για εντελώς αντικειμενικούς λόγους. ;)

Είμαι απολύτως βέβαιος, ότι στον ίδιο χώρο που ήταν τα φοκαλ, αν είχαν τοποθετηθεί τα 802, και αν τα έκανε ισοσταθμιση ο ίδιος προικισμένος γνώστης του ήχου, τα 802 θα κέρδιζαν χαλαρά την "κόντρα".

Είμαι επίσης απολύτως βέβαιος, ότι η ενεργή έκδοση του 802, μαζί με τα δικά του σαμπ, είναι ένα ηχοσύστημα "αναφοράς", άξιο να παίξει χωρίς περιορισμούς ο,τιδηποτε.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το απλό παθητικό 802 κοστίζει 3 φορές το μικρό φοκαλ, οπότε ως λόγος απόδοσης προς τιμή, ξεκινάει με αρνητικό πρόσημο.

Ταυτόχρονα, το κόστος οδήγησης του 802, είναι επίσης υψηλότερο του φοκαλ, οπότε ο λόγος απόδοσης προς τιμή βγαίνει επιδεινούμενος.

Στην πράξη:

Πες ότι θέλω να γεμίσω ένα χώρο 45τμ με επάρκεια λάιβ στάθμης σε όλο το φάσμα, δηλαδή για να στο θέσω απλά, Moby με κορυφές στη θέση ακρόασης στα 130 ντεσιμπέλ (μπάσο μεγάλε, όχι αστεία).

Μπορεί σκέτο το 802; Η απάντηση είναι ένα τρανταχτό ΟΧΙ.

Ξέρεις πόσο κοστίζει το 802; Ξέρεις.:p

Βάλε κάτω τα λεφτά, και πες μου πόσο κοστίζει ένα σύστημα με ένα ζευγάρι 802, με τους υπέροχους κλασέ που έπαιζε στην έκθεση, μαζί με τον προ τους, και μαζί με ένα ζευγάρι σαμπ, τα δικά τους, και φυσικά βάλε και ένα σύστημα ισοσταθμισης στο πακέτο, κι έκλεισες. (Το εν λόγω πακέτο, έχει στηθεί εδώ κοντά, και προφανώς είναι άριστο από κάθε άποψη.)

Να σου φτιάξω τώρα ένα σετακι τραγικά πιο οικονομικό; Ένα ζευγάρι Νιούμαν Κλάιν Μαϊν 420 με ένα ζευγάρι βάσεις (870).:D

Ξέρεις για τι διαφορά κόστους μιλάμε; Χαχαχαχαχα

Θες να συζητήσουμε ποιο "σετάκι" από τα δύο θα παίζει καλύτερα, ή ξέρεις την απάντηση; :p

Ξέρεις πόσο κοστίζει η ενεργή έκδοση του 802; :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Λυπάμαι αγαπητέ μου, αλλά είναι πολύ πεταμένα λεφτά το 802, ασχέτως αν πρόκειται για εξαιρετική "βάση" για να χτίσεις ένα σύστημα.

Θες να ξαναπώ τώρα την εκτίμησή μου για το κόστος των φοκαλ; Δε χρειάζεται, τα έχω γράψει με σαφήνεια. ;)

Κι όμως, είναι καλύτερη αγορά τα φοκαλ από τα μπιενταμπλεγιου, ιδίως όταν πρόκειται για πιο μικρό χώρο ακρόασης, και με δεδομένο ότι και στα 2 θα πρόσθετα ένα τουλάχιστον σαμπ. ;)

Αυτά, αντικειμενικά μιλώντας.

Υποκειμενικά, μπορείς να διαλέξεις όποιο σου αρέσει πιο πολύ στο μάτι, όποιο ταιριάζει με την αισθητική του χώρου σου, όποιο βολεύει στις προτιμήσεις σου σε κάποια φίρμα, ή όποιο νομίζεις ότι θα έχει υψηλότερη αξία μεταπώλησης.:p
[DOUBLEPOST=1491141181][/DOUBLEPOST]
το 801 της B&W Εκείνο το ηχείο όταν το άκουσα έφυγα χαμογελαστός
Όντως, το 801 ανέκαθεν ήταν πιο ολοκληρωμένο ηχείο από το 802. ;)

Συμφωνούμε απολύτως φίλε! :)

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.299
Νεότερο μέλος
ngk-lighting