Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Reaction score
1.390
τι ψαχνεις να βρεις τωρα ? αφου τα ονομασε "κατασκευασματα" τι περιμενεις?
[DOUBLEPOST=1452104634][/DOUBLEPOST]αμαν ...χαθηκε οι φιλοι σου να ηταν ιαπωνες ?

Reaction score
1.390
ασε που επρεπε τα rca να ειναι κατω απο το καρεκλακι...εκει θα γινει ζημια και στις λαμπες και στα διηλεκτρικά των καλωδίων...
[DOUBLEPOST=1452112365][/DOUBLEPOST]βασιλη ειναι καρεκλακι για το τζακι , δεν ειναι παιδικο...

gonis

Luger
Reaction score
12.149
Προχθες ειχα την χαρα και την τιμη να φιλοξενησω στο χωρο μου τους Guan Nai Xin & την Fang Lei , κατευθειαν απο το Πεκινο της Κινας , κατασκευαστες της χειροποιητης Hi End audio μαρκας Kuans!

Ακουσαν το συστημα μου, αναλογικο κ ψηφιακο, με τους λαμπατους κ τους ψηφιακους και φυσικα μετα ακουγαμε τα δικα τους κατασκευασματα.
Εναν απο τους ενισχυτες τους, χειροποιητος 3W με 2Α3 TA-1 και το KSP ηχειο !
Τι έγινε Γιάννη;
Αλλάζεις επάγγελμα;:welcome:
Ο Λουκάς το έμαθε;

Reaction score
13.554
:hunter:
Αλλάζεις επάγγελμα;
ναι θα κανει reviews σε περιοδικα ηχου...μια λεξη ανα τρια τευχη...την ψυχη μας εβγαλες βρε...παιζει για δεν παιζει το ρημαδι το καρεκλακι?

Reaction score
871
βρε σεις, μην τον πιέζετε τον Γιάννη!! αν ήταν να γράψει κάτι θα το έγραφε.. απλά να σας πω ότι το Κινέζικο ζεύγος (και μάλιστα μετά τέκνου) "εισακούσθηκε" και σε Αθήνα μεριά και ούτε από κει γράφτηκε κάτι.. :thumbsdown:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.980
Και μετα απο καιρο απουσιας και με την αφορμη της εκθεσης Ηχος και Εικονα 2017 στην ομορφη Θεσσαλονικη, που τη χαρηκαμε με φιλους κ γνωστους απο κοντα και μακρια .....

Ξυπνας κομματια το πρωι απ το προηγουμενο βραδυ και "τυχαια" ( οπως πολλοι ακομα εδω μεσα...) ανακαλύπτεις πως λειπουν τα ηχεια!

Οχι δεν τα εκλεψαν... τι θα γινει τωρα;;

ποια θα παρουν επαξια την νεα θεση στο συστημα αραγε;;

Ακολουθουν πρωιμες φωτο....

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.980
Sorry παιδια.

Επειδη ειμαι απο κινητο , παλιο iphone μαλλον.
Θα το διορθωσω το συντομοτερο

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.980
Παλιοπαιδα...!

Με το που θα "κατσω" σ εναν "σταθερο" , ολα θα διορθωθουν...!

Αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι θα ξαναδω την αδυναμια μου τον Κωστα, που περιμενω να ερθει να με "μετρησει" εκει με τα κολπα του, τα μηχανακια του κ τα μικροφωνα του, να φαμε τα ωραια μας και τα ποτα μας τις μπυρες κ τα κρασια μας και τοτε που θα ερθει στα ισα του το ηχειο αν κ αστρωτο , νομιζω θα μιλαμε για μια μεγαλη αναβαθμιση..

Long Live Ear...!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid