- Reaction score
- 21.910
... αλλά πιο κοντό από τον Κοτσίδη που είναι πιο κοντός από μένα που είμαι πιο κοντός από τον Ear που είναι 1,88. Ερώτηση: Ποια η πιθανότητα να έχει το ηχείο μπόι πάνω από 72 ίντσες;Μεγαλύτερο ηχείο από εσάς!
... αλλά πιο κοντό από τον Κοτσίδη που είναι πιο κοντός από μένα που είμαι πιο κοντός από τον Ear που είναι 1,88. Ερώτηση: Ποια η πιθανότητα να έχει το ηχείο μπόι πάνω από 72 ίντσες;Μεγαλύτερο ηχείο από εσάς!
Ωχουυυ, βαριέμαι να ανοίξω το μανιουαλ του ηχείου!Ποια η πιθανότητα να έχει το ηχείο μπόι πάνω από 72 ίντσες;
Ωχουυυ, βαριέμαι να ανοίξω το μανιουαλ του ηχείου!
1,83 ε; Χμ χμ χμ, μπα, βαργιέμαι. (Νταξ, πιο κοντό είναι)
άμα κάθεται όρθιος ο Κοτσίδης, του'ρχεται στο ύψος της μύτης.
να πουμε ... 1,45
Πολύ κοντά στο ύψος! 144,7! Χαχαχαχαχανα πουμε ... 1,45
να πουμε ... 70 kg
να πουμε ... 1,45
[DOUBLEPOST=1491307576][/DOUBLEPOST]
να πουμε ... 70 kg
Πολύ κοντά στο ύψος! 144,7! Χαχαχαχαχα
Ακριβώς όμως είσαι στο βάρος!
ενταξει, όταν είμαι ορθιος, χωρις γοβες, μου ρχεται μεχρι το σαγονι...Ωχουυυ, βαριέμαι να ανοίξω το μανιουαλ του ηχείου!
1,83 ε; Χμ χμ χμ, μπα, βαργιέμαι. (Νταξ, πιο κοντό είναι)
άμα κάθεται όρθιος ο Κοτσίδης, του'ρχεται στο ύψος της μύτης.
Μπα, ακυρο. Νομιζα οτι τρελαθηκε και πηρε Stella Utopia αλλα τωρα ειδα αυτο ειναι 165κιλα οποτε δεν ειναι αυτο.Συμφωνα με φημες, ο ενισχυτης που θα τα οδηγει θα εχει την κωδικη ονομασια "Fountas" και θα κραταει μαχαιρι.
Με μπερδεύει η σειρά που έβαλες. Και το μεγαλύτερο είναι 105 kgs με την συσκευασία...Με το κουτί μεταφοράς, ζυγίζει 105 κιλά το ηχείο! Χαχαχαχαχα, άνοιξα μανιουαλ!
Λοιπόν.
Τα στοιχεία που μας ενδιαφέρουν, είναι τα εξής:
Ευαισθησία : 90,5 dB/2.83V/1m
Ισχύς : 400 W
Αντίσταση : 4,0 ohms
Συχνότητες κρος : 500/6500 Hz
Απόκριση συχνότητας : 27-25000 Hz
Μεγάφωνα : σύνολο 5 ανά ηχείο:
(1) 2,5cm tweeter,
(2) 15cm mid-bass drivers,
(2) 23cm bass drivers
Φωτός, ο μάστερ.