Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
Ξυλεία και wooferάκια μικρότερα των 10 ιντσών....Αίσχος.
Καλές ακροάσεις τρελοΚοτσιδού!
Καλές ακροάσεις τρελοΚοτσιδού!
Μέχρι τη μύτη από μπροστά. Από πίσω, που είναι και πιο ψηλό, τον κρύβει κιόλας έτσι λεπτεπίλεπτος που είναι ο Γιάννης μας.ρε σας είπα, μέχρι τη μύτη του έρχεται!
Καλημερα, ναι, αυτο ηταν.Γιάννη ήταν αυτό που είχε στην έκθεση;
κορυφη ειναι ρε φιλε, απιστευτα ανετα... ειναι μεν χοντροκομμενα, αλλα...Καλά ρε.. Crocs;
Crocs;
Crocs;
Crocs;
Καλοάκουστα!!
Δεν την ήξερα την εταιρία αλλά μου άρεσαν πολύ στην έκθεση.Οχι το μαυρο το Vantage, το αλλο που ηταν στο πλαι
Johnny εχω τα b&o aspx2 αντιστοιχα περιπου των ncore που νομιζω αν και τετραωμα τα οδηγουν πολυ καλα.Καλοάκουστα Γιάννο. Ηχειάρες. Με τι θα τα οδηγήσεις? Να υποθέσω NCORE?
Πως και δεν πήρες ενεργά ρε Γιάννο?
Οι λαμπες θα λεγα πως τα οδηγουσαν.Δεν την ήξερα την εταιρία αλλά μου άρεσαν πολύ στην έκθεση.
Ήταν λυπηρή βέβαια η οδήγηση τους από κάτι λαμπάκια και αυτό ακουγόταν. Εσυ δεν θα κάνεις τέτοιο λάθος, είμαι σίγουρος.
Πολυ καλή επιλογή. Καλοάκουστα
Εγώ πάλι οχι...Οι λαμπες θα λεγα πως τα οδηγουσαν.
Μην κολλαμε με τα ενεργα και τα ψηφιακα, καλα κι αυτα αλλα η γη δεν ειναι επιπεδη!
Tι λες ρε Γιάννη που δεν είναι επίπεδη................. αλλα η γη δεν ειναι επιπεδη!
Αντιθέτως...πας αντίθετα απ΄την περιστροφή και φτάνεις και πιο γρήγοραΆσε που αν γύριζε, δεν θα μπορούσες ποτέ να φτάσεις στον προορισμό σου με ένα αεροπλάνο. Πού το πας αυτό...