Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.211
Λοιπον.... το ονομα αυτων....
Audio Solutions Rhapsody 200
ακολουθουν οι προχειρες, καταναγκαστικες, χαλια, με τη ρομπα φορεμενη φωτος...
Απολαυστε υπευθυνα...
και βεβαια η πιο σεξυ για το τελος...
Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα...Δεν θα δοθούν από τη μεριά μου παρελκόμενα της...ρόμπας σχόλια,αφού δεσπόζει ένα...υποδηματικό χαρακτηριστικό:
΄΄Πόσο γλυκά μας σκοτώνεις / με τα sabot που φοράς΄΄ :lolsign:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.927
Μη ξεχνατε πως για χρονια στο παρελθον δεν ηθελα ν ακουσω τιποτα αλλο περαν απο λαμπες κ πικαπ.

Κι οτι ψηφιακο η cd η αρχειο με dac ακουγα δεν επαιζε καλυτερα.

Περασαν τα χρονια , ωριμασε το κρασι και το malt , αλλαξαν κ τα μηχανακια, και να τελκα που για την ωρα εδωσα τις λαμπες κ εμεινα με τα ψηφιακα.

Τα ηχεια οδηγουνται μια χαρα απ τα ψηφιακα, τουλαχιστον για την ωρα. Θα τα τιουναρει ο μαστερ κ μετα θα κελαηδανε. Δεν ξερω με τις λαμπες πως θα παιζαν η με τα Αtmasphere που ειχα.

Παντως στο χωρο του αντιπροσωπου που τ ακουσα αρκετα με τις λαμπες του , ειχα μεινει αρκετα ικανοποιημενος.

Το σκεφτηκα το ξανασκεφτηκα κ τα τσακωσα τελικα!

Και πιστευω να τα χαρω πολυ!

Ας στρωσουν με το καλο μια κ βλεπουμε.

Ποτε δεν ξερετε.. στο μελλον μπορει να καταληξω μ ενεργα... αβυσσος...

Reaction score
13.548
κορυφη ειναι ρε φιλε, απιστευτα ανετα... ειναι μεν χοντροκομμενα, αλλα.
ασε τους να λενε..οτα τα βαλεις στα ποδια σου μια φορα επιστροφη δεν εχει:thumbsup:

Reaction score
1.145
Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να βγάλεις ένα βιντεάκι από το κινητό σου με τα ηχεία να παίζουν και εμείς να σχολιάζουμε τι πρέπει να αλλάξεις, πως ακούγονται τα μπάσα κτλ κτλ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.083
Τώρα, παρατηρώ 1-2 πραγματάκια...λέει:
Frequency response (in-room environment) : 27-25000 Hz
Ποιού ακριβώς ρούμ?

Maximum unclipped power handling : 400 W
Το οποίο με βάση την ευαισθησία τους και τη θέση ακρόασής σου περίπου στα 3μ (αν κρίνω σωστά από τις φωτογραφίες) σημαίνει ότι από 2 ηχεία θα πάρεις unclipped 110db στη θέση ακρόασης. Ίσως πρέπει να τα ακούς από λίγο πιο κοντά.
Οποιουδήποτε ρουμ ;)

Απλώς συνυπολογίζονται τα γνωστά ρουμ γκεϊν, για να δώσει προφανώς μία -3 ντιμπι απόκριση.. Δηλαδή βγάλε περί τα 6 ντεσιμπέλ (ή ανέβα περίπου μισή οκτάβα) και έχεις την απόκριση σε νεκροταφείο.

Και ναι, έχουν συγκεκριμένη απόσταση ακρόασης. Θα βγει από την on axis συμβολή των μιντ. ;)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.538
- μεγειά και καλοάκουστα :) . . .

. . . εάν θελήσεις από εδώ και στο εξής να γράψεις στο νήμα για ενεργά , πές το μου , έχω κάτι γνωριμίες εδώ μέσα και ίσως σε αφήσουν

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.083
Και ναι, έχουν συγκεκριμένη απόσταση ακρόασης. Θα βγει από την on axis συμβολή των μιντ. ;)
Διόρθωση-συμπλήρωση:

Έχουν εντελώς συγκεκριμένη απόσταση συμβολής οι on axis ακτινοβολίες των μιντ, λόγω των κλίσεων της κατασκευής της καμπίνας, που καθορίζουν επ'ακριβως την απόσταση ακρόασης.

Η θέση ακρόασης μπορεί να διαφοροποιηθεί καθ'υψος μόνο, με ρύθμιση των ακίδων της βάσης του ηχείου, χαρακτηριστικο που θα χρησιμοποιηθεί δεόντως, και αναλόγως αντανακλάσεων δαπέδου και λοιπών χαρακτηριστικών του χώρου.

Γενικά είναι πολύ εύκολο το στήσιμο του ηχείου στο χώρο, γιατί είναι εντελώς συγκεκριμένο. ;)

Τρίγωνο ακρόασης, κλίση, άνισες αποστάσεις από τους παρακειμένους τοίχους, toe in, τα γνωστά. Ένα μέτρο με λέιζερ χρειάζεται, κι ένα κομπιουτεράκι.;)

Ιδιαίτερα χρήσιμα θα ήταν τα σχεδιαγράμματα πολικής απόκρισης του ηχείου, σε οριζόντιο και κάθετο επίπεδο. Όποιος τα βρει, ας τα ανεβάσει. ;)

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.927
Διόρθωση-συμπλήρωση:

Έχουν εντελώς συγκεκριμένη απόσταση συμβολής οι on axis ακτινοβολίες των μιντ, λόγω των κλίσεων της κατασκευής της καμπίνας, που καθορίζουν επ'ακριβως την απόσταση ακρόασης.

Η θέση ακρόασης μπορεί να διαφοροποιηθεί καθ'υψος μόνο, με ρύθμιση των ακίδων της βάσης του ηχείου, χαρακτηριστικο που θα χρησιμοποιηθεί δεόντως, και αναλόγως αντανακλάσεων δαπέδου και λοιπών χαρακτηριστικών του χώρου.

Γενικά είναι πολύ εύκολο το στήσιμο του ηχείου στο χώρο, γιατί είναι εντελώς συγκεκριμένο. ;)

Τρίγωνο ακρόασης, κλίση, άνισες αποστάσεις από τους παρακειμένους τοίχους, toe in, τα γνωστά. Ένα μέτρο με λέιζερ χρειάζεται, κι ένα κομπιουτεράκι.;)

Ιδιαίτερα χρήσιμα θα ήταν τα σχεδιαγράμματα πολικής απόκρισης του ηχείου, σε οριζόντιο και κάθετο επίπεδο. Όποιος τα βρει, ας τα ανεβάσει. ;)
M εχεις φτιαξει τωρα, τρελλαινομαι ηδη!!

Ευκολακι για σενα ένα πραμα δηλαδή ε??

Να αρχισω να παραγγελνω από τωρα για την Παρασκευη? εισαι?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
M εχεις φτιαξει τωρα, τρελλαινομαι ηδη!!
Ευκολακι για σενα ένα πραμα δηλαδή ε??
Να αρχισω να παραγγελνω από τωρα για την Παρασκευη? εισαι?
Νομίζω σε τρώει να κάνεις ανακαίνιση. Αλλιώς δεν εξηγείται η μανία σου να κουβαλήσεις τον EAR στο σπίτι σου.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.927
Νομίζω σε τρώει να κάνεις ανακαίνιση. Αλλιώς δεν εξηγείται η μανία σου να κουβαλήσεις τον EAR στο σπίτι σου.
Μπαα δεν εχω τετοια θεματα, ισα ισα, τον αγαπαω και μ αγαπάει και τον ακουω, ασε που λιγο θα μου τα κουνησει, δεν τον φοβάμαι... για καλο θα ναι αλλωστε.. την μεσοτοιχια με τον διπλανο φοβάμαι να μη μου μετακινησει μονο, είναι κ μυστήριοι οι από διπλα αν δουν σοβαδες να πεφτουν απ τη μερια τους...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan