Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.083
Α ρε Γιαννάκη άρχοντα, σβκ θα δω αν τα καταφέρω, θα πάρω και τον ντιμιφουτ να έρθει κι αυτός γιατί δε μπορώ να σηκώνω μόνος μου τόσο βαριά ηχεία, κι εσύ είσαι ο φωτογράφος της υπόθεσης, δε παίζει να τη βγάλουμε καθαρή αλλιώς, πρέπει να κάνουμε τρίο στουτζες.:p

Οπότε ίσως Σάββατο, ίσως Κυριακή, Παρασκευή έχω πρόγραμμα μέχρι αργαμιση, οπότε μιλάμε..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.083
Εδώ ξέρεις τι λέω:

Σιγά την ισοσταθμιση που κάνει ο Χατζησταμος...
Μόλις φύγει θα τα διαλύσω όλα!

:lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:

Ενώ εδώ εκφράζω τη γνήσια απορία:

Καλά, αυτό γιατί δε το πουλάς;

Αφού σου είπα ότι...

:lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.927
Ενα πολυ σοβαρο προβλημα και μεγαλο μειονεκτημα που ανακαλυψα στο ηχειο ειναι το εξης :

Επειδη ειναι τεραστιο και ογκωδες, κρυβει το ρολοι που εχω πισω στο βαθος. Οποτε δεν ξερω ουτε τι ωρα ειναι ουτε ποση ωρα εχει που ακουω μουσικη κ με παιρνει ο υπνος ενα πραμα...

Να διορθωθει αμεσα

Reaction score
1.968
Ενα πολυ σοβαρο προβλημα και μεγαλο μειονεκτημα που ανακαλυψα στο ηχειο ειναι το εξης :

Επειδη ειναι τεραστιο και ογκωδες, κρυβει το ρολοι που εχω πισω στο βαθος. Οποτε δεν ξερω ουτε τι ωρα ειναι ουτε ποση ωρα εχει που ακουω μουσικη κ με παιρνει ο υπνος ενα πραμα...

Να διορθωθει αμεσα

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491

Να διορθωθει αμεσα
Σφραγισε και τα παραθυρα και βαλε επιγραφη Καζινο απ' οξω... θα μαζευτουν οι γιουφτοι και οι συνταξιουχοι με τα τουβλα και σε χρονο ντετε θα εχεις κανει αποσβεση.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.927
john ολο το θεμα σου βγαζει πολυ παρειστικο και θετικο κλίμα
μπραβο και παντα τετοια
Σ ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα το εκτιμω..

Αν κ πολλες φορες μοναχικο σπορ, εμεις οι βλαμμενοι μαζευομαστε, παλιοτερα πιο συχνα τελευταια πιο σπανια, αλλα παλι δε χανομαστε και το χαιρομαστε..

Ποσα meetings επισημα η ανεπισημα να χουν γινει αραγε.. ποσες φωτο να χουμε βγαλει με κοσμο...

Μα αυτο δεν ειναι που μενει αλλωστε; οι ομορφες στιγμες και η καλοπεραση;
Μεχρι και σαλαμακια κ τυρακια μου χουν κρυψει στις καρεκλες και στα χαλια τα παλιοπαιδα , τσιγαρα κ γόπες στα λουλουδια, αμαν κανει η γυναικα μου να τα φροντισει...

Τα παλιοπαιδα..

ΛΟΙΠΟΝ , ας πει ο καθενας μια ωραια εμπειρια που εχει εδω, η ακομα κ μια ασχημη, ετσι ν α ρχισουμε να μαλωνουμε λιγο να γουσταρουμε.

ΑΚΟΜΑ;;;;

Reaction score
1.469
χαχα ολα ωραια ειλικρινά μπραβο
ακου τυρια κατω απο χαλι
αχαχχα
παντως οντως μοναχικο κατα κυριο λογο σπορ
εμενα οι φιλοι μου εκτος ελαχιστων απορούν γιατι δινω χρηματα σε αυτο
ξαι φαντασου κανεις δεν ξερει ποσα εχω δωσει
ειναι και οι εποχες δυσκολες και θα τα ισως προκλητικα τα ποσα...
αι στο διατανο βρεχει εδω Κηφισιά κ με επιασε μια μελαγχολία......θα αλλαξω ντακ μαλλον:D:D:D
anyway περιμενω κ εγω να διαβασω τις ιστορίες αυτες:D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.082
Σ ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα το εκτιμω..

Αν κ πολλες φορες μοναχικο σπορ, εμεις οι βλαμμενοι μαζευομαστε, παλιοτερα πιο συχνα τελευταια πιο σπανια, αλλα παλι δε χανομαστε και το χαιρομαστε..

Ποσα meetings επισημα η ανεπισημα να χουν γινει αραγε.. ποσες φωτο να χουμε βγαλει με κοσμο...

Μα αυτο δεν ειναι που μενει αλλωστε; οι ομορφες στιγμες και η καλοπεραση;
Μεχρι και σαλαμακια κ τυρακια μου χουν κρυψει στις καρεκλες και στα χαλια τα παλιοπαιδα , τσιγαρα κ γόπες στα λουλουδια, αμαν κανει η γυναικα μου να τα φροντισει...

Τα παλιοπαιδα..

ΛΟΙΠΟΝ , ας πει ο καθενας μια ωραια εμπειρια που εχει εδω, η ακομα κ μια ασχημη, ετσι ν α ρχισουμε να μαλωνουμε λιγο να γουσταρουμε.

ΑΚΟΜΑ;;;;
Ρε συ, αυτό το μήνυμα σίγουρα το 'γραψες εσύ, κι όχι ο Βλασούκος ο Κορίνθιος; :D

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.927
Μπρε ΚοτσιδοΓιάννη, πρέπει ν ανοίξεις νέο θέμα ...
Μα γιατι ? αφου εχω κανει 50 αναβαθμισεις.. αν εννοεις για τα νεα ηχεια... σ ενα και ομορφα. εχεις να προτεινεις κατι αλλο?

Reaction score
1.968
εχεις να προτεινεις κατι αλλο?
Αλλαγη του τιτλου σε κατι πιο γενικο που να "χωραει" τις αναβαθμισεις ;)

Προτασεις:
1) "Σαλαμια και κασερια κατω απο το χαλι"
2) "Το Κοτσιδοσυστημα"
3) "Τα γκουρμε εδεσματα θελουν το χαιεντ τους"
4) "Τα ηχεια μου κρυβουν το ρολοι"
5) "Ηχητικες και γευστικες απολαυσεις στην Θεσσαλονικη"
6) "50 αναβαθμισεις and still going strong"

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni