- Reaction score
- 35.927
αχχχ περασμένα μεγαλεία....
Ενα πολυ σοβαρο προβλημα και μεγαλο μειονεκτημα που ανακαλυψα στο ηχειο ειναι το εξης :
Επειδη ειναι τεραστιο και ογκωδες, κρυβει το ρολοι που εχω πισω στο βαθος. Οποτε δεν ξερω ουτε τι ωρα ειναι ουτε ποση ωρα εχει που ακουω μουσικη κ με παιρνει ο υπνος ενα πραμα...
Να διορθωθει αμεσα
Σφραγισε και τα παραθυρα και βαλε επιγραφη Καζινο απ' οξω... θα μαζευτουν οι γιουφτοι και οι συνταξιουχοι με τα τουβλα και σε χρονο ντετε θα εχεις κανει αποσβεση.Ενα πολυ σοβαρο προβλημα και μεγαλο μειονεκτημα που ανακαλυψα στο ηχειο ειναι το εξης :
Επειδη ειναι τεραστιο και ογκωδες, κρυβει το ρολοι που εχω πισω στο βαθος. Οποτε δεν ξερω ουτε τι ωρα ειναι ουτε ποση ωρα εχει που ακουω μουσικη κ με παιρνει ο υπνος ενα πραμα...
Να διορθωθει αμεσα
Σ ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα το εκτιμω..john ολο το θεμα σου βγαζει πολυ παρειστικο και θετικο κλίμα
μπραβο και παντα τετοια
Ρε συ, αυτό το μήνυμα σίγουρα το 'γραψες εσύ, κι όχι ο Βλασούκος ο Κορίνθιος;Σ ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα το εκτιμω..
Αν κ πολλες φορες μοναχικο σπορ, εμεις οι βλαμμενοι μαζευομαστε, παλιοτερα πιο συχνα τελευταια πιο σπανια, αλλα παλι δε χανομαστε και το χαιρομαστε..
Ποσα meetings επισημα η ανεπισημα να χουν γινει αραγε.. ποσες φωτο να χουμε βγαλει με κοσμο...
Μα αυτο δεν ειναι που μενει αλλωστε; οι ομορφες στιγμες και η καλοπεραση;
Μεχρι και σαλαμακια κ τυρακια μου χουν κρυψει στις καρεκλες και στα χαλια τα παλιοπαιδα , τσιγαρα κ γόπες στα λουλουδια, αμαν κανει η γυναικα μου να τα φροντισει...
Τα παλιοπαιδα..
ΛΟΙΠΟΝ , ας πει ο καθενας μια ωραια εμπειρια που εχει εδω, η ακομα κ μια ασχημη, ετσι ν α ρχισουμε να μαλωνουμε λιγο να γουσταρουμε.
ΑΚΟΜΑ;;;;
Μα γιατι ? αφου εχω κανει 50 αναβαθμισεις.. αν εννοεις για τα νεα ηχεια... σ ενα και ομορφα. εχεις να προτεινεις κατι αλλο?Μπρε ΚοτσιδοΓιάννη, πρέπει ν ανοίξεις νέο θέμα ...
Αλλαγη του τιτλου σε κατι πιο γενικο που να "χωραει" τις αναβαθμισειςεχεις να προτεινεις κατι αλλο?