Αναζήτηση καινούργιων ηχείων

Status
Not open for further replies.
Reaction score
67
μην ξεχνατε οτι οι πιο πολλοι εχουμε το συστημα μας στο σαλονι οποτε μετακινησεις ηχειων απορροφητικα πανελ διαχυτες δυστυχως δεν παιζουν

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.743
Θυμάμαι καλά πως το μπάτζετ έφτανε τα 5000€;

Αν ναι, μήπως να τα άκουγες και με το σαμπ της εταιρίας;

Και αν ξαναπάς, θα ήθελες να βγάλεις μια φωτό των ηχείων όπως είναι τοποθετημένα στο καταστημα;
[DOUBLEPOST=1491484855][/DOUBLEPOST]
μην ξεχνατε οτι οι πιο πολλοι εχουμε το συστημα μας στο σαλονι οποτε μετακινησεις ηχειων απορροφητικα πανελ διαχυτες δυστυχως δεν παιζουν
Σε αυτή την περίπτωση μην ξοδέψετε πάνω από 2000€ σύνολο και πολλά λέω.

Τζάμπα θα πάνε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.152
Αυτή τη ρημάδα τη λογική του "πάρτο, άκουστο στο χώρο σου και βγάλε τα συμπεράσματά σου" όταν την ξεπεράσετε, θα αρχίσετε να γίνεστε άνθρωποι.

Μέχρι τότε, είστε χαλιενταδες, άξιοι της μοίρας σας, φίλοι του γρεζιού του μι-κρο-σκο-πι-κού, του πρατ και μακριά από μας η ισοσταθμιση χώρου. Καμμένα χαρτιά.

Reaction score
1.147
[DOUBLEPOST=1491484855][/DOUBLEPOST]

Σε αυτή την περίπτωση μην ξοδέψετε πάνω από 2000€ σύνολο και πολλά λέω.

Τζάμπα θα πάνε.
Ντάξει, υπερβολικό λίγο. Αν πίσω από τη θέση ακρόασης έχεις μια βιβλιοθήκη με τα βιβλία "τσαπατσούλικα" βαλμένα, είσαι οκ :D

Reaction score
67
φιλε μου εχω ξοδεψει πανω απο δυο χιλιαδες και μονο τσαμπα δεν πηγανε γιατι αυτο που ακουω εμενα προσωπικα με φτιαχνει

Reaction score
518
Γιατί το λες αυτό;

Είσαι βέβαιος;

Είπες ότι σου άρεσαν οι χροιές του ενεργού, και πως ήταν στα γούστα σου, και πως δύσκολα το λες αυτό για μηχάνημα, πως και το μπάσο ήταν στα γούστα σου. Και το πιάνο ήταν σωστό και σου άρεσε, κσιη κιθάρα.

Δικά σου λόγια.

Δηλαδή μήπως έκανες λάθος και δε σου άρεσαν;
Δε κατάλαβα.

Εδώ εσύ είπες πως να, η εικόνα δε σου άρεσε και σου εξήγησα ότι έφταιγαν άλλες παράμετροι, όχι το ηχείο.

Ξανά μανά τώρα, πάμε στις μεταξένιες χροιες, αφού σου άρεσαν οι χροιές του ηχείου, ποιο το θέμα και γιατί ασχολείσαι με το "φλατ" αφού δε ξέρεις καν τι είναι.

Εγώ ας πούμε, θεωρώ ότι γλυκό μεταξένιο ζεστό ήχο έχει το φλατ ηχείο. Έχεις κάποιο επιχείρημα να καταρρίψεις την δική μου εκτίμηση;

Με την εικόνα κατάλαβες τι λάθος έκανες;

Με το Hi-Fi κι αυτά που έγραψες κατάλαβες τα λάθη σου;
Μ αρεσε οπως ακουγοντουσαν τα οργανα αλλα σαν συνολο αυτο που ακουγα δεν μ αρεσε.

Reaction score
2.566
...είναι νοσηρό αποκύημα της φαντασίας σου, και δε καταλαβαίνω ποια τρελή μύγα σε τσίμπησε και πετάς κοτσάνες...
Δεν είσαι παρατηρητικός...είναι μια μύγα που τον έχει πάρει από πίσω εδώ και χρόνια και τον περιτριγυρίζει...όπως τις κ0υράδες ένα πράμα.

*και μη διανοηθείτε να μου προσάψετε ότι προσομοιάζω τον αγαπητό absenti με μία τέτοια, καθώς ως γνωστόν, οι κ0υράδες δεν πετάν κοτσάνες.

Last edited:

Reaction score
4
καλησπερα.
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης για να μην ανοιγω νεο νημα.
Επειδη θα με ενδιεφερε μετρηση χωρου και αγορα dirac αλλα δεν εχω ουτε μικροφωνο,βαση κλπ. αλλα και δεν εχω τις γνωσεις για να ερμηνευσω τις μετρησεις, μηπως υπαρχει καποιο μελος του site,ερασιτεχνης ή επαγγελματιας που να εχει τον απαραιτητο εξοπλισμο ετσι ωστε να βοηθησει;; με το αζημιωτο βεβαια.
Σας ευχαριστω

Reaction score
1.147
Δεν είσαι παρατηρητικός...είναι μια μύγα που τον έχει πάρει από πίσω εδώ και χρόνια και τον περιτριγυρίζει...όπως τις κ0υράδες ένα πράμα.

*και μη διανοηθείτε να μου προσάψετε ότι τάχα προσομοιάζω τον αγαπητό absenti με μία τέτοια, καθώς ως γνωστόν, οι κ0υράδες δεν πετάν κοτσάνες.
Υπάρχουν και τα pm, δεν χρειάζεται όλοι να τα διαβάζουμε αυτά. Χαλαρώστε ρε παιδιά λίγο, δεν είναι ωραία κατάσταση αυτή..

Reaction score
2.566
Έχεις δίκιο, ζητώ συγνώμη. The heat of the moment που λέν και στο χωριό μου. Ε, μου ρθε και αυθόρμητα η εικόνα, δε θες πολύ...

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.513
καλησπερα.
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης για να μην ανοιγω νεο νημα.
Επειδη θα με ενδιεφερε μετρηση χωρου και αγορα dirac αλλα δεν εχω ουτε μικροφωνο,βαση κλπ. αλλα και δεν εχω τις γνωσεις για να ερμηνευσω τις μετρησεις, μηπως υπαρχει καποιο μελος του site,ερασιτεχνης ή επαγγελματιας που να εχει τον απαραιτητο εξοπλισμο ετσι ωστε να βοηθησει;; με το αζημιωτο βεβαια.
Σας ευχαριστω
Με το αζημίωτο, υπάρχουν μέλη που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ενδεικτικά Alex Zapantis, Manolis Kastrounis (http://www.perfectimage.gr), Zakman (http://zakman.webnode.com).

Με ζημία o_O, επίσης υπάρχουν διάφορα μέλη που θα προσφερθούν αναλόγως και με το που βρίσκεσαι.

Last edited:

Reaction score
4
Με το αζημίωτο, υπάρχουν μέλη που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ενδεικτικά Alex Zapantis, Manolis Kastrounis (http://www.perfectimage.gr), Zakman (http://zakman.webnode.com).

Με ζημία o_O, επίσης υπάρχουν διάφορα μέλη που θα προσφερθούν αναλόγως και με το που βρίσκεσαι.
Σε ευχαριστώ παρα πολυ για την αμεση απαντηση σου.
Μενω Αθηνα, Κηφισιά.

Reaction score
14.738
Υπάρχουν και τα pm, δεν χρειάζεται όλοι να τα διαβάζουμε αυτά. Χαλαρώστε ρε παιδιά λίγο, δεν είναι ωραία κατάσταση αυτή..
αχχ φίλε μου .. Δεν χαλάω την ζαχαρένια μου.. με τον κάθε τσομπάνη εδώ μέσα.. :D:D

Reaction score
30.455
γτ να αλλαξω ηχειο οταν μ αρεσει κατι και γιατι να αλλαξω ενισχυτη εφοσον δοκιμασω 4-5 και δω τι καθεται καλυτερα;
Λέω ρε παιδί μου...πες πως ακούς ηχεία σε ένα κατάστημα και σου αρέσουν. Τα αγοράζεις,τα ακους στο χώρο σου και δεν.... Τι κάνεις; Αρχίζεις να δοκιμάζεις ενισχυτές, καλώδια,πολυπριζα...να δεις τι φταίει ρε αδερφέ. Και τελικά άκρη δε βγάζεις και αποφασίζεις να αλλάξεις ηχεία γιατί δεν ταιργιαξαν... Και επιλέγεις πάλι με το ίδιο λάθος σκεπτικό...και πάλι αγοράζεις ηχείο που το γουσταρες εκεί που το άκουσες, αλλά όταν το πας σπίτι σου πάλι δεν σε ικανοποιεί. Και αρχίζεις πάλι να ψάχνεις τι φταίει αλλά δεν...
Αλήθεια το θεωρείς απίθανο το σενάριο;

A

AKARL

Guest
Define τσοπάνη.
Να βοηθήσω θέλει μιάν ολιά κουμπάρε:

τσοπάνης ο [tsopánis] & τσομπάνης ο [tsobánis] Ο11 & τσοπάνος ο [tso pános] &τσομπάνος ο [tsobános] Ο18 πληθ. και τσοπαναραίοι και τσομπαναραίοι θηλ.τσοπάνισσα [tsopánisa] & τσομπάνισσα [tsobánisa] Ο27 : α. (οικ.) αυτός που φυλάει τα πρόβατα και τα γίδια όταν βόσκουν και γενικότερα, αυτός που ασχολείται με την εκτροφή τους· βοσκός: H κάπα / η γκλίτσα / η καλύβα του τσοπάνη. Οι τσοπαναραίοι κατεβαίνουν στα χειμαδιά. β. (μειωτ.) για άνθρωπο αγροίκο, άξεστο.τσοπανάκος ο YΠΟKΟΡ.

[τουρκ. çoban -ης, -ος και αποηχηροπ. του μεσοφ. [b > p] αναλ. προς άλλες λ. με παρόμοια εναλλ.· τσοπάν(ης), τσομπάν(ης) -ισσα· τσοπάν(ος) -άκος]

Υπάρχει και το

τσοπανόπουλο το [tsopanópulo] & τσομπανόπουλο το [tsobanópulo] Ο41 : α. μικρός τσοπάνης· τσοπανάκος. β. ο γιος του τσοπάνη. γ. (πληθ.) μικροί τσοπάνηδες ή παιδιά τσοπάνη, ανεξαρτήτως φύλου.
[τσοπάν(ος), τσομπάν(ος) -όπουλο]

Καθώς και το

τσοπανόσκυλο το [tsopanóskilo] & τσομπανόσκυλο το [tsobanóskilo] Ο41 :μεγαλόσωμος σκύλος που τον χρησιμοποιούν οι τσοπάνηδες για να φυλάει κοπάδια από πρόβατα και γίδια· μαντρόσκυλο1α.

[τσοπάν(ος), τσομπάν(ος) -ο- + σκυλ(ί) -ο]

Παρακαλώ πολύ! :welcome:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv