Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Σε αυτή την περίπτωση μην ξοδέψετε πάνω από 2000€ σύνολο και πολλά λέω.μην ξεχνατε οτι οι πιο πολλοι εχουμε το συστημα μας στο σαλονι οποτε μετακινησεις ηχειων απορροφητικα πανελ διαχυτες δυστυχως δεν παιζουν
Ντάξει, υπερβολικό λίγο. Αν πίσω από τη θέση ακρόασης έχεις μια βιβλιοθήκη με τα βιβλία "τσαπατσούλικα" βαλμένα, είσαι οκ[DOUBLEPOST=1491484855][/DOUBLEPOST]
Σε αυτή την περίπτωση μην ξοδέψετε πάνω από 2000€ σύνολο και πολλά λέω.
Τζάμπα θα πάνε.
Μ αρεσε οπως ακουγοντουσαν τα οργανα αλλα σαν συνολο αυτο που ακουγα δεν μ αρεσε.Γιατί το λες αυτό;
Είσαι βέβαιος;
Είπες ότι σου άρεσαν οι χροιές του ενεργού, και πως ήταν στα γούστα σου, και πως δύσκολα το λες αυτό για μηχάνημα, πως και το μπάσο ήταν στα γούστα σου. Και το πιάνο ήταν σωστό και σου άρεσε, κσιη κιθάρα.
Δικά σου λόγια.
Δηλαδή μήπως έκανες λάθος και δε σου άρεσαν;
Δε κατάλαβα.
Εδώ εσύ είπες πως να, η εικόνα δε σου άρεσε και σου εξήγησα ότι έφταιγαν άλλες παράμετροι, όχι το ηχείο.
Ξανά μανά τώρα, πάμε στις μεταξένιες χροιες, αφού σου άρεσαν οι χροιές του ηχείου, ποιο το θέμα και γιατί ασχολείσαι με το "φλατ" αφού δε ξέρεις καν τι είναι.
Εγώ ας πούμε, θεωρώ ότι γλυκό μεταξένιο ζεστό ήχο έχει το φλατ ηχείο. Έχεις κάποιο επιχείρημα να καταρρίψεις την δική μου εκτίμηση;
Με την εικόνα κατάλαβες τι λάθος έκανες;
Με το Hi-Fi κι αυτά που έγραψες κατάλαβες τα λάθη σου;
Δεν είσαι παρατηρητικός...είναι μια μύγα που τον έχει πάρει από πίσω εδώ και χρόνια και τον περιτριγυρίζει...όπως τις κ0υράδες ένα πράμα....είναι νοσηρό αποκύημα της φαντασίας σου, και δε καταλαβαίνω ποια τρελή μύγα σε τσίμπησε και πετάς κοτσάνες...
Υπάρχουν και τα pm, δεν χρειάζεται όλοι να τα διαβάζουμε αυτά. Χαλαρώστε ρε παιδιά λίγο, δεν είναι ωραία κατάσταση αυτή..Δεν είσαι παρατηρητικός...είναι μια μύγα που τον έχει πάρει από πίσω εδώ και χρόνια και τον περιτριγυρίζει...όπως τις κ0υράδες ένα πράμα.
*και μη διανοηθείτε να μου προσάψετε ότι τάχα προσομοιάζω τον αγαπητό absenti με μία τέτοια, καθώς ως γνωστόν, οι κ0υράδες δεν πετάν κοτσάνες.
Βλέπω κύριε Κωσταυτιά , αλλά δεν κάνω τέτοια...Ο κύριος Αρβανιτάκης βλέπει να βάλει μία τάξη στη χρήση του πληθυντικού ευγενείας;
Με το αζημίωτο, υπάρχουν μέλη που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ενδεικτικά Alex Zapantis, Manolis Kastrounis (http://www.perfectimage.gr), Zakman (http://zakman.webnode.com).καλησπερα.
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης για να μην ανοιγω νεο νημα.
Επειδη θα με ενδιεφερε μετρηση χωρου και αγορα dirac αλλα δεν εχω ουτε μικροφωνο,βαση κλπ. αλλα και δεν εχω τις γνωσεις για να ερμηνευσω τις μετρησεις, μηπως υπαρχει καποιο μελος του site,ερασιτεχνης ή επαγγελματιας που να εχει τον απαραιτητο εξοπλισμο ετσι ωστε να βοηθησει;; με το αζημιωτο βεβαια.
Σας ευχαριστω
Σε ευχαριστώ παρα πολυ για την αμεση απαντηση σου.Με το αζημίωτο, υπάρχουν μέλη που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ενδεικτικά Alex Zapantis, Manolis Kastrounis (http://www.perfectimage.gr), Zakman (http://zakman.webnode.com).
Με ζημία, επίσης υπάρχουν διάφορα μέλη που θα προσφερθούν αναλόγως και με το που βρίσκεσαι.
Υπάρχουν και τα pm, δεν χρειάζεται όλοι να τα διαβάζουμε αυτά. Χαλαρώστε ρε παιδιά λίγο, δεν είναι ωραία κατάσταση αυτή..
αχχ φίλε μου .. Δεν χαλάω την ζαχαρένια μου.. με τον κάθε τσομπάνη εδώ μέσα..Υπάρχουν και τα pm, δεν χρειάζεται όλοι να τα διαβάζουμε αυτά. Χαλαρώστε ρε παιδιά λίγο, δεν είναι ωραία κατάσταση αυτή..
Define τσοπάνη.με τον κάθε τσομπάνη εδώ μέσα..
Λέω ρε παιδί μου...πες πως ακούς ηχεία σε ένα κατάστημα και σου αρέσουν. Τα αγοράζεις,τα ακους στο χώρο σου και δεν.... Τι κάνεις; Αρχίζεις να δοκιμάζεις ενισχυτές, καλώδια,πολυπριζα...να δεις τι φταίει ρε αδερφέ. Και τελικά άκρη δε βγάζεις και αποφασίζεις να αλλάξεις ηχεία γιατί δεν ταιργιαξαν... Και επιλέγεις πάλι με το ίδιο λάθος σκεπτικό...και πάλι αγοράζεις ηχείο που το γουσταρες εκεί που το άκουσες, αλλά όταν το πας σπίτι σου πάλι δεν σε ικανοποιεί. Και αρχίζεις πάλι να ψάχνεις τι φταίει αλλά δεν...γτ να αλλαξω ηχειο οταν μ αρεσει κατι και γιατι να αλλαξω ενισχυτη εφοσον δοκιμασω 4-5 και δω τι καθεται καλυτερα;
Να βοηθήσω θέλει μιάν ολιά κουμπάρε:Define τσοπάνη.