Timaras
- Reaction score
- 2.130
Μιλάς για την array σχεδίαση ή για το bass reflex?Τελικά είναι πολύ ασχετίδηδες εκεί στην JBL, κρίμα...
Μιλάς για την array σχεδίαση ή για το bass reflex?Τελικά είναι πολύ ασχετίδηδες εκεί στην JBL, κρίμα...
Δε νομίζω ότι είναι αντικατάστατα της σειράς 3000 τα μοντέλα αυτά.Τα σχεδίασαν όπως λέει,έτσι ώστε να έχουν μικρό αποτύπωμα και προσιτή τιμή για να μπορείς πιο εύκολα να αναβαθμίσεις την εμπειρία του μικρού ή λίγο μεγαλύτερού σου σινεμά!το 211 που ειναι ο αντικαταστατης του 3677 υπολογισετο 1200ευρ και το 221 που ειναι ο αντικαταστατης του 3678 υπολογισε 2000ευρ, τιμη του 3677: 950ευρ και του 3678: 1710ευρ
Βασικά δε ξέρουν να φτιάχνουν μεγάφωνα.Μιλάς για την array σχεδίαση ή για το bass reflex?
και ομως ειναι!! οπως τα surround αντικαταστιθεικαν ετσι και τα frond.......Δε νομίζω ότι είναι αντικατάστατα της σειράς 3000 τα μοντέλα αυτά.Τα σχεδίασαν όπως λέει,έτσι ώστε να έχουν μικρό αποτύπωμα και προσιτή τιμή για να μπορείς πιο εύκολα να αναβαθμίσεις την εμπειρία του μικρού ή λίγο μεγαλύτερού σου σινεμά!
εννοει μικρο βαθος! σε ολα τα array ηχεια αυτο λεει μικρο αποτυπομα δηλαδη βαθος....μικρό αποτύπωμα
Συμφωνούμε Στέφανε!Δεν υπονόησα κάτι!συγγνωμη τιμο δεν ειναι προσιτη τιμη? φερε μου ενα ηχειο 950 ευρω να συγγριθει με το 3677.....η με τα 3678?φερε και διπλασιας αξειας....οταν λεει προσιτη δεν εννοει χαρισμα!
εννοει μικρο βαθος! σε ολα τα array ηχεια αυτο λεει μικρο αποτυπομα δηλαδη βαθος....
Με τη λέξη αποτύπωμα έκανα ακριβή μετάφραση στη λέξη footprint!Δεν έχουν βάθος,έχουν φάρδος βέβαια από 70cm έως 1μ
Oξεία jblίτιδα έχεις Ντίνο μου, δεν είναι τίποτα.Βασικά δε ξέρουν να φτιάχνουν μεγάφωνα.
Φυσικά δε ξέρουν τίποτα από arrays, μηδέν από bass reflex, και ούτε καν ξέρουν τι εστί waveguide.
Απορώ.
Συμφωνούμε Στέφανε!Δεν υπονόησα κάτι!
Με τη λέξη αποτύπωμα έκανα ακριβή μετάφραση στη λέξη footprint!
Τα ερωτεύτηκα λέμεΠροσωπικά τα θεωρώ απο τα ομορφότερα ηχεία που έχω δει...
Με γειές...Τα ερωτεύτηκα λέμε
ειχα ρωτηση τιμες, δεν θυμαμαι ακριβως, το c222 καπου στα 1400 και το c221 καπου στα 1100, οντως η τιμες ειναι χαρισμα για τετοια ηχεια! για το c211 και το c222HP δεν ρωτησα, οτι θες παρε bon studio.Κάνα νέο έχουμε?
ΔυνατάΠως θα παίζουν μουσική αυτά;