- Reaction score
- 725
Εμενα παιδια αυτο το μουσικο κομματι μου βγαζει πολυ μπασο...εσας;
- όντως δείχνει να έχει αρκετό , αλλά συνηγορεί και το γεγονός ότι έχει υποτονισμένη πληροφορία μεσο-υψηλάΕμενα παιδια αυτο το μουσικο κομματι μου βγαζει πολυ μπασο...εσας;
Ναι φυσικα .- διπλό τεστ . . . το κάτωθι μπουμάρει επίτηδες μιμούμενο την ''καφρίλα'' κάποιων underground μαγαζιών , έχει υπερβολική ενέργεια στους 65-80 κύκλους , όμως αυτό το μπουμάρισμα καθ΄ ότι φτιαχτό έχει αρχή και τέλος . Ακούστε το πρώτα με ακουστικά και μετά δοκιμάστε το στο σύστημά σας . . . επίσης είναι θολό μουντό και ξερό μεσο-υψηλά , εάν δεν ακουστεί έτσι . . . έχετε μηχανήματα προς την ευφωνικότητα
Stereo MC's - On 33
. . . . προσοχή τα ''σκρατς'' στο ψηφιακό είναι ψεύτικα
ΥΓ : επειδή ακούμε χώρους που φορτίζονται από ηχητικά συστήματα , τι θα λέγατε να άλλαζε ο τίτλος του νήματος σε . . . Μουσικά κομμάτια για testing . . . εάν φυσικά συμφωνεί και ο νηματοθέτης
- σήμερα έχουμε πολλαπλό τεστ με το κάτωθι . . . ο Al Jourgensen σε διαβολική διάθεση . . .
Ministry - ΚΕΦΑΛΗΞΘ (Psalm 69) [Full Album]
1. τεστάρουμε τις αντοχές μας αλλά και των γειτόνων μας
2. τεστάρουμε κατά πόσο επεμβαίνει εγκαίρως το safe - mode στον ενισχυτή μας ( συμπίεση )
3. τεστάρουμε την συμπεριφορά των μεγαφώνων πρίν παραδώσουν το πνεύμα τους ( συμπίεση στην ήδη συμπίεση )
4. τεστάρουμε τον χώρο μας πως φορτίζεται σε ακραίες και υπερκορεσμένες καταστάσεις κάνοντας a to b με ακουστικά και μετά με το στέρεο σε πλήρη δράση
5. σοβαρά τώρα . . . προσοχή στην ένταση , έχουν καεί ηχεία και στάδια εξόδου με τέτοια ακούσματα . . . μόνον για μέλη
Ξεκινώντας την περίοδο της διαμόρφωσης της σύνθεσης των οργάνων της ορχιστικής μουσικής υπήρξε εξέλιξη και δημιουργία πολλών μουσικών οργάνων , η οποία έγινε με γνώμονα (όχι μοναδικό) το πως ακούγονται τα όργανα όταν παίζουν σε χώρους συγκεκριμένων ακουστικών ιδιοτήτων . Τις αίθουσες δηλαδή στις οποίες έπαιζαν τα έργα. Όταν κατασκευάζονται αίθουσες σαν του μεγάρου λοιπόν δεν είναι τυχαίο οτι λαμβάνουν υπ'οψη τις ίδιες ακουστικές ιδιότητες .Επίσης γιατί τα όργανα είναι φυσικά, αν και το πόσοι έχουν ακούσει τον φυσικό ήχο των οργάνων είναι μεγάλη κουβεντα. Πάει ο άλλος στο Μέγαρο ακούει τα όργανα σε μια τεράστια αίθουσα, από τα 50 μέτρα τουλάχιστον, και σου λέει ''εγώ ξέρω πως ακούγονται, έχω σημείο αναφοράς''. Τρίχες.
- ωραία φανκιά , αλλά πές μας και εσύ κάποια σημεία ιδιαίτερα που παρατήρησες για να δώσουμε την απαιτούμενη προσοχή , ή οτιδήποτε άλλο θα εκθείαζες