JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.561
Ναι για την ακρίβεια η θέση ακρόασης είναι το πιάτο επάνω στο τραπεζάκι. Ε! άμα ακούει το πιάτο καλά είναι.
Tip:Spotify,εχει...σχεδόν....τα πάντα...
View attachment 75908
[DOUBLEPOST=1496864314][/DOUBLEPOST]Εξαιρετικός παραγωγός
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Joe_Henry
Σωστό toe in?
Γιατί δεν τα βάζει να κοιτάνε το ένα το άλλο?
Εχουν εξηγηθεί εδώ μέσα αναλυτικά τα περί "toe in"Ναι για την ακρίβεια η θέση ακρόασης είναι το πιάτο επάνω στο τραπεζάκι. Ε! άμα ακούει το πιάτο καλά είναι.
Βάλε ρε συ και αυτό ,να δούμε πως ακούγεται στα KiiΜόνος στο σπίτι...
εγώ δεν ασπάζομαι την άποψη αυτή.
Και όμως κύριοι, αν διαβάσετε το white paper του kii, θα το επιβεβαιώσετε.
Μην πω πως θέλει κι άλλο
Δεν πρόκειται για "άποψη"..Ναι ρε Χρηστάρα το ξέρω ότι έχει εξηγηθεί εδώ μέσα το θέμα toe in με 45 μοίρες που λέει ο ear αλλά εγώ δεν ασπάζομαι την άποψη αυτή.
Αγαπητέ costa EAR,Δεν πρόκειται για "άποψη"..
Έτσι είναι τα πράγματα.
Αν δεν "ασπάζεται" κάποιος τις αρχές του HiFi, τα γνωστά pdf που χαλάνε ολίγον τι την "πιάτσα" των απανταχού παρηδων με το γρέζι το μι-κρο-σκο-πι-κό και των άλλων με το γρέζι το ελαφρύ, ας βάλει και τα τουιτερ να βγάζουν μπάσα, τι να κάνουμε.. στο χάλι έντ, όλες οι "απόψεις" χωράνε, υπάρχει περίσσεια δημοκρατικού συναισθήματος και αλληλοκατανόησης στις ανοησίες του καθενός.
Δεν αποτελεί σκοπό των γραπτών μου η αποτροπή οποιουδήποτε μέλους από οποιαδήποτε ενέργεια για την οποία φέρει ο ίδιος την ευθύνη και θα επωμιστεί τις όποιες συνέπειες.δεν θα αποτραπεί το εκάστοτε μέλος από το να αποκλίνει από τον τεκμηριωμένο, σωστό δρόμο επιλογής και χρήσης συστημάτων ήχου και τελικά από..
Κατανοητόν για όποιον δεν ασπάζεται,αρκεί να μη...΄΄σπάζεται΄΄ από πάνω εκείνος.... αλλά εγώ δεν ασπάζομαι την άποψη αυτή.
Φίλτατε gonis,κανονικά -και ανεξάρτητα της κλίσης προς τα έσω- δεν προβλέπεται παρεμβολή επιπλοποιίας εντός του στερεοφωνικού τριγώνου.Εχουν εξηγηθεί εδώ μέσα αναλυτικά τα περί "toe in"
Και μια φωτο απο τη θέση ακρόασης.Η θέση ειναι η ίδια της προηγούμενης φωτο.
View attachment 75934
Κάποιοι εξ ημών βεβαίως,δύνανται να την εκλαμβάνουν ως...διαφορετικόν χόμπυ....μέσω μάλλον απαξιωτικών χαρακτηρισμών, όπως μεταξύ άλλων "οι ανοησίες του καθενός". Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς αντιλαμβανόμαστε την ακρόαση μουσικής μέσω μηχανημάτων ηχητικής αναπαραγωγής ως χόμπυ, οπότε μία ανταλλαγή γνώσεων διαποτισμένη με φιλική διάθεση είναι το ζητούμενο.
Χαρακτηριστικό των .. ριβγιούερ!θα θεωρούσαν ότι έχουν ανοσία στην...ανοησία
Έχεις πμΆμα ποτέ βαρεθείς και τα βάλεις σε αγγελία (τα ηχεία και όχι τα...τραπέζια με τα διακοσμητικά),μην ανησυχείς,εδώ είμαστε εμείς.
Έχεις pm.
για την κουβεντα που κανατε οταν ανεφερε για λαμπα λεω και γραφει για τους λαμπατους που ειχα μηπως τα εδωσε λεω εγω τωρα ..ο βετ προχθες εγραψε οτι εχει υψιλον ενισχυτες ...εκτος αν κανει πλακαΟ Κοτσιδης εχει classD, τον λαμπατο τον ειχε για να φεγγίζει
O vet εχει B&O ενεργά