Bullying (Kii Audio Three)

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Είναι περίπου στα 63Hz και οφείλεται στο ύψος του δωματίου.
Συνεπώς η καρδιοειδής απόκριση δεν έχει σχέση.

Διαφωνώ.
Κάτι άλλο (a la EAR) χρειάζεται στο ταβάνι.[DOUBLEPOST=1480800644][/DOUBLEPOST]
Δεν έχει σημασία Alex στην παρούσα φάση, από που προέρχεται η ακύρωση ή τι φροντίδα χρειάζεται για να διορθωθούν τα προβλήματα, σημασία έχει ότι ούτε η καρδιοειδές ακτινοβολία ούτε τα προηγμένα dsp, ούτε τα άλλα καλούδια (ncore, ρολόγια κτλ), μπορούν να εξασφαλίσουν την υψηλή ποιότητα αναπαραγωγής από μόνα τους.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.432
Eγώ δεν μπορώ να καταλάβω (βλέποντας το waterfall) πως μπορούν τα συγκεκριμένα ηχεία με τόσο μικρές μονάδες να παίζουν από τόσο χαμηλά 23 κάτι hz. Είναι θέμα dsp-equalizing? ενισχυτών ή καθεαυτών των μονάδων;
Η συχνοτική απόκριση επιτυγχάνεται άπαξ και διεγερθεί ο ενδεδειγμένος αέριος όγκος.Το ουσιαστικό διακύβευμα είναι σε ποιες στάθμες και με ποιο βαθμό γραμμικότητας σε συνάρτηση με τη στάθμη επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο.

Reaction score
2.566
Δεν έχει σημασία Alex στην παρούσα φάση, από που προέρχεται η ακύρωση ή τι φροντίδα χρειάζεται για να διορθωθούν τα προβλήματα, σημασία έχει ότι ούτε η καρδιοειδές ακτινοβολία ούτε τα προηγμένα dsp, ούτε τα άλλα καλούδια (ncore, ρολόγια κτλ), μπορούν να εξασφαλίσουν την υψηλή ποιότητα αναπαραγωγής από μόνα τους.
Σκέφτεσαι σε απόλυτους όρους, ενώ όλα είναι σχετικά...

Με γεια τα μωρά gonis!!

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Σκέφτεσαι σε απόλυτους όρους, ενώ όλα είναι σχετικά...

Με γεια τα μωρά gonis!!
Καλός τον, που χάθηκες εσύ?

Σκέφτομαι με το μυαλό του απλού ακροατή που νομίζει ότι αγοράζοντας τα Kii θα λύσει όλα του τα προβλήματα.

Reaction score
2.566
Καλώς σας βρήκα! Είχα πάει για τσιγάρα... :D
Κοίτα νομίζω ότι ένας απλός ακροατής δεν θα παιρνε τα Κii...και νομίζω πως αυτός που παίρνει τα Κii γνωρίζει ότι θα λύσει κάποια και όχι όλα τα προβλήματα. Και τέλος, σου φαίνεται ο gonis για απλός ακροατής????Ξέρεις πολλούς που είναι τόσο χαλαρουήτα με το όλο θέμα που παίρνουν ένα εξαιρετικό ηχείο και το ακούν μετά από κάνα χρόνο? :D Είναι ο ορισμός του χομπίστα (για να θυμηθώ και κάτι αγαπημένο)...ένας χομπίστας όμως που κάνει καλές επιλογές...

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.141
Στη συζητηση καλο ειναι να κρατάμε στο μυαλό μας πως το σύστημα dac-ενισχυτή-ηχείων kii three εχει τιμή καταλόγου 10000€ περιπου, άντε 12000€ με full extra, και θα πρέπει να συγκρίνεται με προϊόντα παρόμοιας αξίας.

Reaction score
11.130
Σωστά, όταν στήνεται ένα σύστημα καλό είναι να γίνεται και αυτό που λέμε μελέτη χώρου και οτιδήποτε άλλο θα βοηθήσει στην ηχητική νιρβάνα. Αλλά πόσος καιρός θεωρείς ότι χρειάζεται για να γίνουν όλα αυτά και εδικά με ηχεία που βοηθούν με τον τρόπο τους; Και από την άλλη όταν γίνεται ολοκληρωτική αλλαγή κατεύθυνσης όσο αφορά τις συσκευές κρίνεται απαραίτητη ή σύγκριση. Το αν το τωρινό αποτέλεσμα αρέσει στον Χρήστο με το αν είναι σωστό/πιστό είναι άλλο θέμα.
Δε νομίζω το θέμα χρόνου πρέπει να απασχολεί κανέναν. Για παράδειγμα εγώ αγόρασα βιντεοπροβολέα τον Μάρτιο του 2015. Μέχρι το Δεκέμβριο που φρόντισα το χώρο και την επιφάνεια προβολής, έβλεπα σε μια απλή άσπρη μικρή οθόνη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.989
Από τα 63 του σχεδιαγραμματος βγαίνει το ύψος με μεγάλη ακρίβεια τελικά..

Last edited:

gonis

Luger
Reaction score
12.065
Δουλευει!
Επιτέλους απέκτησα volume της προκοπής.
Προσεγμένη κατασκευή φαίνεται,ακριβούτσικο (για τα ηχεία δεν έχω την ίδια άποψη) αλλά εχει όλες αυτές τις λειτουργίες που μου έλειπαν τόσο καιρό και ελπίζω να δικαιωθώ για την επιλογή μου:)

IMG_1471.JPG

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.607
Members
38.210
Νεότερο μέλος
Aris29