Εδώ γελάμε


Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
25.489
Reaction score
42.001
Νταξ η Μιλφοιλ δεν έχει σχέση με τις άλλες, τουλάχιστον αυτή νέα ήταν όμορφη








είν' εμπαιγμός της μοίρας το παραπαίον γήρας
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
60.451
Reaction score
147.188
Οι συνολικοί αριθμοί λένε τη μισή αλήθεια.
Οι περισσότερες απελάσεις του Ομπάμα ήταν στα σύνορα.




Και φυσικά, επιλέγεται η περίοδος Ομπάμα, 15 χρόνια πριν. Γιατί όχι Μπάιντεν;

Ο, τι να ναι. Κλασικά.

Φυσικά και δεν είναι Γκεστάπο. Εκείνοι ήταν κρυφοί.
Ωραίο το αστείο σου!

Να άλλο ένα


Και μια ακόμη λιμπεραλ (δεν έμπαινα)

 


Μηνύματα
81
Reaction score
35
Νταξ η Μιλφοιλ δεν έχει σχέση με τις άλλες, τουλάχιστον αυτή νέα ήταν όμορφη
Το θέμα δεν είναι πως ήταν αλλά πως έγιναν (και γιατί). Αλλά γούστα είναι αυτά, σε άλλον μπορεί και να αρέσουν τα κέρινα ομοιώματα, εγώ δεν μπορώ (ίσως φταίει ο Indiana Jones, αν και τα Thunderbirds τα γούσταρα). Ούτε τους άλλους με το μπριγιαντίνι μαλλί, την fake οδοντοστοιχία και το ψεύτικο χαμόγελο λες και βγήκαν από την διαφήμιση της Colgate δεν θα ήθελα να δω βράδυ. Και αυτό δεν καν το χειρότερο. Το χειρότερο είναι οι μλκίες που λένε.
 

Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
25.489
Reaction score
42.001
Είπα πώς ήταν.

Εν τω μεταξύ είναι μόλις 54-55 ετών. Θα μπορούσε να είναι πολύ πιο όμορφη δείχνοντας ας πούμε λιγάκι πιο φυσική.
 

gid

Μηνύματα
9.267
Reaction score
10.534
Βλέποντας την παλιά φωτό με τα μαύρα, είναι απόλυτα εύλογη η εξέλιξη μετά από 2-3 δεκαετίες.

Ελάχιστες γυναίκες στα 54-55 είναι πιο όμορφες. Και οι περισσότερες απ' αυτές είναι σαφώς πιο χοντρές ενώ η αμερικάνα είναι κολώνα. Ας θυμηθούμε τη Σοφία Λόρεν. Ίδια περίπτωση. Επέμεινε πολύ να μην πάρει κιλά, κι αυτό της κόστισε στο πρόσωπο.
 



Μηνύματα
81
Reaction score
35
To Mar-a-Lago face δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Το ίδιο με τρομάζουν και οι άλλες ρεπουμπλικάνες των media και της πολιτικής με τα μισά της χρόνια.
 




Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.301
Μηνύματα
3.075.814
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito
Top