Ποιότητα ήχου μέσω Spotify και Tidal

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Αντιθέτως, το τινταλ έχει σοβαρά κενά.
..πραγματι. Στα 35 περιπου κομματια blues που εβαλα στη λιστα του soiti, στο tidal, για την αντιστοιχη λιστα ειχε μονο τα 24!.
Κωστα ακου το Sometimes i'm Rhght-Hubert Sumlin και διαπιστωσε διαφορα!

Γενικα το tidal νομιζω οτι παιζει καλυτερα, ειναι ευκολως αντιληπτη...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.332
Η αλήθεια είναι ότι το Tidal έχει όντως σοβαρά κενά , αλλά τι να κάνω που ο φίλος μου με ξέγραψε από το spotify και με έγραψε μόνο στο tidal?
Πάντως και το tidal καλό είναι , έχω λυσάξει να ακούω elevator music που λέει και ο zizik. Και όχι μόνο.
Τιντάλ και μπούρδες, έλα να σε φτιάξω:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.155
Ότι μου ακούγεται τραγικά καλύτερα το tidal μέσα από το audirvana σε σχέση με το tidal app.
Με αδικείς. Το έγραψα στο ποστ155, μετα απο κάποιες ώρες ακρόασης έγινε σαφές.

Λιγότερα σκουπίδια, καθόλου είδωλο (με ενοχλούσε στο πιάνο), και πιο εύπεπτο. Μην σκίσεις κανένα πτυχίο, υπάρχει (ακαταλαβίστικη) επιστημονική εξήγηση. Πολύ καλή αγορά το Audirvana.

Και παίζει καλύτερα οχι μόνο το Tidal αλλα και τον σκληρό δίσκο. Αν και δεν τον πολυσυνδέω πλέον.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.592
Τι κάνει αυτούνο το audirvana ρε παιδιά?
[DOUBLEPOST=1497026676][/DOUBLEPOST]
Τιντάλ και μπούρδες, έλα να σε φτιάξω:

ΕΛΕΟΣ δεν εννοώ αυτή την χλάπα elevator music.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Η αλήθεια είναι ότι το Tidal έχει όντως σοβαρά κενά , αλλά τι να κάνω που ο φίλος μου με ξέγραψε από το spotify και με έγραψε μόνο στο tidal
.................
Βρε Τζωνυ επαιξες πολυ ..."καθυστερηση"* , κι επρεπε να κλεισω τη λιστα:(
Παντως σε ευχαριστω για το "φιλος μου" παρ'ολο που, ουσιαστικα δεν γνωριζομαστε (με κανενας σας δηλ, πλην των δυο εντοπιων!).
Ζαχαρια, τωρα ακουω τη λιστα ( σε βεραντα παραθαλασια μα με, δυστυχως, συννεφιασμενη πανσεληνο) κα ειναι πολυ καλη (δεν κρινω τον ηχο, σε ταμπλετ ειμαι!)

* Τζωνυ, ξερω τι εφταιξε (για την καθυστερηση) και ΕΥΓΕ σου;)

J

JORDANELLI

Guest
Παιδιά το spotify και έτσι πως είναι πιστεύω πως καλύπτει εκτός απο μουσικόφιλους ακόμη και απαιτητικούς χαιφιντελίστες! Συμφωνείτε?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απορια: πως ακουγονται οι δυο πλατφορμες ΧΩΡΙΣ dac; Δυστυχως/ευτυχως ο δικος μου τα στελνει ολα στο ενσωματωμενο dac απο τη usb του nuc (ή την ethernet/wifi), και δεν μπορω να συγκρινω. Ή και σεις ακουτε μεσω dac και μονο;

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Εγω παλι εχω μια αλλη απορια: γιατι καθε φορα που ακουω καμια ωρα μουσικη με spotify/tidal εξαφανιζεται και απο 1gb απο τον σκληρο δισκο; Δεν εχω ενεργοποιησει αποθηκευση. Cashing; Δεν καθαριζει μετα;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Κανει υποχρεωτικα αποθηκευση των προτιμησεων σου για να σε ..ξαναβρει, με 1gb, και δεν διαγραφονται, απλα ανανεωνονται στον ιδιο χωρο του 1gb. Κοιτα στις "ρυθμισεις" προς το τελος

Reaction score
2.165
Απορια: πως ακουγονται οι δυο πλατφορμες ΧΩΡΙΣ dac; Δυστυχως/ευτυχως ο δικος μου τα στελνει ολα στο ενσωματωμενο dac απο τη usb του nuc (ή την ethernet/wifi), και δεν μπορω να συγκρινω. Ή και σεις ακουτε μεσω dac και μονο;
Εγώ ακούω sptify πλέον (βλάβη το DAC μου) εδώ και μια βδομάδα από Chromecast Audio συνδεδεμένο απευθείας στην είσοδο του τελικού ενισχυτή ... όχι και το πιο χάι φάι αλλά αρκετό για τα αφτιά μου. Από ευκολία, σε συνδυασμό με το Bubble UPnP σε Android κινητό, πολύ καλός συνδυασμός και το Chromecast Audio είναι ευκαιρία κατά τη γνώμη μου!

Tidal δεν έχω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.612
Members
38.210
Νεότερο μέλος
Aris29