- Reaction score
- 2.323
Ναι, αν και η δευτερη σαιζόν δεν εχει το μυστηριο της πρώτης σιγουρα ομως εχει αρκετο ενδιαφέρον και σε κρατάει, οπως το πες!
Ειχε 3 με 4 καλες κωμικες σειρες τοτε..Να σας πω την πικρή μου αλήθεια της σειρές της ιδιωτικης τηλεωρασης απο το 1989 έως τώρα δεν της έχω σε καμια υπόληψη...εχω παρακολουθήσει αρκετές αλλα κυριαρχεί η μετριοτητα δυστυχώς...μοναδικη εξαίρεση που με καθήλωσε τα βαμενα κόκκινα μαλιά!!!
Πράγματι...το ρετιρέ ειναι μια τέτοια νομίζωΕιχε 3 με 4 καλες κωμικες σειρες τοτε..
Οι απαραδεκτοι,οι 3 χαριτες και μερικες αλλες..Πράγματι...το ρετιρέ ειναι μια τέτοια νομίζω
Να πληρώσουν οι καβουρομάνες του mega.Σταματούν με ασφαλιστικά μέτρα σειρές στο MEGA
Μία ακόμα δυσάρεστη εξέλιξη για τον τηλεοπτικό σταθμό της Μεσογείων που για περισσότερο από έναν χρόνο συνεχίζει να είναι στην «πρίζα» από απλήρωτους εργαζόμενους.
Το σύνολο των εργαζομένων όμως δεν αποτελείται μόνο από όσους εργάζονται στο κτήριο του σταθμού αλλά και από πολλούς που δουλεύουν… που έχουν δουλέψει για το πρόγραμμά του. Ανάμεσά τους κι οι δημιουργοί (σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, ηθοποιοί κλπ) των σειρών οι οποίες εδώ και μήνες που έχουν σταματήσει τα live προγράμματα στο MEGA χρησιμοποιούνται για να δίνουν «ζωή», πρόγραμμα στο σταθμό. Όλους αυτούς τους μήνες οι δημιουργοί τους βλέπουν να προβάλλονται ξανά και ξανά οι σειρές αλλά χωρίς να εισπράττουν τα νόμιμα για τα πνευματικά δικαιώματά τους, ενώ μάλιστα καλούνται να πληρώσουν το ΦΠΑ για αυτά που έπρεπε να έχουν λάβει. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να διεκδικήσουν δικαστικά τις αμοιβές τους, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα και τα οποία έγιναν δεκτά από το δικαστήριο.
https://digitaltvinfo.gr/news/news/item/20636-stamatoyn-me-asfalistika-metra-seires-sto-mega
Ποιοι ειναι αυτοι; οι καινουργιοι δεν αναγνωριζουν τιποτα.Να πληρώσουν οι καβουρομάνες του mega.
Οχι που πιστευεις οτι το χρημα εχει χρωμα και ...ιδεολογια....................................... Γίνεται δουλίτσα εκεί στον ΑΝΤ1.
Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στον ΑΝΤ1
μύρισε εκλ...έεεε, άνοιξηΕπιτέλους επιστρέφει
Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους»
https://digitaltvinfo.gr/news/news/...trefei-ston-ant1-me-tous-deka-mikroys-mitsous
Μετά τον Χατζηνικολάου (λέγε με και φεσο-Real) τώρα το άλλο αγαπημένο παιδί της ΠΦΑ. Γίνεται δουλίτσα εκεί στον ΑΝΤ1.