Ν
Νίκος Τεγόπουλος
Guest
..κυριε κυριε να πω, να πω εγω;Τι λες μωρέ!
Προτιμάς πικάπ;
..κυριε κυριε να πω, να πω εγω;Τι λες μωρέ!
Προτιμάς πικάπ;
Μη πετάγεσαι συ, τον ντιμιφουτ λέω...κυριε κυριε να πω, να πω εγω;
ΟΚ για windows, για android ομως;
Καλά, εντάξει.Μη πετάγεσαι συ, τον ντιμιφουτ λέω.
Ντιμιφουτ, πέφτεις σε νησί, πας σε άλλο πλανήτη, δε ξέρω, σκέψου συ σενάριο, μόνος κι ερμος, και μπορείς να πάρεις ή πικάπ κι όσους δίσκους θες, ή σποτιφαϊ. Διάλεξε. Πικάπ ή σποτιφαϊ;
Δεν ειναι μόνο το roonΤο Tidal δυστυχώς, πέραν της ποικιλίας πάσχει και απο ευκολία χειρισμού και τρόπο απεικόνισης στον χρήστη, για τα δικά μου γούστα πάντοτε.
Και εξηγούμαι. Τρέχοντας την εφαρμογή του Spotify σε υπολογιστή, αυτομάτως αυτός γίνεται Spotify connect συμβατός και τον χειρίζεσαι απο την εφαρμογή του Spotify στο κινητό η στο ταμπλετ, με τις τσαχπινιές και τα φρου-φρου και τις κορδέλες που έχει. Αυτο το γουστάρω αφάνταστα.
Για το tidal αντίστοιχα για να απολαύσεις user interface φιλικό με όλα τα κομφόρ πρεπει να έχεις ROON. Όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές που και καλα ενσωματώνουν το Tidal απλά βλέπεις κάποιες λίστες και αυτο ήταν. Ημίμετρα. Δεν ανακαλύπτεις νέα μουσική, νέες μπάντες, νέα κομμάτια η διαφορετικές εκτελέσεις του ίδιου τραγουδιού.
Για να έχω ROON πρεπει να εκταμιεύσω τα 400+ που ζητά για lifetime συνδρομή. Πολλά χρήματα για να ακούω μόνο Tidal και τις οποίες μουσικές μου σε χαη ρεζολουσιο.
Όταν αποφασίσουν να κάνουν σωστό integration με κάποιο τρόπο, πράγμα που δε το πιστεύω και φυσικά να βελτιώσουν τη δισκογραφία τους, νικητής ειναι το Spotify για μένα προσφέροντας καλύτερη συνολική εμπειρία. Και ας μην ακούω φλακ και MQA...
Η γνωστη διεργασια του android, ΑΛΛΑ...
Ναι αλλά και το ίδγιο το MQA έχει τους σκεπτικιστές του (εμού ικλούντεντ):Δεν ειναι μόνο το roon
Και το Audirvana εχει remote και καλο interface για Tidal
Εχουν γραφτεί πολλα υπέρ και (λιγότερα) κατα του MQA.Ναι αλλά και το ίδγιο το MQA έχει τους σκεπτικιστές του (εμού ικλούντεντ):
https://benchmarkmedia.com/blogs/application_notes/163302855-is-mqa-doa
When fully decoded, the resolution of MQA is limited to 17 bits at 96 kHz. Miska* has shown that an MQA file actually occupies more space than a lossless 96 kHz 18-bit PCM file! Why settle for 17 bits when you can have an 18-bit file in a smaller package? MQA may be promising a sonic benefit and file-size benefit that it cannot deliver!
* Συνάμα, αυτός ο Μίσκας είναι ο ρηβγιούερ των Dynaudio 600 XD
Στα κατά αναφέρεται και ότι το φροντισμένο μάστερινγκ/ρεμάστερινγκ παίζει μεγαλύτερο ρόλο από το MQA.Εχουν γραφτεί πολλα υπέρ και (λιγότερα) κατα του MQA.
Υπαρχει κατι καλύτερο για streaming απο το MQA αυτη τη στιγμή ?
με κανεναν σας δηλ, πλην των δυο εντοπιων!
Πολύ σωστά.Στα κατά αναφέρεται και ότι το φροντισμένο μάστερινγκ/ρεμάστερινγκ παίζει μεγαλύτερο ρόλο από το MQA.
Oπότε το "καλύτερο για streaming απο το MQA αυτη τη στιγμή" ίσως είναι πλασματικό.
Kατανοώ το ότι το bit length δε σχετίζεται με το μέγεθος (δε μετράει δλδ ) αλλά το είναι άσχημο, ηθικά έστω, αν ισχύει το "Does MQA degrade quality vs RedBook FLAC when there is no MQA decoder - answer seems to be yes".Είναι πανεύκολο να καταλάβει κανείς γιατί ένα αρχείο ακόμα και 24/96 είναι μικρότερο σε μέγεθος από ένα 17/96
.