- Reaction score
- 1.469
Με διαθεση μετρησης δυναμεων αλλακαι φιλοσοφιας αλλα χωρις καμια διαθεση για τσακωμους
τι προτεινεις?Δημήτρη νομίζω πως πρέπει να διευκρινιστεί καλύτερα η επιλογή "υβριδικος" με κριτήριο την συχνότητα χρήσης.
ΟΚεγω παντως βαζοντας αυτην την επιλογη αναφερομαι σε καποιον ο οποιος εχει και τα δυο στο συστημα του και τα χρησιμοποιει πχ δεν εχει να αγορασει βινυλιο 10 χρονια
η δεν εχει το παλιο του πικαπ στο σπιτι απλα για να μην το πεταξει
Ψήφισα την τελευταία επιλογή. Μ' ενδιαφέρει κυρίως η μουσική. Οι απαιτήσεις υψηλής πιστότητας που έχω είναι πολύ ελαστικές. Εξάλλου η μουσική που κυρίως ακούω είναι ηλεκτρονική με χρήση samples από παλιά φθαρμένα βινύλια και soul/funk/disco ηχογραφήσεις των 60s και 70s, οπότε η πιστότητα είναι πολύ σχετική. Κλασική μουσική δεν μπορώ να ακούσω για πάνω από λίγα δευτερόλεπτα...
Με ντροπή δηλώνω ότι τα χιλιάδες βινύλια που έχω είναι σκορπισμένα σε αποθήκες και ντουλάπες, μαζί με αρκετά (!!!) MKII και μίκτες όλων των ειδών και εποχών. To 80% των ακροάσεων γίνεται στο αυτοκίνητο μέσω Spotify και MP3 συλλογών. Στο σπίτι ακούω τα παλιά (αυτά που έχω σε βινύλια αλλά βαριέμαι να τα βρω και να τα παίξω) από το Youtube και τα υπόλοιπα από το Souncloud, Beatport κλπ.
Θέλω να τους δω!και μείκτες όλων των ειδών και εποχών
Ποιό βρε Πέτρο?αλλά τελικά θα το πουλήσω.
Πήρες πριν λιγους μηνες καινούργιο αμαξι και θα το πουλήσεις????Εγώ δε θα ξαναασχολούμουν με CD, αν το αμάξι που πήρα πριν λίγους μήνες δεν είχε μόνο 6πλη CDέρα. Βέβαια θα μπορούσα με 50 ευρώ να πάρω ένα player και να παίζω από USB, αλλά τελικά θα το πουλήσω.