- Reaction score
- 136.872
Όχι, ενδιαφέρουν οι μετρήσεις. Στο κουκουρούκου δεν έχει νόημα να μιλάμε.Αν δε ενδιαφερουν οι μετρησεις ακομη και με χαμηλοτερης τιμης πικαπ σπο το ΜΚ2 βολευεσαι.
Τίποτα δεν είναι "απαραίτητο" να κάνεις. Αλλά όταν μιλάμε για σύγκριση analog vs digital, θέλω και μετρήσεις.Δεν θα κατσω τωρα νσ παιρνω μρτρησεις για σενα
Τα παραδείγματα που επέλεξα είναι δύο έτοιμες λύσεις πικαπ που θεωρεί ο Σταματάκος ως ιδιαίτερα αξιόλογες προτάσεις (δες την κριτική του), και ήταν κατα βάση τα πρώτα 2 που βρήκα στο site του.Ειμαι σιγουρος ομως οτι ξερεις οτι τα πσραδειγματα που επελεξες δεν ηταν και τα καταλληλα αλλα βολικα για να "δειξεις" τεραστιες διαφορες.
Αν έχεις παρόμοιες μετρήσεις με του Σταματάκου για οποιαδήποτε άλλη αναλογική πηγή, θα χαρώ να δω το ταπεινό μίντια πλέιερ των 350 ευρώ να ...ταπεινώνεται!
Αν θέλεις πιο χαϊ μετρήσεις, μπορούμε να ξαναδούμε αναλυτικά τις μετρήσεις της μέτρικ χάλο, στο site του Σταματάκου, ή του προενισχυτή των mola mola, στο ίδιο site. Και να δούμε στο ίδιο κοστολόγιο με αυτές τις αναμφισβήτητα κορυφαίες πηγές, τι έχει να προσφέρει από πλευράς μετρήσεων η οποιαδήποτε αναλογική πηγή.
Ως τώρα απλώς ανέβασα μια πολύ απλή και βασική μέτρηση (απόκριση συχνότητας) ενός πλέον οικονομικού ντακ, του ενσωματωμένου σε ένα media player. Αν πάμε σοβαρά στις μετρήσεις, έχω "δυνατά όπλα" στο ψηφιακό οπλοστάσιο..