- Reaction score
- 76.319
Επιτέλους...
Περνάω μια φάση που με τον κολλητό μου βλέπουμε μόνο ταινίες κάτω από 3.5.Πρώτα βλέπω τη βαθμολογία, κι αν είναι κάτω του 6/10 κατά 99% δεν ασχολούμαι.
αστο αυτο και δες τον γοριλλα....εχει και κατι σαυρες ντουκια ρε μαστορα......γεια σου αγορι τρελλο!!!!!!!!!Να δω το Power Rangers ή να προσπεράσω; Ούτε που θα το σκεφτόμουν, αλλά απορώ με το 6,5/10 του imdb.
Kong: Skull Island (2017)αστο αυτο και δες τον γοριλλα....εχει και κατι σαυρες ντουκια ρε μαστορα......γεια σου αγορι τρελλο!!!!!!!!!
οταν μεγαλωουν τα παιδια του αδερφου μου που κοιμονται απο πανω (ανω οροφο)και πανε φανταροι και μπορω να δυναμωνωωωωω....οποτε επειδη ειναι μικρα θα περιμενω κανα αλλο φορμα να κανω και γω το κομματι μου καλε μου////Kong: Skull Island (2017)
Το είδα 2 φορές, την δεύτερη για τον ήχο. 7/10 η ταινία.
Αλλά ο ήχος...ο ήχος... Το Atmos σε καθηλώνει από το πρώτο δευτερόλεπτο, πριν καλά καλά μπουν οι τίτλοι έναρξης. 10/10
Βλασούκο, πότε θα βάλεις Atmos είπαμε;
7.5/10
Δεν είχε ιδιαίτερη πληροφορία.Mε το DTS:X κάτι δεν μου πήγε καλά. Πολύ χαμηλές οι στάθμες και μικρή δυναμική περιοχή. (Μπορεί να φταίνε και οι ρυθμίσεις γιατί το είδα αμέσως μετά που έτρεξα το YPOA)
8/10 από μένα. Μία ταινία που προσέγγισε το 80% αυτών που ζητάω από τον κινηματογράφο. Αμερικάνικη υπερβολή, κορεσμένα χρώματα, δράση. Και Dwayne Johnson που αντιπροσωπεύει το εμφανισιακό πρότυπο του άντρα για μένα.
Τα DTS:X εχουν ιδιαίτερα υψηλή στάθμη.Μάλλον το αρχείο θα φταίει .7.5/10
Όσο το νούμερο αυξάνει (το οκτώ δεν είναι) τα φίδια μεγαλώνουν. Στην πρώτη σκηνή racing νόμιζα ότι έβλεπα video game.
Κατά τα άλλα:
Oι σκηνές δράσης είναι αλλού, τόσο που σε ξεπερνάνε
Aνατρίχιασα μόλις είδα το δάκρυ να κυλάει στο μάγουλο του Τοretto
Mε το DTS:X κάτι δεν μου πήγε καλά. Πολύ χαμηλές οι στάθμες και μικρή δυναμική περιοχή. (Μπορεί να φταίνε και οι ρυθμίσεις γιατί το είδα αμέσως μετά που έτρεξα το YPOA)
Θα τη δω αύριο. Δεν θέλω να χάσω το δάκρυ του Toretto και έχω μια περιέργεια για το πώς παίζει το DTS:X εδώ.7.5/10
Όσο το νούμερο αυξάνει (το οκτώ δεν είναι) τα φίδια μεγαλώνουν. Στην πρώτη σκηνή racing νόμιζα ότι έβλεπα video game.
Κατά τα άλλα:
Oι σκηνές δράσης είναι αλλού, τόσο που σε ξεπερνάνε
Aνατρίχιασα μόλις είδα το δάκρυ να κυλάει στο μάγουλο του Τοretto
Mε το DTS:X κάτι δεν μου πήγε καλά. Πολύ χαμηλές οι στάθμες και μικρή δυναμική περιοχή. (Μπορεί να φταίνε και οι ρυθμίσεις γιατί το είδα αμέσως μετά που έτρεξα το YPOA)