- Reaction score
- 15.543
κατσε να δουμε αν εχει αυτα που θελωΕλα Κώστα !!!!
Το νου σου !!!!
Βγαίνει αυτός που περίμενες !!!!
Πλέον καμμία δικαιολογία δεν θα έχεις !!!!
κατσε να δουμε αν εχει αυτα που θελωΕλα Κώστα !!!!
Το νου σου !!!!
Βγαίνει αυτός που περίμενες !!!!
Πλέον καμμία δικαιολογία δεν θα έχεις !!!!
Α γειά σου ,550 ευρω έτσι μη χαλάμε την πιάτσα!να τους παρω και τους δυο λες και οποιος δεν μου αρεσει να τον πουλησω στον ΑΒΓΔ και επειτα θα σου τον πουλησει εσενα και ολοι θα ειμαστε ευχαριστημενοι.....τι λες παιχταρας Σταθης??? View attachment 76795
να ατμισης φωτογραφε μας.....θα κανεις και ωραια ατμοσφαιρα με τον ατμο με ωραιες μυρωδιες....τελικα Yamaha -Marantz η Pioneer βρε λεβεντες ?ολο δυσκολα μα βαζετε βρε σκασμενα.....Σταθηηηηηηηη....τι να παρω βρεεεε????
[DOUBLEPOST=1498984138][/DOUBLEPOST]
λεω να αρχισω να Atmizω και γω σπιτι......οι τασεις βλεπετε.....αχαχαχχα
Εννοείς πάντα δεν θα εχει κανένας αυτα που θελω ?κατσε να δουμε αν εχει αυτα που θελω
τελικα Yamaha -Marantz η Pioneer βρε λεβεντες ?ολο δυσκολα μα βαζετε βρε σκασμενα.....Σταθηηηηηηηη....τι να παρω βρεεεε????
[DOUBLEPOST=1498984138][/DOUBLEPOST]
λεω να αρχισω να Atmizω και γω σπιτι......οι τασεις βλεπετε.....αχαχαχχα
Υamaha -Pioneer παιχταρα vlasis.
Βλασούκο, ο φίλος μας ο Κεφάλας είναι κολημμένος με την Marantz επειδή είναι η μόνη (μαζί με την ομόσταυλη Denon) που υποστηρίζει και το Auro 3D. Και ο Κεφάλας είναι επίσης ο μόνος υποστηρικτής του, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...marantz και τα μυαλα στα καγκελα
....μας κανει και ο ολοκηρωμενος..Με το δικό σου setup που παίζεις με προ και τελικούς, θα πήγαινα στον Yamaha 5100. Αν ήθελα ολοκληρωμένο, θα έπαιρνα Marantz.
Βλασούκο, ο φίλος μας ο Κεφάλας είναι κολημμένος με την Marantz επειδή είναι η μόνη (μαζί με την ομόσταυλη Denon) που υποστηρίζει και το Auro 3D. Και ο Κεφάλας είναι επίσης ο μόνος υποστηρικτής του, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...
Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά με όσα μέχρι τώρα διαφαίνονται το Auro 3D δεν δείχνει να έχει και πολύ μέλλον. Με το δικό σου setup που παίζεις με προ και τελικούς, θα πήγαινα στον Yamaha 5100. Αν ήθελα ολοκληρωμένο, θα έπαιρνα Marantz.
Έχω πει, και το ξαναλέω! ότι κατά την γνώμη μου (και αρκετών άλλων), τα 13.1 (και όχι τα 5.1 που τα έχω 20 χρόνια), είναι πολλά ηχεία για ένα συνηθισμένο ελληνικό διαμέρισμα! εκτός εάν υπάρχει deticated χώρος! βέβαια ασφαλώς και δεν κατηγορώ κανέναν, γιατί πιθανών σε άλλο χόμπι, εγώ να ξεπέρασα τα εσκεμμένα! (είχα βάλει στο σαλόνι μια φρέσκοαγορασμένη KAWASAKI κάποτε, και την γυάλιζα κάθε μέρα)Μα είναι πολλά τα 7.1. Δεν χρειάζονται παραπάνω απο 5.1. Μας κοροϊδεύουν οι εταιρείες.
(είχα βάλει στο σαλόνι μια φρέσκοαγορασμένη KAWASAKI κάποτε, και την γυάλιζα κάθε μέρα)
750cc! του 95-96Z1000????