Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
να τους παρω και τους δυο λες και οποιος δεν μου αρεσει να τον πουλησω στον ΑΒΓΔ και επειτα θα σου τον πουλησει εσενα και ολοι θα ειμαστε ευχαριστημενοι.....τι λες παιχταρας Σταθης??? View attachment 76795
Α γειά σου ,550 ευρω έτσι μη χαλάμε την πιάτσα! :p

Reaction score
15.543
τελικα Yamaha -Marantz η Pioneer βρε λεβεντες ?ολο δυσκολα μα βαζετε βρε σκασμενα.....Σταθηηηηηηηη....τι να παρω βρεεεε????
[DOUBLEPOST=1498984138][/DOUBLEPOST]
λεω να αρχισω να Atmizω και γω σπιτι......οι τασεις βλεπετε.....αχαχαχχα
να ατμισης φωτογραφε μας.....θα κανεις και ωραια ατμοσφαιρα με τον ατμο με ωραιες μυρωδιες....;)

δε με λες....

σε παρατησαν η τους παρατησες και μας θυμηθηκες ; :)
marantz και τα μυαλα στα καγκελα :dance2:

• Like
Reactions: PPG

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.526
τελικα Yamaha -Marantz η Pioneer βρε λεβεντες ?ολο δυσκολα μα βαζετε βρε σκασμενα.....Σταθηηηηηηηη....τι να παρω βρεεεε????
[DOUBLEPOST=1498984138][/DOUBLEPOST]
λεω να αρχισω να Atmizω και γω σπιτι......οι τασεις βλεπετε.....αχαχαχχα
:lolsign:
Υamaha -Pioneer παιχταρα vlasis.
marantz και τα μυαλα στα καγκελα :dance2:
Βλασούκο, ο φίλος μας ο Κεφάλας είναι κολημμένος με την Marantz επειδή είναι η μόνη (μαζί με την ομόσταυλη Denon) που υποστηρίζει και το Auro 3D. Και ο Κεφάλας είναι επίσης ο μόνος υποστηρικτής του, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...:laugh:

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά με όσα μέχρι τώρα διαφαίνονται το Auro 3D δεν δείχνει να έχει και πολύ μέλλον. Με το δικό σου setup που παίζεις με προ και τελικούς, θα πήγαινα στον Yamaha 5100. Αν ήθελα ολοκληρωμένο, θα έπαιρνα Marantz.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Βλασούκο, ο φίλος μας ο Κεφάλας είναι κολημμένος με την Marantz επειδή είναι η μόνη (μαζί με την ομόσταυλη Denon) που υποστηρίζει και το Auro 3D. Και ο Κεφάλας είναι επίσης ο μόνος υποστηρικτής του, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...:laugh:

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά με όσα μέχρι τώρα διαφαίνονται το Auro 3D δεν δείχνει να έχει και πολύ μέλλον. Με το δικό σου setup που παίζεις με προ και τελικούς, θα πήγαινα στον Yamaha 5100. Αν ήθελα ολοκληρωμένο, θα έπαιρνα Marantz.

Είναι και μια καλή δικαιολογία, για το ''δεν παίρνω ακόμα!'' :p:p:D:roflmao::laugh:

• Like
Reactions: PPG

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Έλα και ετοιμάζονται τα Atmos, δηλαδή σχεδόν όλο το σύστημα, από την αρχή!!! έτοιμα με τις βάσεις τα ηχειάκια JBL control one! (μικρές βάσεις, λόγω έλλειψης σανίδων οποιουδήποτε μεγέθους) :roflmao:
και βέβαια και όλα τα πολύμπριζα με ''άλλη ποιότητα'' και ασφαλείας! μείνανε τα καλώδια, και μετά δουλειά! :D

Attachments

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Μα είναι πολλά τα 7.1. :p Δεν χρειάζονται παραπάνω απο 5.1. :p Μας κοροϊδεύουν οι εταιρείες. :p
Έχω πει, και το ξαναλέω! ότι κατά την γνώμη μου (και αρκετών άλλων), τα 13.1 (και όχι τα 5.1 που τα έχω 20 χρόνια), είναι πολλά ηχεία για ένα συνηθισμένο ελληνικό διαμέρισμα! εκτός εάν υπάρχει deticated χώρος! βέβαια ασφαλώς και δεν κατηγορώ κανέναν, γιατί πιθανών σε άλλο χόμπι, εγώ να ξεπέρασα τα εσκεμμένα! (είχα βάλει στο σαλόνι μια φρέσκοαγορασμένη KAWASAKI κάποτε, και την γυάλιζα κάθε μέρα) :p:D:laugh:

ΥΓ. Αυτό ήταν για την ''σανίδα'' Δημητράκη? μου την φύλαγες έτσι? :p

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Αυτη τη μηχανη παραγωγης ονειρωξεων θα την αγοραζα και σημερα να την εχω στο σαλονι μου!

:smg:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.446
Να την πάρεις και να με πας και μια βόλτα. Την εξάτμιση μην πειράξεις μόνο. :acute:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Εσυ δε θα καταλαβεις διαφορα απο Καζε Αρ με Ζ ρε ερμε!

:gotcha:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.207
Members
38.304
Νεότερο μέλος
Nikosdi