- Reaction score
- 76.645
Στους καναπέδες όμως ρίχνεις υπνάρες ενώ στην καρέκλα τινάζεις κεφαλάκι όπως τα γερόντια στα λεωφορεία.Το πρόβλημα με τους καναπέδες είναι ότι δεν ακουμπάς αγκώνες παρά μόνο για ξάπλες βολεύουν
Στους καναπέδες όμως ρίχνεις υπνάρες ενώ στην καρέκλα τινάζεις κεφαλάκι όπως τα γερόντια στα λεωφορεία.Το πρόβλημα με τους καναπέδες είναι ότι δεν ακουμπάς αγκώνες παρά μόνο για ξάπλες βολεύουν
Στους καναπεδες βεβαια η πιθανοτητα να ολοκληρωσεις τη θεαση μιας ταινιας ειναι περιπου 30%-40%,ειδικα το βραδυ. αυτο δεν ειναι καθολου κακο φυσικα. Στη καρεκλα εισαι καπως σε φαση ετοιμοτηταςΣτους καναπέδες όμως ρίχνεις υπνάρες ενώ στην καρέκλα τινάζεις κεφαλάκι όπως τα γερόντια στα λεωφορεία.
5-10%30%-40%
Αφού δε μπαίνεις στα λεωφορεία, που το Ξερς ;Στους καναπέδες όμως ρίχνεις υπνάρες ενώ στην καρέκλα τινάζεις κεφαλάκι όπως τα γερόντια στα λεωφορεία.
Μου θύμισες τον παππού στον μπαρμπέρη που τον πήρε για λίγο ενώ τον ξύριζε με την φαλτσέτα και του λέει ξύπνα μην κάνεις κανένα τίναγμα και σε σφάξω.Στους καναπέδες όμως ρίχνεις υπνάρες ενώ στην καρέκλα τινάζεις κεφαλάκι όπως τα γερόντια στα λεωφορεία.
Είναι η μοκέτα απο κάτω, αν δεν ήταν .. στο πρώτο μπασίδι ..Φρένο έχει η δεξιά με τα ροδάκια;
...θα είχαμε ξενάγηση στο υπόλοιπο σπίτι.Είναι η μοκέτα απο κάτω, αν δεν ήταν .. στο πρώτο μπασίδι ..
Απο βίντεο.Αφού δε μπαίνεις στα λεωφορεία, που το Ξερς ;
Παλιό μεταλλά φίλε μου με αυτές τις δηλώσεις μπορεί να χαρακτηριστείς μετά Καρεκλάς!Τι ωραία! Με την πρώτη ευκαιρία (γαμημένε Covid-19...) θα έρθω ξανά για να δοκιμάσω τις καρέκλες!
αμα σου βάλω έναν γυμνό αράπη εκεί πίσω στην γωνία μέσα στην σκουτίδα....να φαίνονται μόνο τα μάτια... κάθε φορά που βλέπεις ταινία....εκεί να σου πω ετοιμότητεςΣτους καναπεδες βεβαια η πιθανοτητα να ολοκληρωσεις τη θεαση μιας ταινιας ειναι περιπου 30%-40%,ειδικα το βραδυ. αυτο δεν ειναι καθολου κακο φυσικα. Στη καρεκλα εισαι καπως σε φαση ετοιμοτητας
Σεμναααα....!αμα σου βάλω έναν γυμνό αράπη εκεί πίσω στην γωνία μέσα στην σκουτίδα....να φαίνονται μόνο τα μάτια... κάθε φορά που βλέπεις ταινία....εκεί να σου πω ετοιμότητες
θα φοβάσαι να ανοιγοκλείσεις βλέφαρα
Oh, mon Dieu! Θα σταθώ όρθιος, τότε!Παλιό μεταλλά φίλε μου με αυτές τις δηλώσεις μπορεί να χαρακτηριστείς μετά Καρεκλάς!