stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Αν τρώς το ίδιο φαγητό κάθε μέρα αδυνατίζεις δεν το ήξερες;Με μακαρόνια μπορώ να ζήσω (ευτυχισμένος), σχεδόν αποκλειστικά!!
Με τις κοιλιές έχω πρόβλημα μόνο...![]()
Αν τρώς το ίδιο φαγητό κάθε μέρα αδυνατίζεις δεν το ήξερες;Με μακαρόνια μπορώ να ζήσω (ευτυχισμένος), σχεδόν αποκλειστικά!!
Με τις κοιλιές έχω πρόβλημα μόνο...![]()
Ναι,αλλά αυτές είναι σκέτες,αλλιώς οι blackie σου βάζουν μια δικιά τους ...μαργαρίνη, και βλέπεις τον...Κ.Μ πρωθυπουργό!!!Οι βραστές πατάτες με λάδι, λεμόνι και μαϊντανό είναι θεϊκές!
Το αποπάνω τι είναι;
Τις φετες του τοστ (tragic), τι τις εβαλες στην φωτο??Εκαταστράφκαμαν...
Mε τις έφεραν ρε Σπύρο , είναι σίκαλης και χωρίς ζάχαρη.Τις φετες του τοστ (tragic), τι τις εβαλες στην φωτο??
Αφού μαγειρεύω γιατί να μην τρώω?Ban ρε Σωτηράκη!!!
15 ημέρες!!
Και να μην τρως κιόλας!!
Γραμμάρια??Αφού μαγειρεύω γιατί να μην τρώω?
Μου αρέσει το καλό φαγητό και τρώω όποτε πεινασω.
Δίαιτες δεν εχω κάνει ποτε στη ζωή μου και διατηρώ τα γραμμάρια μου με λίγες διακυμάνσεις εδώ και πολλλλα χρόνια,από την εφηβεία δηλ.
Να σας ζήσει. Γερό και τυχερό σ’ όλη του τη ζωή.Να εδω με τη μπεμπουλα 3ων ημερων
Μήπως ζήτησαν μπουγάτσα με κρέας?View attachment 77849
αληθεια τωρα ,ετσι ειναι οι γυροι στην αθηνα η' με δουλευουνε στο φατσομπουκι ?
Αν φαω κατα βουληση ,ειμαι σιγουρος οτι θα εχω ενα θετικο ισοζυγιο 3000 γρ την εβδομαδα .Γραμμάρια??
O Αρβανιτάκης μπορεί να περνάει την περίοδο που βάζει όγκο...Αν φαω κατα βουληση ,ειμαι σιγουρος οτι θα εχω ενα θετικο ισοζυγιο 3000 γρ την εβδομαδα .
Αλλα την φετα του τοστ με το παστιτσιο ( και με οτι αλλο) οχι μονο δεν θα την ετρωγα,
δεν θα ηθελα καν να ειναι στο οπτικο μου πεδιο![]()