Εδώ γελάμε

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682
το τέλειο ηλιοβασίλεμα !
View attachment 78043
πες την κ@ριόλα ή να βάλει τα κ@λοχερά της να ανοίξει τα κ@λομ@γουλα ή να κάνει στην άκρη...
δεν βλέπω τίποτα:p:roflmao:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.339
Μόλις γύρισα απο Λακωνία-Μεσσηνία, και η χλιαρή πισίνα μου με περιμένει να κάνω βουτιά. :p

Reaction score
494
"ή" :
Διαχωριστικός-διαζευκτικός σύνδεσμος, συνδέει κατά παράταξη όμοιους όρους και προτάσεις
( δεν μπαίνει μετά από τελεία ).
"νομίζω":
Νομίζω σημαίνει δεν θεωρώ, δεν πιστεύω, δεν πιθανολογώ.
Ο καθηγητης Παυλίδις έλεγε πώς τα νομίσματα ειναι για την τσέπη. Το νομίζω σημαίνει πλήρη εξάρτηση στην αβεβαιότητα, αγνομοσύνη στη πραγματικότητα, απουσία γνώσης, μη συμμετοχή στην απόφαση, λανθάνουσα σκέψη.

Αυτός που έγραψε την λεζάντα είναι στουρνάρι!,
απευθυνόμενος στους μισογύνιδες-σεξιστές άντρακλες που μας τα έχουν "πρήξει" (συγνώμη για τα γαλλιστί)
με τις σεξιστικές τους φωτογραφίες!
πάντα φιλικά

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.698
νομίζω [nomízo] -ομαι Ρ2.1 παθ. στη σημ. 2 : 1α.έχω τη γνώμη, πιστεύω: ~ ότι έκανα το καθήκον μου / ότι έχει δίκιο. Tι νομίζεις ότι πρέπει να κάνω; Kάνε όπως νομίζεις (καλύτερα). β. έχω την εντύπωση, υποθέτω: Εδώ είσαι ακόμη; Nόμιζα πως είχες φύγει. 2. θεωρώ, πιστεύω ότι κάποιος ή κτ. έχει ορισμένη ιδιότητα, του αποδίδω κάποια ιδιότητα: Tον νόμιζα φίλο μου, όμως αποδείχτηκε εχθρός. Δεν τον ~ ικανό για κάτι τέτοιο. Mη με νομίσεις αχάριστο, επειδή δε σου έδειξα την ευγνωμοσύνη μου. Δεν το ~ σωστό αυτό που έγινε. Aς μη νομιστεί ότι υπάρχει κακή πρόθεση στις ενέργειές μου.

Λεξικό

Ή αλλάζουμε την Ελλάδα ή καταδικάζουμε την Ελλάδα. (Γ. Παπανδρέου, 11 Σεπτεμβρίου 2010)
Ή αυτοί ή εμείς!

λινκ
Μια χαρά μπαίνει μετά από τελεία.
Ή στην αρχή της πρότασης:D

Θυμήθηκα και τον Τσίπρα τώρα...
Ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.631
Members