- Reaction score
- 79.747
Άντε με γειες!!Καλοάκουστο!!
Δώσε και κ@λο
Άντε με γειες!!Καλοάκουστο!!
Άσε με, ειμαι να σκάω! Μα να θέλει να πάει διακοπές Αυγουστιάτικα και να μην έρχεται να με καλιμπράρει! Που ξανακουστηκε κατι τέτοιο!!!!Καλοκαλιμπράριστο ,μεγειές!
ποια μπανάνα καλέ...το πλυντήριο πρέπει να βάλειΜεγεια ο κατεδαφιστηρας. Καλα ρίχτερ.
Μια μπανάνα δίπλα για να έχουμε τάξη μεγέθους;
άστρωτο είναι μωρέ...τι να καλιμπράρεις?Άσε με, ειμαι να σκάω! Μα να θέλει να πάει διακοπές Αυγουστιάτικα και να μην έρχεται να με καλιμπράρει! Που ξανακουστηκε κατι τέτοιο!!!!
Χαχα είσαι να τον απαγάγουμεΆσε με, ειμαι να σκάω! Μα να θέλει να πάει διακοπές Αυγουστιάτικα και να μην έρχεται να με καλιμπράρει! Που ξανακουστηκε κατι τέτοιο!!!!
Δεν θέλουν στρώσιμο καλε τα svs.ποια μπανάνα καλέ...το πλυντήριο πρέπει να βάλει
[DOUBLEPOST=1501870983][/DOUBLEPOST]
άστρωτο είναι μωρέ...τι να καλιμπράρεις?
Πάμε τώρα το βράδυ, που ετοιμάζει τα πράγματα!Χαχα είσαι να τον απαγάγουμε
[DOUBLEPOST=1501873571][/DOUBLEPOST]
Δεν θέλουν στρώσιμο καλε τα svs.
Έχεις pm.Εντάξει. Ειναι πολυ μεγάλο. Το PB13 μου φαίνεται μικρό τώρα. Έπρεπε να εχω 2xSB16 και θα ήμουν μια χαρά!
Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού.ποσο ρευμα να καιει ρε παιδια
Δεν θέλουν στρώσιμο καλε τα svs.
Εμ...έτσι κάνετε...Κι εγω δεν πιστεύω στο στρώσιμο!
κάτσε μωρέ...δεν είναι παιδιά!Μπραβο. Μεγεια . Αντε και για δευτερο...
αα δεν ξερω πως τα εχει ο αρης, αλλα εγω τα δικα μου τα εχω σαν παιδια μου καικάτσε μωρέ...δεν είναι παιδιά!
Μάλιστα κ.......ε πάλι Αντί να βλέπω τα αεροπλάνα που θα κατέβουν θα σκέφτομαι το 16......
Καλορίζικο!!!Μάλιστα κ.......ε πάλι Αντί να βλέπω τα αεροπλάνα που θα κατέβουν θα σκέφτομαι το 16......