- Reaction score
- 90.711
Όχι αυτα. Τα αλλα, που τα εχεις "συμπυκνωμένα"γιατρε ? σιγουρα ? γιατι τη τελευταια φορα που το 'καμα επαγωσε η κουβεντα...
Όχι αυτα. Τα αλλα, που τα εχεις "συμπυκνωμένα"γιατρε ? σιγουρα ? γιατι τη τελευταια φορα που το 'καμα επαγωσε η κουβεντα...
Είσαι λίγο υπερβολικός με τα σχόλιά σου, όσον αφορά την επίδειξη.......ο αλλος πηρε τα ψαγμενα τα τελεια τα ενισχυτικα αλλα δεν τον ενδιαφερει να τα κρυψει πισω απο τις ηχειαρες θελει να τα βλεπει ! να φαινονται ! και με μπλε λεντακι ε ? ετσι ειναι , θελωμε να θωρουμε οχι ν' ακουμε (και ειμαστε πολλοι) και πρωτος εγω με τσι γκουμουτσες μου![]()
Για ξεκίνημα...οριστε, εδω τα βασικα "χτενισμενα" ...
Δεν παίρνεις καλύτερα τη lifestyle οδό και συμπληρωματικά ένα καλό ζεύγος ακουστικών / dac ενισχυτή ακουστικών για τις κριτικές ακροάσεις;Για ξεκίνημα...
Παρακάτω
Ο @stamatisxanthos εχει δυο επιλογές
- Να ακούει σε ποιότητα "lifestyle" σε όλο το σπίτι. Σε αυτήν την περίπτωση συστηματα τύπου sonos (εχουν πολλές εταιρίες πλέον) ειναι πολυ βολικά και εύκολα στη χρήση.
Εχεις δικιο, αλλα το κανω με καλη καρδιαΕίσαι λίγο υπερβολικός με τα σχόλιά σου, όσον αφορά την επίδειξη....ο καθένας χαίρετε αυτά που έχει και με τον τρόπο που θεωρεί αυτός.... κανονικά έπρεπε να σχολιαστεί ότι παρόλο τις ακριβές συσκευές του, δεν μένει μόνο σε αυτές αλλά ότι έχει και φροντισμένο χώρο!
![]()
Έχεις δίκιο, ξέχασα να προσθέσω το υπογούφερ στην αγορά για να συμπληρωθεί το σύστημα. Είναι εντός budget.Πέραν του ότι τα συγκερκιμένα είναι μικρά για το χώρο
Δεν καταλαβαίνω. Η κοπέλα μου είναι όμορφη, για τα ηχεία γιατί να ενδιαφέρεται κάποιος για την εξωτερική εμφάνιση; Μουσική παίζουν, εκεί πρέπει να έχουν χαρίσματα.(και υποκειμενικά άσχημα για σαλόνι)
Είσαι προβοκάτορας.για πισί καλά είναι...
Για αυτό κι εγώ δεν ήθελα από την αρχή να ασχοληθώ με το θέμα. Και στο κάτω κάτω δε θα κάτσω να κάνω 2 ώρες ψάξιμο για κανέναν. Επίσης, δεν ρώτησε ο ενδιαφερόμενος από γνήσια απορία (που θα του απαντούσα σοβαρά), αλλά ο ΒασίληςΜ με "άλλη" διάθεση. Και σε τελική ανάλυση, το πιστεύω ότι τα ηχεία που παρέθεσα με ένα υπογούφερ και άριστη επιλογή είναι, και θα γεμίσουν το χώρο.Απλα πιστευω οτι οι απαντησεις του στυλ "...Με ένα γρήγορο ψάξιμο" και παραθετοντας links δεν μπορουν να βοηθησουν καποιον ο οποιος σε δυσκολες εποχες θα δωσει τοσα χρηματα.
Αυτά τα μικρά τα βαρέθηκα σε μέγεθος εννοώ,
Δεν κατάλαβα ΜάνοΣα να μην πέρασε μια μερα .....
Rt60 ,room treatment ,και το λουρι της μανας .
Δυστυχώς όλα παίζουν ρόλο.... και μεγάλες διαφορές υπάρχουν........τι γινεται ομως με το μηκος του καλωδιου απο τον τελικο στο ηχειο ? δε συνφωνησαμε οτι πρεπει να ειναι οσο το δυνατο πιο μικρο ? (ειναι τοοοσο κρισιμο αυτο ? εγω δεν εχω αποψη...
Μισό εγώ θέλω αυτόν τον ενισχυτάκο τον (Vincente SV-238) πόσο θα πρέπει να είναι το volume να μπορώ να σταθώ στο διαμερισμά μου,πόσο να φεύγω και πόσο οι γείτονες να ενοχλούνται.Διαμέρισμα 110τμ. και χώρος ακρόασης 60τμ.Σα να μην πέρασε μια μερα .....
Rt60 ,room treatment ,και το λουρι της μανας .
Από οσα διαβασα μαλλον δεν υπάρχουν τετοιες ανησυχιες στον αγοραστή
Κατα πάσα πιθανοτητα θα αγορασει από τον καλύτερο πωλητη
Μια συμβουλή μονο αν πάρει αυτα τα ηχεια .Παρε οσα περισσοτερα βατ αντεχει η τσεπη σου .Και χιλια μην σου πω .....
Αυτα από μενα
Δε μπορει καποιος να σου πει σε ποιο σημειο της διαδρομης του volume θα συμβουνε αυτα τα φαινομενα - αμα ενοχλουνται οι γειτονες χτυπανε το κουδουνι ή το ταβανι -αμα ειναι δυνατα το χαμηλωνεις - γι' αυτο υπαρχει το volumeΜισό εγώ θέλω αυτόν τον ενισχυτάκο τον (Vincente SV-238) πόσο θα πρέπει να είναι το volume να μπορώ να σταθώ στο διαμερισμά μου,πόσο να φεύγω και πόσο οι γείτονες να ενοχλούνται.Διαμέρισμα 110τμ. και χώρος ακρόασης 60τμ.
stamatisxanthos
Είσαι πολύ ψαγμένος για κάνε μου κανένα πακετάκι σε τιμές όταν ευκαιρίσεις εγώ βλέπω αυτά τα δύο
γύρω στα 2.500 euro και 2000 euro τα ηχεία πάω 4.500 ξεφεύγω πολύ έχουμε και οικογένειες να ταισουμε. # 63![]()
Όχι σε μικρά,κατι τετοιο θα σ' ενδιεφερε ? νομιζω πανε γυρω στα 8 κατοσταρικα το κομματι ...
Αχ αυτος ο Κωσταυτιάς ....εχει καψει κοσμο και κοσμάκη .....Δεν κατάλαβα Μάνο
Πέρασε μια μερα και άλλαξαν οι νόμοι της ακουστικής χώρων; έγινε ντεμοντέ;
Και αν δεν εχει τέτοιες ανησυχίες, ας τις αποκτήσει πριν να ειναι αργά.
τον vincent sv-238 τον ψάχνω και μεταχειρισμένοΜα... Εσύ ο ίδιος μίλησες μίλησες εξ αρχής για ηχεία και ενισχυτή συνολικής αξίας άνω των 5.000€...
(Vincent 238, 3000 €, Dali Opticon 8, 2000 €...). Πως με τα 4.500 € "ξεφεύγουμε πολύ;"
Εγώ απλά σου είπα πως ίσως να μη χρειάζεται να ξοδέψεις τόσα πολλά, και ότι ΑΝ ξοδέψεις, ίσως (σίγουρα) υπάρχουν κι άλλες επιλογές ίσως (σίγουρα) και καλύτερες...![]()