Με τι ενισχυτή να συνδυάσω τα Dali Opticon 8

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
ποιος ειναι ο μπαντελιδης ? να γουγλαρω ή θα ξενερωσω ?
Ολα καλά βρε Μάνο, αλλα Παντελίδη; Παντελίδη;;;;:o
Α, γειά σου!!! :drinks:

Εγχειρισμένη - Μεταλλαγμένη, Να Αγιάσει το στόμα σου!!! :angel::angel:
:):thumbsup::thumbsup::laugh:
[DOUBLEPOST=1503767073][/DOUBLEPOST]Ποιός είναι πάλι αυτός ο Μπαντελίδης; Αντιπρόσωπος με Πικάπια;;; :oo_O
ξενερωσα :(:(:(
:lolsign:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.680
Βεβαίως Παντελίδη. Βεβαίως και Christopfe. Βεβαίως και Ραφαέλλα Καρρά, έτσι στα ελληνικά. All the way. A fond. Αυτό είναι το hi-fi. Οι περιοριστικοί Νόμοι της Φύσης και η χαρά της ελευθερίας στις Τέχνες.

Το αντίστροφο λέγεται high end. Τεχνικώς ό,τι νά 'ναι -αγοραίως, της ψωλής μου ο χαβάς, που θά 'λεγε κι ο rdoherty- και καλλιτεχνικώς ό,τι πουν οι άλλοι, ο συρμός.

Διάλεξε πλευρά.
Αν είναι να διαλέξω μεταξύ Ραφαέλας και Masaaki Suzuki, πες με και highendά, θα το υπομείνω.

Reaction score
4.986
@ sterkon

Πιο σαφής δεν μπορώ να γίνω, ο νοων νοειτω...

Αλλά θα το θέσω και διαφορετικά :
Όταν και εάν ένα σύστημα "παιζει" , θα παίξει και από το διπλανό δωμάτιο.
Βέβαια εξαρτάται και τι έχει ο καθένας στο μυαλό του.
Δεν μιλάω για ακραίες περιπτώσεις χώρων
και δεν μιλάω για στάθμες club.

Η μονίμως επανερχόμενη συζήτηση για τον χώρο μου θυμίζει
αυτόν που έχει σαν μόνο εργαλείο ένα σφυρί..
Βλέπει όλα τα προβλήματα σαν καρφιά.

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Λίγα με τη Ραφαέλλα, έ;;;>:(>:(>:(
Επειδή εσύ ήσουνα 3 χρονών και δεν ήξερες που σου πάν τα τρία;:fuckyou:
Εμείς οι περισότεροι εδώ μέσα ήμασταν 10-11-12 !!!:tongue::tongue::tongue::D :lol:

Stathis, 1000 like !!! :roflmao:
Το κλέβω για το ΦΒ... ;)
(Σάματις έχω και τίποτις καλύτερο να κάνω απόψε...:cry:)

@editor
" Όταν και εάν ένα σύστημα "παιζει" , θα παίξει και από το διπλανό δωμάτιο.
Βέβαια εξαρτάται και τι έχει ο καθένας στο μυαλό του."

Συμφωνούμε 1000%. :drinks:
Ελπίζω να μην έχω δώσει την εντύπωση πως το παν για μένα είναι ο χώρος.
Για μένα, εν αρχή ην η ηχογράφησις! ;)
Δευτερευόντως, Και το ΚΕΦΙ ! Να, σαν τα τελευταία πόστ ας πούμε! :drinks:

Last edited:

Reaction score
15.469
ελευθερη κοινωνια ειμαστε κι ολες οι αποψεις σεβαστες
και η τεχνη ομως εχει καποια στανταρντσσ ---
τα 'χουμε και κινουμεθα ομπρως ή σπαταλουμε το χρονο μας με τσ' αμπα ας πουμε (ειμαι φαν ...)
ειναι σα τα κασεττοφωνα ... εχουμε καποιες σταθερες για να παμε μπροστα ή μενουμε στο "εμενα ετσι μ' αρεσει " ?

η ραφαελα μ' αρεσει ο μπαντελιδης δε μ' αρεσει :lolsign:
[DOUBLEPOST=1503770294][/DOUBLEPOST]η φωτο μπηκε και κατοπιν ωριμου σκεψεως θα ηθελα ν' αφαιρεθει - εχει πολυ ενταση και ειναι λαθος - δε μπορω ομως εγω να το κανω , παρακαλω εναν διαχειριστη για τα δεοντα ...

Attachments

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.680
Λίγα με τη Ραφαέλλα, έ;;;>:(>:(>:(
Επειδή εσύ ήσουνα 3 χρονών και δεν ήξερες που σου πάν τα τρία;:fuckyou:
Εμείς οι περισότεροι εδώ μέσα ήμασταν 10-11-12 !!!:tongue::tongue::tongue::D :lol:

Stathis, 1000 like !!! :roflmao:
Το κλέβω για το ΦΒ... ;)
(Σάματις έχω και τίποτις καλύτερο να κάνω απόψε...:cry:)
Άσε ρε, πόσο χρόνων είσαι; εγώ έχω δίσκο Ραφαέλα από τότε !:p

Reaction score
725
Εγω ακομα θυμαμαι την κασσετα του deff leppard που ακουγα σε ενα walkman..τι μου λετε τωρα για ηχοσυστηματα...την χαρα εκεινης της εποχης με τα λιγα μεσα που ειχαμε δεν την υποκαθιστα κανενα συστημα πολλων χιλιαδων ευρω..ολα ειναι υποκειμενικα....
Γιαυτο Σταματη ακου τις γνωμες των ειδικων και αποφασισε αυτο που σε χαροποιει στο ματι και στο αυτι...αν μπορεις και γινεται ακου λιγο τα ηχεια που θες να αγορασεις...απο την εταιρια που θα τα αγορασεις...και κοιτα με τι ενισχυτη τα παιζουν.

Reaction score
38
Τα ηχεια που προτεινε το παιδι παντως ειναι πολυ αξιοπρεπη και αν τον νοιαζει και ομορφα...
Εγω φιλε θα σου ελεγα να σκεφτεις καλα το budget που θες να δωσεις για ενισχυτη και απο εκει θα καταληξεις τι θελεις..αν θες να δωσεις λιγα παρε εναν crown xls 2...αν θες πολλα παρε αυτον που προτεινες.
Σωστότατος 2.000 euro για ηχεία και 2.000 euro για ενισχυτή εν ανάγκη μεταχειρισμένο και απέξω μιλάμε για δικάναλο
αναλογικό να βγάζει 200 watt στα 8 ohm και 400 watt στα 4 ohm κάπου θα βρεθεί μέχρι τις γιορτές.

Reaction score
725
Σωστότατος 2.000 euro για ηχεία και 2.000 euro για ενισχυτή εν ανάγκη μεταχειρισμένο και απέξω μιλάμε για δικάναλο
αναλογικό να βγάζει 200 watt στα 8 ohm και 400 watt στα 4 ohm κάπου θα βρεθεί μέχρι τις γιορτές.
200 watts στα 8 ohm με 2000 ευρω λοιπον...το βλεπω περισσοτερο για μεταχειρισμενο...εκτος αν παρεις κανεναν crown...φυσικα θα σου προτεινουν οι ειδικοι πολλους ενισχυτες...αλλα βλεπω για τελικο..οχι ολοκληρωμενο ενισχυτη..

Reaction score
6.236
Και θες προ για να σπρωξεις τα hypex. Προ με @ρχιδι@.
Δεν νομιζω να θες προ μιας και η ταση που θελουν ειναι 2v. Τελικη τιμη με μεταφορικα στα 1750 βγαινουν και ενα dac της προκοπης με ενα πεντακοσαρι εισαι κομπλε
[DOUBLEPOST=1503783895][/DOUBLEPOST]
Είναι πιο ακριβό από 2000 αυτό.
Είναι πιο ακριβό από 2000 αυτό.
Γυρω στα 2200 ναι

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.680
Δεν νομιζω να θες προ μιας και η ταση που θελουν ειναι 2v. Τελικη τιμη με μεταφορικα στα 1750 βγαινουν και ενα dac της προκοπης με ενα πεντακοσαρι εισαι κομπλε
[DOUBLEPOST=1503783895][/DOUBLEPOST]

Γυρω στα 2200 ναι
Πρέπει να ξέρει και να τα φτιάχνει...και ντακ της προκοπης με XLR με 500€, δεν σκέφτομαι κάποιο.

Τέλος πάντων, πες 3000.

Reaction score
6.236
Πρέπει να ξέρει και να τα φτιάχνει...και ντακ της προκοπης με XLR με 500€, δεν σκέφτομαι κάποιο.

Τέλος πάντων, πες 3000.
Πλεον το κιτ εχει γινει αστειο εντελως να το φτιαξεις και ασχετος να εισαι παντως. Το cambridge dac magic plus στα 560 παιζει και το gustard x20 στα 700.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster