Dunkirk (2017)

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.337
Πήγαμε μόλις στην αγαπημένη μου αίθουσα.

Η κυρά ξετρελλάθηκε, εγώ ακόμη συνέρχομαι. Απίστευτη αίσθηση "να είσαι εκεί" και η πιό αγχωτική μουσική ever. :) Reference level!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682

Η κυρά ξετρελλάθηκε, εγώ ακόμη συνέρχομαι. Απίστευτη αίσθηση "να είσαι εκεί" και η πιό αγχωτική μουσική ever. :) Reference level!
θα το ξεπεράσεις...ο πόλεμος τελείωσε:p:D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.650

Village 4?

Reaction score
2.323
Ετοιμάστηκα και εγω να παω να το δω, σε θερινό μάλιστα, και τσουκ σκάει ο πεθερός απο το πουθενά και μου λέει: πάμε για προβατίνα! Τι να κάνω, ανθρωπος ειμαι, εχω αδυναμίες, δεν ήθελα να τον προσβάλω κιόλας.:redface: Θα το δω αυριο τελικά, εξάλλου η οικογένεια λείπει, οτι γουστάρω κάνω! :dance2:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.650

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.650
Όποιος θέλει, ας με ενημερώσει να κλείσω εισιτήρια για την Village 4 του Mall, στις 19:20 το Σάββατο.

Περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.650

Ας μην χαλάσουν την αίθουσα 4. Καταπληκτική εικόνα για κινηματογράφο, και ο ήχος.....

Respect στον Nolan! Άφησε το στίγμα του στην δύσκολη, για μένα, κατηγορία των πολεμικών ταινιών.:hi:
Ανάμεσα στις 3 κορυφαίες του είδους μαζί με τον Ryan και το Hacksaw Ridge, όχι τόσο για των αγριότητα και ωμότητα των σκηνών μάχης, όσο για τον τρόπο που μόνο αυτός μπορεί να τις μεταφέρει στην οθόνη.
9+

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.228
Νομιζω οτι ηταν λιγο φτωχο και δεν απεδωσε καλα το επος της εκκενωσης που διηρκεσε πολλες μερες και συμμετειχαν χιλια περιπου μεγαλλα και μικρα πλοια. Ουτε απεδωσε καλα τις αερομαχιες και τους βομβαρδισμους απο τα stuka . Μεγαλα πλανα με λιγο περιεχομενο.

7 στα 10 :)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.650
Οι μικρές θυσίες λίγων ανώνυμων, όταν πολλαπλασιαστούν γίνονται έπος. Εγώ θα στα λέω; :p

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.228
Καλα heinkel ειχε μονο ενα, καραβακια και πολεμικα πλοια δεν μπορουσε να βαλει περισσοτερα?
Και με τα stukas δεν επιασε καθολου τον παλμο των βομβαρδισμων , και τον τρομο που προκαλουσαν !
Πιστευω οτι τα μακρινα πλανα ηταν πολυ αδεια .
Ακομα και για την πρωτη μερα της εκκενωσης που σωθηκαν 8000 τα μεσα ηταν πολυ λιγα.

The Miracle of Dunkirk: The True Story of Operation Dynamo

51JiCuvtLrL.jpg

Reaction score
80
Τί χαρακτηρισμό έχει η ταινία σχετικά με την θέαση από παιδιά? Είναι κατάληλη, από 13, ή για ενήλικες?
Έχει σκηνές βίας, σεξ (δεν φαντάζομαι), αίμα κλπ?

Reaction score
2.482

Ποια αιθουσα είναι αυτη; Θελω να πηγαινω κι εγω. Διότι εγω στο mall Aγ. Δημητριου το επαιξε με pillarbox & letterbox! Ήταν τραγικο. Ηθελα να βγω εξω να τους πω να κάνουν ζουμ την εικόνα να ακουμπήσει στο πάνω και κάτω μέρος! Έλεος!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.337
Ποια αιθουσα είναι αυτη; Θελω να πηγαινω κι εγω. Διότι εγω στο mall Aγ. Δημητριου το επαιξε με pillarbox & letterbox! Ήταν τραγικο. Ηθελα να βγω εξω να τους πω να κάνουν ζουμ την εικόνα να ακουμπήσει στο πάνω και κάτω μέρος! Έλεος!
Αίθουσα 4, αλλά οι ταινίες του Nolan έχουν συνήθως 2 aspect ratios. ;)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.627
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder