Η αλεπού και ο ασβός και ο παπαγάλος και τα ελάφια και...

melina

Cargo 200
Reaction score
43.202
Από τις χειρότερες κατάρες τα τζιτζίκια. :mad:
Και η χειρότερη ώρα να τ' ακούς μετά από hangover προσπαθώντας να κοιμηθείς με πονοκέφαλο o_O

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Από τις χειρότερες κατάρες τα τζιτζίκια. :mad:
Το καλύτερο να έχεις dolby atmos και να τ'ακούς πάνω απ 'το κεφάλι σου και να νομίζεις οτι είσαι διακοπές.:lolsign:

Reaction score
25.795
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΖΕΙΣ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.

ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ ΗΣΥΧΑΖΕΙΣ.....

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.682
Φωτό απο αγριογούρουνα δεν έχω γιατί είναι πολύ διακριτικά, έχω όμως το χθεσινό αποτέλεσμα της εισβολής απο την τρύπα των σκύλων... Κατέστρεψαν 500 τετραγωνικά περίπου με βάθος 10-15 εκατοστά. :(
Γαύγιζε το σκλι, αλλά θεώρησα οτι θα ήρθε ο ασβούλης που σκάβει 10 τρυπούλες απλωτά σχεδόν κάθε βράδυ. Είναι μεγάλη παρέα απ' ό,τι έμαθα, 8-10 με τα μωρά.

Αν ξανάρθουν θα φάμε γουρουνάκι στον Κίτσουλα. :D

IMG_20170912_191601.jpg

IMG_20170912_191627.jpg

Reaction score
25.795
Φωτό απο αγριογούρουνα δεν έχω γιατί είναι πολύ διακριτικά, έχω όμως το χθεσινό αποτέλεσμα της εισβολής απο την τρύπα των σκύλων... Κατέστρεψαν 500 τετραγωνικά περίπου με βάθος 10-15 εκατοστά. :(
Γαύγιζε το σκλι, αλλά θεώρησα οτι θα ήρθε ο ασβούλης που σκάβει 10 τρυπούλες απλωτά σχεδόν κάθε βράδυ. Είναι μεγάλη παρέα απ' ό,τι έμαθα, 8-10 με τα μωρά.

Αν ξανάρθουν θα φάμε γουρουνάκι στον Κίτσουλα. :D

View attachment 79624

View attachment 79625

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΑΣΙ ΦΡΟΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΟΡΓΩΜΑ.....

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΥΦΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΞΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙ.....

ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΙΧΟΥΔΙΑ.....

900 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ.....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Φωναζε την αρχαιολογια να τα διώξει .......ολο και κανενας προγονος θα εχει χεσει την πλαγιά :o

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.682
Ζωενανεφιάλτη...

Αφού έκλεισα τις τρύπες την επομένη μέρα, δεν ξαναμπήκαν, οπότε θεώρησα οτι τελείωσε το θέμα.
Στρώσαμε με τον βοηθό και πατήσαμε όλα τα γκαζόνια, τα πότισα έξτρα και περίμενα να ξαναπρασινίσει.
Μα χθες το βράδυ τα έκαναν πάλι πουτ@να στα ίδια σημεία, αλλά λίγο εκτενέστερα. >:(

Σήμερα ζαλώνομαι τα σύρματα και τους κόφτες, παίρνω μπετόβεργες, πηγαίνω στο διπλανό οικόπεδο με τις ελιές, κλείνω όλες τις τρύπες τέλεια (συν έξτρα μεγάλες πέτρες) και υπερήφανος για τη δουλειά μου φεύγω. Γυρνάμε πριν μιά ώρα, μπαίνω για μπάνιο και ακούω το σκυλάκι να γαυγίζει.
Φωνάζω στην Αναστασία, παίρνει μιά τσουγκράνα τυπικά αφού είμαστε σίγουροι πως είναι απ' έξω, πηγαίνει στο κάτω τμήμα γκαζόν και βλέπει με το φακό δγυό-τρία μεγάλα και δέκα+ μωρά να σκάβουν. :rolleyes:

Γ@μήδια... Άντε πάλι αύριο μέσ' στον καύσωνα να βρω απο πού σήκωσαν το συρματόπλεγμα.
Τουλάχιστον το πήρα απόφαση και διασκεδάζω ελαφρά, βρήκαμε κι ένα κόλπο και στρώνουμε το γκαζόν με το αυτοκίνητο.

Θα στήσω καρτέρι αργότερα μήπως τραβήξω video.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.682
Φωναζε την αρχαιολογια να τα διώξει .......ολο και κανενας προγονος θα εχει χεσει την πλαγιά :o
Πρόγονος ποιού καλέ Μάνο μου;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Ζωενανεφιάλτη...

Αφού έκλεισα τις τρύπες την επομένη μέρα, δεν ξαναμπήκαν, οπότε θεώρησα οτι τελείωσε το θέμα.
Στρώσαμε με τον βοηθό και πατήσαμε όλα τα γκαζόνια, τα πότισα έξτρα και περίμενα να ξαναπρασινίσει.
Μα χθες το βράδυ τα έκαναν πάλι πουτ@να στα ίδια σημεία, αλλά λίγο εκτενέστερα. >:(

Σήμερα ζαλώνομαι τα σύρματα και τους κόφτες, παίρνω μπετόβεργες, πηγαίνω στο διπλανό οικόπεδο με τις ελιές, κλείνω όλες τις τρύπες τέλεια (συν έξτρα μεγάλες πέτρες) και υπερήφανος για τη δουλειά μου φεύγω. Γυρνάμε πριν μιά ώρα, μπαίνω για μπάνιο και ακούω το σκυλάκι να γαυγίζει.
Φωνάζω στην Αναστασία, παίρνει μιά τσουγκράνα τυπικά αφού είμαστε σίγουροι πως είναι απ' έξω, πηγαίνει στο κάτω τμήμα γκαζόν και βλέπει με το φακό δγυό-τρία μεγάλα και δέκα+ μωρά να σκάβουν. :rolleyes:

Γ@μήδια... Άντε πάλι αύριο μέσ' στον καύσωνα να βρω απο πού σήκωσαν το συρματόπλεγμα.
Τουλάχιστον το πήρα απόφαση και διασκεδάζω ελαφρά, βρήκαμε κι ένα κόλπο και στρώνουμε το γκαζόν με το αυτοκίνητο.

Θα στήσω καρτέρι αργότερα μήπως τραβήξω video.
Βαλε μια μπαταρια πάνω στον φρακτη ...Αμα εκφορτισει πάνω στο πρωτο δεν θα ξαναρθουν :sneaky:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300