- Reaction score
- 25.795
ΧΑΛΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ Η ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ.....
Και η χειρότερη ώρα να τ' ακούς μετά από hangover προσπαθώντας να κοιμηθείς με πονοκέφαλοΑπό τις χειρότερες κατάρες τα τζιτζίκια.
Το καλύτερο να έχεις dolby atmos και να τ'ακούς πάνω απ 'το κεφάλι σου και να νομίζεις οτι είσαι διακοπές.Από τις χειρότερες κατάρες τα τζιτζίκια.
Τζιτζικοφερνει εδω και καιρο !!Μα journal of insect science !!!! Μας κουφανες ρε zizik !! tzitzik απο δω και περα ......
Φωτό απο αγριογούρουνα δεν έχω γιατί είναι πολύ διακριτικά, έχω όμως το χθεσινό αποτέλεσμα της εισβολής απο την τρύπα των σκύλων... Κατέστρεψαν 500 τετραγωνικά περίπου με βάθος 10-15 εκατοστά.
Γαύγιζε το σκλι, αλλά θεώρησα οτι θα ήρθε ο ασβούλης που σκάβει 10 τρυπούλες απλωτά σχεδόν κάθε βράδυ. Είναι μεγάλη παρέα απ' ό,τι έμαθα, 8-10 με τα μωρά.
Αν ξανάρθουν θα φάμε γουρουνάκι στον Κίτσουλα.
View attachment 79624
View attachment 79625
Δεν υπάρχουν τρούφες εδώ καλέ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΥΦΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΞΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑ
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ.Δεν υπάρχουν τρούφες εδώ καλέ.
ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟ ΤΥΜΒΟ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ....Μήπως είναι θαμμένος εκεί κανένας και τον ψάχνουν τα καημένα;
Π.χ. ο Τζίμη Χόφα ή η Αμέλια Έρχαρτ.
Πρόγονος ποιού καλέ Μάνο μου;Φωναζε την αρχαιολογια να τα διώξει .......ολο και κανενας προγονος θα εχει χεσει την πλαγιά
Βαλε μια μπαταρια πάνω στον φρακτη ...Αμα εκφορτισει πάνω στο πρωτο δεν θα ξαναρθουνΖωενανεφιάλτη...
Αφού έκλεισα τις τρύπες την επομένη μέρα, δεν ξαναμπήκαν, οπότε θεώρησα οτι τελείωσε το θέμα.
Στρώσαμε με τον βοηθό και πατήσαμε όλα τα γκαζόνια, τα πότισα έξτρα και περίμενα να ξαναπρασινίσει.
Μα χθες το βράδυ τα έκαναν πάλι πουτ@να στα ίδια σημεία, αλλά λίγο εκτενέστερα.
Σήμερα ζαλώνομαι τα σύρματα και τους κόφτες, παίρνω μπετόβεργες, πηγαίνω στο διπλανό οικόπεδο με τις ελιές, κλείνω όλες τις τρύπες τέλεια (συν έξτρα μεγάλες πέτρες) και υπερήφανος για τη δουλειά μου φεύγω. Γυρνάμε πριν μιά ώρα, μπαίνω για μπάνιο και ακούω το σκυλάκι να γαυγίζει.
Φωνάζω στην Αναστασία, παίρνει μιά τσουγκράνα τυπικά αφού είμαστε σίγουροι πως είναι απ' έξω, πηγαίνει στο κάτω τμήμα γκαζόν και βλέπει με το φακό δγυό-τρία μεγάλα και δέκα+ μωρά να σκάβουν.
Γ@μήδια... Άντε πάλι αύριο μέσ' στον καύσωνα να βρω απο πού σήκωσαν το συρματόπλεγμα.
Τουλάχιστον το πήρα απόφαση και διασκεδάζω ελαφρά, βρήκαμε κι ένα κόλπο και στρώνουμε το γκαζόν με το αυτοκίνητο.
Θα στήσω καρτέρι αργότερα μήπως τραβήξω video.