- Reaction score
- 436
Προσπαθω να διαλεξω ενα κομματι αλλα δεν μπορω,γι'αυτο θα το βαλω ολοκληρο.
Heretoir - The Circle
Heretoir - The Circle
Πάντως - φαντάζομαι ότι παίζει ρόλο κι η ψυχολογία της ακρόασης - όσο περισσότερο το ακούω, τόσο περισσότερο μου αρέσει. Βρίσκω το νέο album πιο "επικό" και πιο πολυσχιδές από το "Titan". Επειδή όμως ακούω το "Codex Omega" σχεδόν καθημερινώς, θα δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στο "Titan" για να κάνω μια πιο άμεση σύγκριση.Κατάφερα (=βρήκα χρόνο) να το ακούσω ολόκληρο, "μονορούφι"! Μπορώ να πω ότι μου άφησε τις ίδιες κι ίσως καλύτερες εντυπώσεις από το "Titan". Μπράβο στα παιδιά!
Η παραγωγή είναι υποδεέστερη από το προηγούμενο ή έτσι μου φαίνεται εμένα;Πάντως - φαντάζομαι ότι παίζει ρόλο κι η ψυχολογία της ακρόασης - όσο περισσότερο το ακούω, τόσο περισσότερο μου αρέσει. Βρίσκω το νέο album πιο "επικό" και πιο πολυσχιδές από το "Titan". Επειδή όμως ακούω το "Codex Omega" σχεδόν καθημερινώς, θα δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στο "Titan" για να κάνω μια πιο άμεση σύγκριση.
Προσδιόρισε τι εννοείς με τον όρο "παραγωγή". (όχι τίποτα άλλο, να μάθω και κάτι!)Η παραγωγή είναι υποδεέστερη από το προηγούμενο ή έτσι μου φαίνεται εμένα;
Δεν ξέρω εάν θα ξεπεράσω ποτέ το "πατατράκ" που έπαθα... Όταν είχες κάνει ανάρτηση για την κυκλοφορία του album τους, είχες γράψει ότι βγαίνει και σε μια έκδοση με ξύλινο κουτί, το μάτι μου "γυάλισε", μπαίνω να το τσιμπίσω και... Sold out! Δεν σχολιάζω καν πόσο ακριβότερο το πουλούσε ο κάθε έμπορος στο discogs ύστερα... Άσε, απωθημένο λέμε!Батюшка (Batushka) - Yekteniya1+2 @ Doornroosje (Nijmegen, NL) Fortarock 2017-May-27