Αγορα ηχειων για παλιο Technics Eh600

Reaction score
1
Νομίζω πως ναι.
Εδώ ,δεν είναι ανάγη να ανοιξεις άλλο θέμα.
κοιτα, δεν εχω απαιτησεις. 20 χρονια με αυτο ακουω βινυλια. Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο καινουριο συστημα που θα με απογοητευσει εκτος πια αν το τεκνικς ηταν φαινομενο (που δε νομιζω). Ολες οι προτασεις δεκτες!

ika

News
Reaction score
16.759
Τα ηχεία έχουν συχνότητες διαχωρισμού (200 & 8000 Hz), άρα πιθανά το ένα καλώδιο είναι για το woofer και το άλλο για mid/tweeter. Χλωμό το βλέπω να βρεθεί δίδρομο που ταιριάζει σε τέτοιο ενισχυτή.

Reaction score
1
Τα ηχεία έχουν συχνότητες διαχωρισμού (200 & 8000 Hz), άρα πιθανά το ένα καλώδιο είναι για το woofer και το άλλο για mid/tweeter. Χλωμό το βλέπω να βρεθεί δίδρομο που ταιριάζει σε τέτοιο ενισχυτή.
υπαρχει καποιος λογος που δεν αναζητουμε 3 δρομων?

Reaction score
5.879
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το technics eh750 της κοπελιας μου. Μετα απο τοσα χρονια το εργαλειο δουλευει αψογα,χωρις προβλημα πουθενα. Καποια στιγμη την ωρα που επαιζε,αλλαξε ξαφνικα ο ηχος του. Καμμενα τουιτερ.
Εχει αυτες τις εισοδους για ηχεια. Αν καταλαβα καλα τα ηχεια της μανας του ειναι παθητικα και το κρος ειναι μεσα στον ενισχυτη?

750.jpg

7.jpg

ika

News
Reaction score
16.759
Το κυριότερο πρόβλημα είναι τα ξεχωριστά καλώδια woofer και mid/tweeter. Αν βρεθεί κάτι θα πρέπει να παίρνει διπλοκαλωδίωση και να έχει cross στα 200Hz

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Το κυριότερο πρόβλημα είναι τα ξεχωριστά καλώδια woofer και mid/tweeter. Αν βρεθεί κάτι θα πρέπει να παίρνει διπλοκαλωδίωση και να έχει cross στα 200Hz
Που δεν υπάρχει. :(

Reaction score
1
Ισως τα παω να τα δουνε τα ηχεια μπας και σωθουνε. Περιμενω προτασεις για καινουρια amp/ηχεια!

Reaction score
131
Ισως τα παω να τα δουνε τα ηχεια μπας και σωθουνε. Περιμενω προτασεις για καινουρια amp/ηχεια!
Σου έστειλα χθες προσωπικό μύνημα που πιθανόν να σε ενδιαφέρει σε μεταχειρισμένο amp/ηχεια.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714
Kριμα να βγουν αχρηστα τα συστηματα. Θα βγαλω τα τουιτερ και θα ψαξω να βρω κατι να ταιριαζει.
Δε βγαίνει άχρηστο το σύστημα. Από τη στιγμή που έχει έξοδο (VCR out) το συνδέεις σε μία line ενός ενισχυτή. Αχρηστεύεται μόνο το τελικό στάδιο. Λίγο μεγαλύτερος όγκος στο έπιπλο αλλά το ραδιόφωνο, το cd player και το κασετόφωνο παραμένουν χρήσιμα και λειτουργικά. Έτσι μειώνεται το κόστος κτήσης για να υπάρχει ένα ηχοσύστημα στην κοπέλα σου.

Στην πορεία του χρόνου και όσο αχρηστεύονται λόγω ηλικίας μία μία οι πηγές συμπληρώνεται στον ενισχυτή το χαλασμένο κομμάτι.
Στο τέλος θα έχεις ένα νέο σύστημα χωρίς την ανάγκη αντικατάστασης όλων των πηγών με την 1η και η άμεση εκταμίευση ολόκληρου του ποσού ;) :)

Reaction score
1.285
Επειδή από ότι κατάλαβα δεν λειτουργούν- κάηκαν και τα δύο tweeters ταυτόχρονα, μήπως να αναζητήσεις την αιτία ?
Μήπως διορθώνοντας το αποτέλεσμα ( Καμμένα Tweeters) δεν διορθώσεις την αιτία και τα ξανακάψει ?

Reaction score
1.173
Καλός όρισες.

Σου δίνω ένα παράδειγμα...... μιας και τα δικά σου δεν νομίζω να έπαιζαν και σωστά.

Στην περίπτωση σου θα πειραματιζόμουν.
Και σωστά να μην παίζουν η μουντάδα θα σου φύγει.

Έχει tweeter και με 0,95€
Δες και την διαθεσιμότητα τους.

Ψάξε το και σε άλλα καταστήματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo