Αγορά νέων ηχείων βάσης

Reaction score
8
Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για αγωρά νέων ηχείων βάσης.
Ο ενισχυτής μου είναι ο yamaha rx-v663 και η ακρόαση θα είναι 60% home cinema και 40% μουσική (σχεδόν όλων ειδών εκτός απο πριόνια και ελληνικά λα'ι'κά). Υπάρχει ακόμα και ένα sub της yamaha 8" , τα υπόλοιπα δεν τα λαμβάνω υπόψην καθώς και αυτα θα αλλαχτούν κάποια στιγμή στο μέλλον.
έχω ξεχωρίσει κάποια κυρίως λόγο budget.

Focal Chorus 706
Dali Zensor 3
Elac Debut B6
Monitor Audio Bronze 2
Chario 520
B&W 686 S2
Yamaha NS-333

δεν τα έχω ακούσει ακόμα, αλλά δεν έχω και τον χρόνο να τα ακούσω όλα για να συγκρίνω, θα στηριχτώ αρκετά στην βοήθειά σας. Φυσικά μπορείτε να μου προτείνετε και κάποιο άλλο που μπορεί να μου διαφεύγει.
ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.

Last edited:

Reaction score
17
Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για αγωρά νέων ηχείων βάσης.
Ο ενισχυτής μου είναι ο yamaha rx-v663 και η ακρόαση θα είναι 60% home cinema και 40% μουσική (σχεδόν όλων ειδών εκτός απο πριόνια και ελληνικά λα'ι'κά). Υπάρχει ακόμα και ένα sub της yamaha 8" , τα υπόλοιπα δεν τα λαμβάνω υπόψην καθώς και αυτα θα αλλαχτούν κάποια στιγμή στο μέλλον.
έχω ξεχωρίσει κάποια κυρίως λόγο budget.

Focal Chorus 706
Dali Zensor 3
Elac Debut B6
Monitor Audio Bronze 2
Chario 520
B&W 686 S2
Yamaha NS-333

δεν τα έχω ακούσει ακόμα, αλλά δεν έχω και τον χρόνο να τα ακούσω όλα για να συγκρίνω, θα στηριχτώ αρκετά στην βοήθειά σας. Φυσικά μπορείτε να μου προτείνετε και κάποιο άλλο που μπορεί να μου διαφεύγει.
ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.
για μενα τα yamaha απορρίπτονται εξ αρχης. Τα υπολοιπα είναι όλα αξιολογα, οποτε οποιο ταιριαζει με τον ενισχυτή.

Reaction score
8
Ναι οντως τα yamaha πρεπει να φυγουν. Απο τα υπολοιπα ομως? Τεινω προς monitor audio που τα βρισκω και σε καλη τιμη...
Θα θελα να ξερω και για τα υπολοιπα, καμια σύγκριση? Δεν μπορω να τα ακουσω ολα...

Reaction score
138
εχω ακουσει τα ζενζορ ,τα μπρονζ και τα τσαριο προσωπικα τα τσαριο ειναι κατα πολυ καλυτερα κατ εμε αλλα θελουν βαρβατο ενισχυτη.

Reaction score
8
Τα chario ε? Εχω ακουσει τα μικροτερα τα 516. Πολυ καλα ηταν αλλα με προβληματιζει που ειναι 4ohm. Λες να μην τα σηκωσει ο 663 μου?

Reaction score
138
συγνωμη δεν προσεξα οτι εχεις τον 663 .προσπαθησε να ακουσεις ολα τα ηχεια που προτεινεις μην βιαστεις.θα σου ελεγα να κοιταξεις και ta klipchs λογο μεγαλης ευαισθησιας

Last edited:

Reaction score
8
θα προσπαθησω να τα ακουσω, τα chario που τα ακουσα και μου αρεσαν κιολας να τα απορριψω λόγω ενισχυτη?

Reaction score
373
θα προσπαθησω να τα ακουσω, τα chario που τα ακουσα και μου αρεσαν κιολας να τα απορριψω λόγω ενισχυτη?
Σας χαιρετώ,
είχα τα CHARIO 520 και επιγραμματικά σας λέω ότι έχουν μπάσο, έχουν μαλακά πρίμα με σχετικά ρηχή στερεοφωνική εικόνα.
Απαιτούν όμως στιβαρή ενίσχυση σε κάθε περίπτωση. Τα δοκίμασα με δυνατούς ενισχυτές και το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο σε κάθε περίπτωση.

Reaction score
8
τα klipsch ε? δεν τα χω στη λιστα μου...δεν ξερω καν πως προφέρονται...χαχα θα τα δω thanks
ενας φιλος μου προτεινει τα elac, τι λενε αυτα ξερει κανεις?

Reaction score
138
δεν τα εχω ακουσει ,αν τα εχει καποιο παιδι εδω μεσα μπορει να σου πει .
εχουν πολυ καλες κριτικες παντος

Last edited:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Για τα Elac 244, νομιζω, καποιος απο εδω μεσα που τα εχει, μονο καλα λογια λεει. Τα δινει, δεν τα εχει αγγελια, αν σε σε ενδιαφερει μπορω να σε φερω σε επαφη μαζι του για να τα ακουσεις κιολας (το καλυτερο!)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
αν σε σε ενδιαφερει μπορω να σε φερω σε επαφη μαζι του για να τα ακουσεις κιολας (το καλυτερο!)
Πολύ ευγενική η προσφορά σου Λάκη μου.
Δηλαδή ο φίλος σου μπορεί να τα πάει στο σπίτι του tzouvar?
Γιατί αν τ ακούσει σε άλλο χώρο, με άλλο ενισχυτή , ακόμα και να έχει την εμπειρία, ν ακούει σωστά, είναι δώρον-άδωρον.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik