Νομίζω πως ναι.μαλιστα.....να ανοιξω νεο θεμα για φτηνιαρικο συνδιασμο amp/ηχεια ???
Εδώ ,δεν είναι ανάγη να ανοιξεις άλλο θέμα.
Νομίζω πως ναι.μαλιστα.....να ανοιξω νεο θεμα για φτηνιαρικο συνδιασμο amp/ηχεια ???
κοιτα, δεν εχω απαιτησεις. 20 χρονια με αυτο ακουω βινυλια. Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο καινουριο συστημα που θα με απογοητευσει εκτος πια αν το τεκνικς ηταν φαινομενο (που δε νομιζω). Ολες οι προτασεις δεκτες!Νομίζω πως ναι.
Εδώ ,δεν είναι ανάγη να ανοιξεις άλλο θέμα.
υπαρχει καποιος λογος που δεν αναζητουμε 3 δρομων?Τα ηχεία έχουν συχνότητες διαχωρισμού (200 & 8000 Hz), άρα πιθανά το ένα καλώδιο είναι για το woofer και το άλλο για mid/tweeter. Χλωμό το βλέπω να βρεθεί δίδρομο που ταιριάζει σε τέτοιο ενισχυτή.
αααααα ενταξει καταλαβαμε 100€?
Που δεν υπάρχει.Το κυριότερο πρόβλημα είναι τα ξεχωριστά καλώδια woofer και mid/tweeter. Αν βρεθεί κάτι θα πρέπει να παίρνει διπλοκαλωδίωση και να έχει cross στα 200Hz
Kριμα να βγουν αχρηστα τα συστηματα. Θα βγαλω τα τουιτερ και θα ψαξω να βρω κατι να ταιριαζει.Που δεν υπάρχει.![]()
Σου έστειλα χθες προσωπικό μύνημα που πιθανόν να σε ενδιαφέρει σε μεταχειρισμένο amp/ηχεια.Ισως τα παω να τα δουνε τα ηχεια μπας και σωθουνε. Περιμενω προτασεις για καινουρια amp/ηχεια!
Ευχαριστω θα το εχω υποψινΣου έστειλα χθες προσωπικό μύνημα που πιθανόν να σε ενδιαφέρει σε μεταχειρισμένο amp/ηχεια.
Δε βγαίνει άχρηστο το σύστημα. Από τη στιγμή που έχει έξοδο (VCR out) το συνδέεις σε μία line ενός ενισχυτή. Αχρηστεύεται μόνο το τελικό στάδιο. Λίγο μεγαλύτερος όγκος στο έπιπλο αλλά το ραδιόφωνο, το cd player και το κασετόφωνο παραμένουν χρήσιμα και λειτουργικά. Έτσι μειώνεται το κόστος κτήσης για να υπάρχει ένα ηχοσύστημα στην κοπέλα σου.Kριμα να βγουν αχρηστα τα συστηματα. Θα βγαλω τα τουιτερ και θα ψαξω να βρω κατι να ταιριαζει.